joj res lepo in zelo poživi bi lahko še meni pokazali če nisem preveč vsiljiva in zahtevna
hvala in lep pozdrav
-pikajoj res lepo in zelo poživi bi lahko še meni pokazali če nisem preveč vsiljiva in zahtevna
hvala in lep pozdrav
-pika| -pika je napisal/a: |
joj res lepo in zelo poživi bi lahko še meni pokazali če nisem preveč vsiljiva in zahtevna hvala in lep pozdrav -pika |

Kristalka hvala ti sem pogledala sprobala bom pa kasneje ker zdaj nimam časa me pač delo priganja sem samo malo vmes pogledala zdaj pa hitro delat
se tipkamo
čaooooooo
-pika
Mi je ful všeč ker spet neki novega vem,veste,sine mi je skenclu smeškote pa sem kar jezna.Drugače sem zdajle prišla iz službe in sem najprej prebrala,kaj je novega...
Da kg stojijo,pa ni nič novega,sicer se ne sekiram preveč ker jih imam že 15 manj ampak nadaljevat pa bo še treba,do poletja je še daleč..
čao
Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. mar 2008 14:48:28
Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 12. mar 2008 14:49:04

| yoy je napisal/a: |
| kaj pomeni tistiZS. Veste sem bolj levo usmerjena kar se tega tiče yoy |

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom