Ločevanje živil 90. dni - 5. del

NAJA74 je napisal/a:
Tud jaz kr naprej grešim...Prejšnji teden sem bila tako pridna...ta vikend pa katastrofa in še ga kr serjem....moram se spravit k sebi...pomlad prihaja... A je gledala katera mogoče eno oddajo zdaj med vikendom (se mi zdi da je bila na SLO1, kako je shujšalata VIDA PETROVČIČ....piše knjige in vse....matr kako ji je uspelo... Prav zavidam ji... Baje piše tudi knjge o svojem hujšanju.Je že katera prebrala katero od vas? Sam za moje pojme ne rabi shujšat nič več...kajti postaja že grda NAJA74
Verjemi, da V.P. ni izumila tople vode - ločevala je po Montinjaku (napisala kot se izgovori), malo po naši ločevalni, je pa baje popolnoma izključila ogljikove hidrate. Je pa res shujšala tako, da jo že kar skupaj vleče Kristalka
Visage je napisal/a:
Oj..jaz sem pa spet vse nazaj dobila ..zjokala se bom res. Ze dve leti se matram..10 kg sem nazadnje dol dobila s to dieto, zdaj pa zdrzim 2 tedna, pa skos mamo neke vecerje pa feste pa skos je kej.. kako ve take situacije resujete Zalostna Visage
Ob takih situacijah, ko so mize polne raznovrstne hrane, se pravzaprav dokaže naš karakter, samozavest in trdna volja. Navsezadnje pa ob taki obilici hrane sploh ni težko izbrati kaj pojesti, zagotovo se najde kaj, kar sovpada z našim načinom prehranjevanja. Torej, le trdna volja rešuje take situacije Kristalka
V.P. je izključila samo slabe ogljikove hidrate, že ptički na vejah čivkajo da so to bel riž, bel kruh, sladkor, skratka izdelki iz bele moke. Ona ima vsa živila preračunana kakšen glikemični indeks imajo. To izmerijo tako, da neko živilo dajo določenemu številu ljudi za pojest, potem pa merijo po kolikem času preide sladkor ali nevemkajže v kri. Čimkrajši je ta čas, toliko večji je glikemični indeks(GI). Visok GI pa imajo tudi veliko vrst sadja (grozdje), krompir, kuhan korenček.....,sladice. Tako da je ona kar veliko hrane in pijače(pivo) trajno črtala iz svojih jedilnikov. Ne obremenjujte se preveč z drugimi dietami, ko pa imate tule zame eno najboljših diet, ni komplicirana, je poceni, čisto vsak jo lahko izvaja. Veliko uspeha vsem! ann
Kristalka...si res super ženska...vse nas tolažiš, vzpodbujaš....hvala ti...še več takih NAJA74
Jaz bom pa danes ribico in berivko papcala P.S. Moja tehtnica je pa takoooooo prijazna z menoj, kajti kljub velikanskim pregreham mi še vedno nameni le 62,1kg blažkaa
pa kje dobite te lepe smeškote NAJA74
Uporabna misel tudi za nas hujšarice "Do najvažnejšega življenjskega spoznanja moramo priti z lastnimi očmi." Kristalka
blažkaa je napisal/a:
P.S. Moja tehtnica je pa takoooooo prijazna z menoj, kajti kljub velikanskim pregreham mi še vedno nameni le 62,1kg blažkaa
Se bom prišla k tebi tehtat, zgleda, da je moja tehtnica pokvarjena. Sicer si pa res srečnica Kristalka
ann je napisal/a:
V.P. je izključila samo slabe ogljikove hidrate, že ptički na vejah čivkajo da so to bel riž, bel kruh, sladkor, skratka izdelki iz bele moke. Ona ima vsa živila preračunana kakšen glikemični indeks imajo. .... ann
Ne spada riž pod škrob???? Marna
Ja, riž spada med škrob. Bel riž je slab OH, ker ima visok GI, medtem ko je polnozrnat oz. nepredelan rjavi riž pa dober OH. Prav tako kot bel kruh in polnozrnat kruh, bele testenine in polnozrnate itd. Ne me čist za vsako besedo držat, ker sem knjigo le bežno prebrala. Vsekakor je dobra, samo držat se je treba. ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti