Pica zvitki
| Miha1412 je napisal/a: |
| .... Fototerapija je v bolnišnicah razvita metoda za zdravljenje alergijskih reakcij. S pomočjo diod, ki jih vstavimo v nos in oddajajo vidna rdeča svetloba valovne dolžine približno 660 nm, se metabolizem upočasni in zmanjša draženje sluznice. Svetloba varuje membrane nosne sluznice pred povzročitelji alergij tako, da stene sluznice postanejo manj prepustne. Reakcija imunskih celic je samo lokalna in posledično se sprosti manj histamina, ki je reakcija na povzročitelje alergij. Učinkovitost te metode je klinično dokazana. Pri več kot 70 % testiranih pacientih se je pokazalo bistveno izboljšanje. ...Miha1412 |
No ja, se mi zdi precej za lase privlečeno vse skupaj.
A ima še kdo drug kakšne dobre rezultate s tem?![]()
![]()
Jaz imam z Alergoluxom, ki je enak in enako deluje, samo se drugače imenuje. Fantastično izboljšanje in zelo slab izbruh, samo to lahko rečem.
Kyarahttp://www.mimovrste.com/artikel/3020015617/fototerape
Loni MakaroniNo, pa še to sem hotela napisati, mene prece bolj kot vse možne alergije, katere imam, motijo "alergije" na take in drugačne pripombe. Sem tudi sama hotela napisati, kar so napisale že predhodnice, alergična sem na "strokovna" mnenja oseb, ki so se včlanile na forum 5 sekund pred tem in že takoj prodajajo "čudeže".
Se mi Kyarino mnenje zdi precej bolj verodostojno in me je zdaj celo prignalo do tega, da bom zadevo malo naštudirala.
Loni MakaroniZdravo. Če vam nobeno zdravilo ne pomaga tako kot meni ni, potem poskusite s protialergijskim pingvinom. Velika prednost je, da ne jemlješ teh kemikalij tako kot sem jih jaz, saj sumim da sem od enega zdravila DOBILA alergijo ali ekcem na koži, čeprav dohtari pravijo da ni res. Odkar uporabljam pingvina je alergija zelo blaga, upam da bo sčasoma zginila. Veliko zdravja!
sanjaci056Kakšnega pingvina? Lahko prosim za slikco?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pica zvitki

Gravče Tavče ali Prebranac