Kaj beremo?

" GORA JE MOJA MUZA " - Mojca Luštrek,  -  čudežno moč imajo: bolj, ko se telo utrudi, bolj duša vriska in, ker nikoli ne bom nadomestila zamujeno.........

babka1951

SuzanaZ jaz sem jo kupila lani in to v velikem formatu+trda vezava pri MK.

http://zaspancki.si/

Tigrov grič - še berem. Če bi imela čas, bi jo prebrala na mah.

Sarin ključ-vsekakor priporočam!

adalbert

KONČNOOOOOOOOOO. Dobil DOBIMO SE V SLAŠČIČARNI! V veselo branje ob spremljavi čaja, deke, domačih keksov ter nežnih tonov jazza!
PERFEKCIJA!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Anita Diamant: Rdeči šotor.  Opisuje življenje svetopisemskih oseb v tistem času in do sedaj, kar sem prebrala, sem bila že večkrat šokirana. Npr.: rodi se otrok z zajčjo ustnico in ga pustijo umreti izza šotora....

pultica

Ravno prebrala: Mark Haddon, Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa. Izredno zanimiva knjiga, napisana z vidika petnajstletnega fanta avtista.

jedert

Začela brati,NA KALU(sprehod skozi preteklost ,krajev današnje občine Naklo)

Milži

Petdeset odtenkov teme :)

Bojanca

Hja, tega pa nisem vedela, da obstajajo moške in ženske knjige! česa vsega se ne naučiš tu gor! In kakšna je poglavitna razlika? Kako določimo, katera je moška in katera ženska? So kakšni posebni znaki?

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti