| gogad je napisal/a: |
Zakaj pa naj bi bila bizarna?
|
gogad, očitno ti in Vesna555 nimata iste knjige v mislih ... Ona piše o 50% nečesa, bogsigavedi kaj ![]()
|
gogad, očitno ti in Vesna555 nimata iste knjige v mislih ... Ona piše o 50% nečesa, bogsigavedi kaj ![]()
Ja, ker 50% in 50 odtenkov pa je razlika ... Tako, da je mogoče 50 % res bizarna ... ![]()
Aja..no ,jaz takoj na luštno reč pomisli
...punce mogoče imate prav,da ne misliva iste..![]()
| gogad je napisal/a: | ||
Dobimo se v slaščičarni je zelo posebna knjiga.
|
gogad, hvala lepa, že vidim, da jo bom jaz morala potem ene 5x prebrat
, saj pečem in kaj sčaram, ampak torte mi pa nekako ne sedejo ![]()
|
se opravičujem, čeprav se nimam za kaj, pač moje mnenje...meni je. Si prebrala? In ja...:) mislim da vsi na isto trilogijo mislimo...
Vesna555
Vesna555, kot sem že parkrat napisala - precenjena knjiga. Se strinjam s tabo ...
Binko83
Neizmerno uživam kar v 3 knjigah in PREDVSEM te zimsko/počitniške razmere mi dajo tisti "ekstra" da se počutim kot nekje na daljnem, daljnem severu, srkam čaj, zavit sem v dekico in izmenično prebiram te knjige. Zraven domači piškoti in popoldnevi/večeri so perfektni.
Who needs TV anyway?!?!
Jezernik, Božidar : Kava : čarobni napoj
Ostan, Iztok : Beljakovine za življenje in smrt : [prezrte raziskave in dogme o optimizaciji uživanja beljakovin]
McDougall, Christopher : Rojeni za tek : skrito pleme, ultratekači in največja tekma, ki je svet ni videl
Berem "NE BREZ MOJE SESTRE", avtoric Celeste Jones, Kristine Jones in Juliane Buhring.
To je resnična zgodba o otroštvu avtoric znotraj verske sekte Božji otroci tam nekje v hipijevskih časih prejšnjega stoletja.
Berem in zraven škripam z zobmi od besa zaradi neskončne neumnosti in zlobe odraslih.
bršljanka
Pravkar prebrala Varno zavetje, avtorja Nicolasa Sparksa.
Mi je všeč, ker je malo drugačna od ostalih njegovih knjig, kljub temu pa z lepim koncem
...
Digital photography masterclass Tom Anga ter Exposure Davida Prakla. 2 knjigi o fotografiji, ki me poleg kuhanja blazno veseli :D.
Mamka BršljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Veseli tiramisu