Kefirjeva gobica

Tudi jaz sem oboževalec kislega mleka in zaenkrat sem najboljšega jedel na šmarni gori. Je kompakten, okusen in brez kaplice vode, kar mi doma nikakor ne rata. Zato naprošam dobre ljudi, da mi pošljejo to opevano kefirjevo gobico, da vidim, če mi bo z njo ratalo naresti boljše kislo mleko. Če pa ste iz ali okolice Ljubljane, ga pa lahko pridem tudi osebno iskat. Hvala. Lp Jure Miha Gapiha
Ne, z kefirjevo gobico ne postane kislo mleko... Je pa zelo dober kefir. Jaz jih lahko komu oddam, naj mi pošlje na ZS. Se mi množijo kot nore zdajle poleti....
helou! jz bi tud ful rada mela tole kefirjevo gobico. a bi mi jo kdo poslal po pošti, prosim????? mvrtac3
zivjo, tdi mene zanima kombucha ... ne vem pa kaj je ZS punce, jo imate se vedno? amygdala
Gobice sem danes že poslala po pošti. Če še katero zanima, ker se mi bodo zopet namnožile čez kak teden...???
Imam kefirjeve gobice in kombušo za oddajo. Če jo katera/i želi, naj mi piše na ZS. Julija
T-baby, poslala naslov, hvala hvala amygdala
mene pa zanima,če ima katera gobico za kefir /imela sem jo pred leti -je pa bila taka kot morska goba-no obliko je imela tako je bela/.Pred kratkim sem imela nekakšne kristale za kefir -mi pa niso nič rasli ,tudi kefir ni takšnega okusa kot pri gobici. Če katera ve kaj imam v mislih naj mi sporoči,hvala v naprej. majdapog
majdapog, imam kefirjevo gobico. Sporoči na ZS, če jo želiš. rimljanka
Tudi jaz bi imela gobico za kefir - ampak mlečnega - vodni mi ni preveč všeč. Če jo ima katera viška, bi se priporočala. Hvala vnaprej! mmbrlan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti