Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Prosim za pomoč. Imam prostor, ki se manj uporablja, pozimi se ne ogreva in se manj zrači. Ker ga moram uporabiti, ga že nekaj dni neuspešno zračim. Ne morem odstraniti vonja po zatohlem, starem...kakšen nasvet, prosim?
Prostor bo najbrž osvežilo samo pleskanje sten.
Ojej...o tem sem razmišljala,ampak trenutno ga potrebujem samo nekaj dni in ne bo časa za pleskanje. Razmišljam kako bi bilo, če bi čez noč v posode dala sodo bikarbono ali kavo...tako kot v hladilnik, samo v večji količini
Pred mnogimi leti sem imela nesrečo, ki seje srečno končala:
preselila sem se v sobo, kjer je predhodnik obilno kadil. Razmišljala sem, kako se znebiti vonja po cigaretah. Odpravila sem se v trgovino po osvežilec zraka, ki se ga vključi v električno vtičnico. Odločila sem se za vonj dišavnic (sivke, rožmarin ali nekaj podobnega). Ga vključila na maksimum in zapustila sobo za daljši čas, kot je bilo planirano. Ko sem se po nekaj dnevih vrnila, v sobi ni bilo ne duha ne sluha o dimu, ampak preobilen vonj po novem osvežilcu. Po nekaj dnevih zračenja, se je stanje normaliziralo.
| rdkapica je napisal/a: |
|
Pred mnogimi leti sem imela nesrečo, ki se je srečno končala: preselila sem se v sobo, kjer je predhodnik obilno kadil. Razmišljala sem, kako se znebiti vonja po cigaretah. Odpravila sem se v trgovino po osvežilec zraka, ki se ga vključi v električno vtičnico. Odločila sem se za vonj dišavnic (sivke, rožmarin ali nekaj podobnega). Ga vključila na maksimum in zapustila sobo za daljši čas, kot je bilo planirano. Ko sem se po nekaj dnevih vrnila, v sobi ni bilo ne duha ne sluha o dimu, ampak preobilen vonj po novem osvežilcu.
rdkapica
|
Ja, tudi o tem sem razmišljala...mogoče poskusim za krajši čas...hvala
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči