Ločevanje živil 90. dni - 5. del

pozdravljene, tud jaz mam jutr B dan, pa me zanima kako je z jogurti. Ali se ta dan lahko uživajo? Navadni seveda in pa lahki. ampak sam jogurti cel dan.... no sam sem pa enkrat že slišala o taki dieti z navadnim jogurtom, le da traja menda vsaj en teden.............si predstavljate, ........pol pa že boljš tale dieta a ne ..................... čeprav mam jogurte zelo rada...................... lepo se imejte. lp. sissyp
Lunina mena se prične danes ponoči, oz. zjutraj ob 03.18. Da pa je dobro jesti ves dan samo jogurt (lahki s čim manj maščobe) pa priporoča M. Malus. Škoditi ne more, če zdržim ob vodi, bom tudi z jogurtom, ni hudir. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 28. feb 2008 19:54:16
HELLO,PUNCE A tako, pol je jutr lunca .Jaz mam jutr sicer B dan,ampak bom pa z jogurti poskusla. In kolk časa traja tale lunca?"??? en dan verjetno, a ne ??Se pravi , mam B dan, zjutraj pojem jogurt,,,,, in nato me zgrabi lakota , a lahko potem pojem tisti košček mesa za kosilo, ki je dovoljen ta dan???? Luna na na , pijana luna ......... NAJA tud jaz te ne bom nč okregala, sam sekirat se ne. Ja saj vem tud men je že ratal, da sem se pregrešila in to že kmal na začetku , pa ti povem po pravici , da me je kar mal vest pekla.Kot, da bi sama sebe izdala, pa sem si rekla: "Jutr je nov dan". Tud dans , ko sem mela sadni dan , sem pojedla 3 žlice rižote , pa mal solatke ,ŽAL , nisem se ji mogla odpovedat, ker jo moja mami pa tako dooobro skuha. tako, drugač sem pa danes pojedla eno banano in jabolka(((( 4 kom ))). Jutr pa šibam naprej-in to s polno paro zdej je pa že čas , da grem spat, sem že pošteno, za mano je naporen dan, pa kaj čem razlagat...................................................... L.P. Lucky
Ju hu hu.........včeraj uspel sadni dan, res sem zelo vesela, da mi ratal...danes se počutim zelo lahka, nenapihnjena in tisti občutek slabe vesti mi minil....ne bom več grešila...danes pa novim zmagam naproti......mesekkkkkkkkkkkk oz. jogurti....... Kristalka, hvala ti, da si mi sporočila točno uro.... Lucky, tud men večkrat premamijo jedi, ampak ti povem, da se res izplača mal potrpet....pač voda, voda in še enkrat voda, da si sit. Komaj čakam, da bo pomlad, pa regrat....ttakrat bom cele dneve na paši...hihihi Dijo vsem NAJA74
Kje ste ženskeeeeeeeeeeeeeeeeee povejteeeeeeeeeeeeeee kako vam šlo NAJA74
Danes je menda luna.
Sy je napisal/a:
Danes je menda luna.
Ja je - smo cel dan samo na jogurto - pa da vidimo Kristalka
ŽIVJO sotrpinke, sicer pa to sploh nismo, ja nasprotno, čedalje boljš se počutmo v svoji koži..... včeraj sem že ene hlače oblekla še iz tistih časov...... pa mal mi je šlic nagajal, ker se mi je odpiral, tako da sem ga na konc uničla seveda...... ker mi še niso prav, ampak mi pa kmal bojo ... z vtrajnostjo seveda..... jaz nisem bila na jogurtu ampak na telečjem dušenem zrezku s kolerabo in korenčkom pa solata( rdeča paprika, kumarica,por, nariban surov koren) ... pa voda in še enkrat voda. cca 3 l....... pa sem se zvagala, in zgleda da mi voda zastaja....... .... hecam se.... ja strinjam se NAJA74 voda res poteši lakoto. Sem pa ugotovila, da sem že manj lačna kot prve dni, tako da se telo počasi navaja......... no pa še kej napište, tole z velikim veseljem vse preberem. pa lp in srečno. sissyp
Danes je sobota. Ura je pol treh popoldne. Nikogar ni tle...
Ob štirih tud ni nobenga - pa menda niste zunaj ob tem vremenu. Torej, lunco sem prakticirala z jogurti - pojedla sem jih 5 čez cel dan (1,3% maščobe) - povem vam, da se mi je tehtnica oddolžila in tako imam nekaj v dobrem Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti