Drago Jančar: To noč sem jo videl
Knjiga, vredna vsake minute, ki sem jih prebila ob njej............
pirnica
Drago Jančar: To noč sem jo videl
Knjiga, vredna vsake minute, ki sem jih prebila ob njej............
pirnica
Gillian Flynn - Ni je več
Všečno branje
Vsaka življenska zgodba ima vedno dve poti ![]()
Videmšek, Rugelj, Gombač - Ultrablues
bezi
Charlotte Link - Vrtnarica z Guernseya
Dobro, neodložljivo branje.
limonca26Trenutno berem Tudi princi na belem konju razočarajo. Dobra, taka življenska.
Nicholas Sparks: POROKA
nadaljevanje Beležnice, poroči se Noahova vnukinja. zelooooo berljivo, primerno branje za deževne dneve
http://felix.si/zenski-romani/10314-poroka-ze
nekaj posebnega pa je knjiga STARA PAJKOVKA. vsebina na spletnih straneh je prikazana zelo nedorečeno, meni zelo neprivlačno. priporočila mi jo je knjižničarka, ko sem rekla, da sem naveličana ljubezenskih romanov, ki so vsi enaki. ta zgodba je res nekaj več. priporočam.
Ravnokar sem prebrala triler z naslovom Igra, ki jo je napisal Anders de la Motte. Za vse ljubitelje te zvrsti je to orava poslastica.
ForaJonas Jonasson: Stoletnik, ki je skočil....
Zanimiva knjiga, polna zapletov in seveda hudomušnih razpletov, preskakovanja v preteklost pa nazaj. Lahkotno branje.
Pravkar posnet tudi film.
181604Sem pri koncu Cheryl Strayed: DIVJA- navdušena, jo bo prehitro konec,
o ženski, ki je prehodila Pacifiško gorsko pot, noro, priporočam.
tabu| tburgar je napisal/a: |
Sem pri koncu Cheryl Strayed: DIVJA- navdušena, jo bo prehitro konec, o ženski, ki je prehodila Pacifiško gorsko pot, noro, priporočam.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači prijatelj z orehi in čokolado

Burito palačinke z lososom