Ločevanje živil 90. dni - 5. del
........ Jaz pa nisem šla v duetu z lunco , sem mela kar mesni dan( B dan),
pa tud ni bla tehtnica nč preveč huda((hi,hi))
tako dans sem pa spet na rižu , sem tako mal pojedla, pa nism čist nč lačna ,in kako neverjetno dobro se počutim.
Se mi zdi odkar sem začela tole dieto, da imam neverjetno veliko več energije.. A je še pri kateri tako??????
Ops ,, obiski se slišmo
LUCKY DAY
Danas sem sadna ,zato sem šla ven.
Doma bi gotovo našla kaj "konkretnega".
Tudi jaz imam več energije.Kljub tem omejitvam se zelo dobro počutim.![]()
Sem se kar zaljubila v
vedno več je popijem.
Jutri bo deveti dan.Tudi vam dnevi tako bežijo ?
valery2
pozdravljene,
ja se vidi, da se začenja lepo vreme, bomo bolj malo tlele....čeprav je pri nas takooooo pihalo včeraj......
no jaz sem pa včerajšnji dan lepo zaključila 

, sem spila dva deci martinija zvečer....... saj veste ..... je bil pa tako božanski................ sej mi ni škodil ampak danes me vse neki tišči,...... sem se pa zjutraj zvagala in kot kaže se bo kmalu pokazala 7..............spredaj, in takrat vam vsekakor sporočim moje veselje......
danes bo OH dan, kako bo šlo vam sporočim zvečer. mislim da ne bo težav, saj bom imela za kosilo svojo najljubšo jed- testenine. zvečer bom pa malo peciva iz skrinje vzela pa bo.
zdejle grem pa na fruštek. 2 rdeči pomaranči. pa vodo si v flašo natočm.
cao bambine.
sissyp
Danes še grešim, jutri pa spet začnem

blažkaa
kje pa ste punce?
no, jaz sem imela danes OH dan testenine s paradižnikovo omako in baziliko, za večerjo pa pecivo in sicer iz treh koščkov jih je ratalo 5 - sicer bolj malih, pa ena velika tablica jedilne čokolade.
jutri pa sadni dan in se ga prav veselim. sem se pa odločila, da ne jem nič kruha, ker sem slišala, da če hočeš fejst shujšat je treba jest čim manj OH živil. No v priročniku sicer piše da se jih skuha 12 dkg testenin .... kar lepa porcija.
fejst se mejte, pa še kej povejte.
blažkaa kateri dan maš dons?
cao.

sissyp
Sporočilo je spremenil(a) sissyp dne 02. mar 2008 23:18:16
Ojla vsem!
No, vikend minil, kot bi pihnil...Malo grešila...a kr šlo. Danes imam sadni dan.
Res je, tudi jaz imam več energije takoj ko začnem s to dieto.
Sissyp tudi jaz ne jem kruha .
NAJA74
Pozdravljene hujšarice!
Kako ste?
Dolgo me ni bilo tu. Danes, 3.3. pa sem ponovno na 3 md. Nazadnje sem bila lani tak čas, a je zima prinesla nove kg-je in jih je treba sklatiti, da bom ponovno dobila skupaj hlače na na motor.
In kako vam gre dietiranje, je dosti volje, elana in energije ?
Se vam v kratkem še kaj na daljše oglasim, se mi kar malo mudi.
PAPA
saby
OJ!
Danes imam sadni dan, jupi.
Čez vikend sem malo grešila. Sicer sem ločevala, ampak kaj ko se mi pa povsod nastavljajo piškoti. Da je pa še huje, grem spat, v postelji se pa moj masti s čokolado. Ampak čokolade sem se vzdržala.
Doma me prav čudno gledajo. Oni za zajtrk jedo jajčka, slanino,..., jaz pa ob dveh pomarančah in zelenem čaju- vam povem za zjokat prizor. Ampak to ni še nič. Kosilo juha, pohani zrezki, pečeni svaljki, francoska,..., jaz pa makarončke nabadam!
Danes sem v glavnem na sadju in vodi. Moram pa povedat da se mi že malo pozna- jaz vem, da se mi pozna,ker pač vidim in čutim.Me hlače ne tiščijo. Tako, da bom ta teden še bolj pridna, pa nič večm piškotkov.
Kaj pa ve naredite v dneh ko grešite s sladkim?
Lepo se imejte, pa vztrajajte še naprej, se splača
barbay
ojla! Meni je najhujši vikend....obiski .....dobro kosilo....vedno skoraj grešim....pol pa obžalujem..tako pač je...
Ženske eno vprašanje....zelo rada imam pistacije....Baje redijo...je to res??? Jaz jih pojem ogromno
NAJA74
Pistacije lahko ješ na sadni dan, če so redilne ali pa ne - samo tisto "ogromno" zbriši, pa bo ravno prav
Kristalka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Poletni svaljki z dimljenim lososom

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)