3. mar 2006 22:27
| tasyka je napisal/a: |
| Če pa ne bo želela vedeti Loni, bom pa jaz vsekakor. :) tudi sama se namreč zanimam za prenočišča v Londonu. Lp, tasyka tasyka |
3. mar 2006 22:27
| tasyka je napisal/a: |
| Če pa ne bo želela vedeti Loni, bom pa jaz vsekakor. :) tudi sama se namreč zanimam za prenočišča v Londonu. Lp, tasyka tasyka |
4. mar 2006 13:09
ok, hvala lepa, lp, tasyka Sporočilo je spremenil(a) tasyka dne 04. mar 2006 13:09:20
4. mar 2006 15:03
carmen, če si jo najdla na turist osvaja, je verjetno ista kot sem jo našla jaz. In izvedela, da juluja ne bonič. Sicer pa zdajle malce kolebam, mislim, da bom šla raje v tople južne kraje kot pa v kisli London in si ga bom pustila za naslednjo pomlad. Nisem še stoprocentna. Loni Makaroni
4. mar 2006 15:36
Ne nisem je našla na tej strani. No ko bom zvedela ti bom poslala sporočilo za zasebno pošto in ti bo mogoče še kdaj prišlo prav
4. mar 2006 15:42
Ja Loni sem šla pogledat na to stran in to je to - Mojca!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Rižek v poletni solati