Renata, upam in želim ti, da bi bilo sedaj vse vredu. Da vas ne bo več treslo...
...ženske drage, danes sem imela OH dan. In bila LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kot že dolgo ne. Niti pomisliti nočem na to, kaj šele povedati, kaj vse sem pojedla. ...jabolko, špagete z gobicami, zeleno solato, do tod vse ok, pol pa se je začelo, jedilna čokolada, kremšnita, 3 čokoladice Ritter sport mini, pol kisle smetane, in pred kakšnimi 10 minutami še za kakšno žlico špagetov, pol kosa kruha in poliko gor... jao mene, pa kam sem to zmetala???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sedaj se tako grozno počutim, ker imam slabo vest in še jezna sem nase. 

...se pa nekako poskušam tolažit, da imam jutri sadni dan in bom dopoldne jedla samo jabolka, popoldne pa samo korenčkovo juho. Pa še v četrtek je lunca, ki se začne ob 4.46 zjutraj. Tako, da se bom tehtala po lunci, ker če se bom prej bom v depresijo padla.
Resnično občudujem vse disciplinirane babike, kot ja npr. Kristalka. Res, vsaka čast.
Tako, sedaj pa grem spat, da spet ne bom imela kakšnega sprehoda in postanka pri hladilniku.
Nočko, babike moje...
Naeema

Evo, po dolgem času sem spet sama doma. Joj kako paše
.
Čeprav zunaj dežuje, je za mene zelo lep dan
. Vesela sem. In zelo, zelo srečna
. Ne se bat
Gre se za tole
in drugačne slike prikazujejo.
Danes sem na vitaminčkih, zato se bom kar lepo spravila v
in si en lep ananas privoščila, ker se mi ga je že včeraj "zluštalo"
. Res me je "vrglo". Kaka je pa tu fora