18. jan 2006 10:55
Če se odločite za deželo cvička sem se itak že javila za organizacijo. Če bo drugje, pa pridem- kamorkoli
18. jan 2006 10:55
Če se odločite za deželo cvička sem se itak že javila za organizacijo. Če bo drugje, pa pridem- kamorkoli
18. jan 2006 10:59
Mamamia, če ti je do moje družbe se priporočam za prevoz. Se že veselim!
18. jan 2006 11:04
Hja, jaz sem bila glede Irske prevido tiho, pa imam vseeno malo dolg nos. No ja, jaz sem tudi za Ljubljano in okolico, da se pa ponudim za organizacijo, moram skupaj z Zimo, ki se je na srečanju nekaj javljala, stvar malce raziskati, potem pa ni problem. LP Dolores
18. jan 2006 11:08
Počasi..., počasi... poglej ti dve zgoraj se že vozijo...
18. jan 2006 11:12
Dolores - jaz sem že Tjas spraševala ali bi prevzele... Slišimo se, moram sedaj končati. Pozdravček
18. jan 2006 11:32
Dragička, seveda se že voziva z Aksi, pa še s kom, čakava samo še na odločitev, kam se pripeljeva...
18. jan 2006 11:32
Ja, Star maln pri Vrhniki bi bil naprimer kar zanimiv v aprilu ali maju. Lp Dolores
18. jan 2006 11:41
Evo, smo že korak dalje.
18. jan 2006 11:57
Iški vintgar, ob jezercu v vasi Jezero pri Podpeči, kjer je simpatično malo jezerce (pravijo, da je najgloblje v Sloveniji ) in bajna narava , Močilnik - zadnji izvir Ljubljanice (za tiste, ki niste iz našega konca ), pa še bi se našlo. Tudi pomagam!
18. jan 2006 12:08
Pridruzila se vam bo se ena "od zunaj", ce bo srecanje v aprilu ali zacetku maja!Pridem namrec domov, ker bom konec marca postala ponovno babica!Mesec in pol bom v Ljubljani, da pomagam hcerki z "babica servisom"! Lepi pozdravi iz Amsterdama Nena Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom

Pohorska gibanica