Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Renata, upam in želim ti, da bi bilo sedaj vse vredu. Da vas ne bo več treslo... ...ženske drage, danes sem imela OH dan. In bila LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kot že dolgo ne. Niti pomisliti nočem na to, kaj šele povedati, kaj vse sem pojedla. ...jabolko, špagete z gobicami, zeleno solato, do tod vse ok, pol pa se je začelo, jedilna čokolada, kremšnita, 3 čokoladice Ritter sport mini, pol kisle smetane, in pred kakšnimi 10 minutami še za kakšno žlico špagetov, pol kosa kruha in poliko gor... jao mene, pa kam sem to zmetala???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In sedaj se tako grozno počutim, ker imam slabo vest in še jezna sem nase. ...se pa nekako poskušam tolažit, da imam jutri sadni dan in bom dopoldne jedla samo jabolka, popoldne pa samo korenčkovo juho. Pa še v četrtek je lunca, ki se začne ob 4.46 zjutraj. Tako, da se bom tehtala po lunci, ker če se bom prej bom v depresijo padla. Resnično občudujem vse disciplinirane babike, kot ja npr. Kristalka. Res, vsaka čast. Tako, sedaj pa grem spat, da spet ne bom imela kakšnega sprehoda in postanka pri hladilniku. Nočko, babike moje... Naeema
dobro jutro Sicer ne morem napisat da sem shujšala,ker vaga kaže isto ampak na obleki se pa pozna.......zato upam da mi bo en dan samo pokazalo 5 kg -ha,ha,ha. Danes imam OH dan in bom jedla tesetenine z ajvarem(poskusite je super),solato in neke Nušine rezine sem včeraj skuhala. Zdaj grem pa za štedilnik. darja-
Evo, po dolgem času sem spet sama doma. Joj kako paše . Čeprav zunaj dežuje, je za mene zelo lep dan. Vesela sem. In zelo, zelo srečna Mislim, da se nam obeta še ena sprememba. Ne, ni . Ne se bat Gre se za tole http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1341 Kaj pa ve mislite o tem? Morda ima katera med vami kakšne izkušnje na tem področju? Ja, danes sem po dooooolgem času stopila na tehtnico. In preživela . Po pravici povedano sem pričakovala višjo številko. Sedaj imam 62,4kg. Sem si pa danes za zajtrk naredila sok iz rdeče grenivke, dveh micenih (tudi rdečih) pomaranč in dveh kivijev. Ja, kivi sem kar lepo na ožemalniku citrusov ožela. In ja, sok oziroma že kar kaša je bila zelo, zelo mnjami. Čeprav se mi takšne in drugačne slike prikazujejo. Danes sem na vitaminčkih, zato se bom kar lepo spravila v in si en lep ananas privoščila, ker se mi ga je že včeraj "zluštalo" Še nekaj sem se spomnila. Včeraj sem čisto slučajno (ker res nimam te navade) pogledala na hrbtni del temne čokolade in prebrala, da ima 100g kar 610kcal. Potem pa sem vzela eno čisto "normalno" mlečno čokolado in ugotovila, da pa ona ima le cca. 570-580kcal . Res me je "vrglo". Kaka je pa tu fora. Resnično ne razumem. Saj ni neka ogromna razlika, a vseeno........ blažkaa
Blažkaa res te je lepo "videt"Kajne kako paše bit malo sam,pa lahko počneš kar hočeš. Tudi jaz sem ta teden dopoldan sama,sem šla že s kolegico na kavico,zdaj pa pospravljam in kuham......jutri pa je še en pomemben dan ,pa ne zame ampak za mojo malo psičko,ker gre jutri zjutraj ob 7,15 na sterilizacijo... To bo spet velik podvig... Bomo videli kako bo.Baje jo greš iskat že čez eno uro in ti jo dajo domov še omamljeno..... Kar se s.p tiče kar pogumno,to ni nič takega,boš v življenju vsaj na svojem "konju"......... darja-
darja- je napisal/a:
boš v življenju vsaj na svojem "konju"......... darja-
blažkaa
Ja kaj naj pa drugega rečem,ampak tudi ti boš od svojga "konja" morala odtegnit veliko za našo preljubo državo. darja-
darja-, blažkaa
dobro jutro še z moje strani evo jaz kot skoraj vsako jutro za računanikom, poslušam muziko pijem kavico:) in se pripravljam na učenje... danes sem bila vesela k sm maile pogledla mi je profesorca odpisala d se bo pogovorila z drugim asistentom ker je ZELLLLLOOOOOOOOO nepravično ocenjeval. in jutri imam drugi rok in upam da ne bo spet on ocenjeval ..če pa bo se pa nj pripravi na srečanje z mano....že zadnč sm ga hotla zadavit k sm vidla kak je on to ocenjeval...me je skor na rit vrglo... no..pustmo šolo:) ta vikend sem se malo grešila danes imam pa sadni dan..in upam da ga bom sploh zdržala,glede na to da bom cel dan za knjigami.nacejala se bm z vodo... pri nas tudi dež pada, ampak je malo prej posijal sonček:) lep dan:) žabica21
Dobro jutro! žabica21, tudi jaz sem na sadnem dnevu in sem LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za popizdit! ...no comment.... Naeema
jst zaenkrat še nism lačna sm pa živčna k hudič...joj ta šola - sami problemi.-..a smo mi krivi če je profesor star in je dal narobne teste??mislim d ne..zdj pa čakam d me sošolke pokličejo d vidmo če bo razveljavil izpit???upam .. jst mislim da bom tudi lačna...a na sadni dan si lahko privoščim juhco iz vrečke? žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti