Kaj beremo?

Sylvia Day - Predana

Binko83

Julie Garwood: Odrešitev....

lp goga

Šele sedaj mi je v knjižnici prišla pod roke Živa zažgana. Verjetno ste jo prebrale skoraj vse. Grozljivo .......

Gogad, si odrešitev brala celo noč??????????????

Veronika

Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 26. 2013 05:24

Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 26. 2013 05:24

Veronika,kako pa veš?  Bi šla kar na Škotsko,po enega Višavca..

lp goga

V zadnjih 14ih dneh prebrala: Mitch Albom, Še en dan (lepa zgodba o mami in sinu in o njunem odnosu), Delphine de Vigan, No in jaz (ganljiva zgodba o bredomki in deklici, ki jo želi rešiti ulice), Mary Balogh, Kričeč klobuček (plažno branje). Zdaj pa berem Služkinje pa sem kar malo razočarana, prebrala sem že 1/3 pa se še nič kaj presenetljivega ni zgodilo .

neny111

Mene je občasno s knjigami zalagala prijateljica, ki pa se je preselila. Tako sem se prvič vpisala v knjižnico. Dobro tisto v šolah ne štejem.

Vprašanje je bilo, kaj naj si sposodim? Hitro sem pokukala sem in nekaj naslovov načečkala na list.

Trenutno berem Zlikane gube, štrleči balkoni, prebrala pa sem Jack in Amy ter Očarljivi skupinski samomor.

katti

Prebrala sem Vsiljivko - Sophie Kinsella, sedaj požiram Klub vražjih mamic - Kerstin Gier. Uživam!!!!

kara

neny111, tudi jaz sem bila pri knjigi Služkinje kar malo razočarana, glede na to kak holo se je delal okoli filma.

Lp 

Pravkar prebrala "Obljuba dela dolg" - Jane Green. Priporočam!http://felix.si/zenski-romani/9115-obljuba-de

pultica

Binko83 je napisal/a:

Sylvia Day - Predana

Binko83

Zdajle bom malo žleht. Domnevam, da boš potem trikrat napisala, da je precenjena .

sonci

Sporočilo je spremenil(a) sonci dne 27. 2013 15:52

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti