Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mhm... zanimivo, ne vem pa, če je izvedljivo... http://www.aerobika-nanu.com/clanek_1.htm Kristalka
Kristalka, jaz sem ravno prejšnji teden slučajno dobila to knjigo v roke in jo tudi takoj prebrala. Mislim, da je kar ok, samo zame veliko preveč sadnih dnevov, pa tudi draga bi najbrž bila (kje dobiti toliko grozdja sredi zime, pa ananas in papaja nista ravno poceni) Opažam, da ima večina tistih, ki ločevalno izvajajo drugič, veliko težav pri izgubi kilogramov. Tudi meni se je čisto ustavilo, tako da sem obupala in praktično sploh ne spadam več v tale forum. Ne zdi se mi smiselno nadaljevati z dieto še 2 meseca in potem ugotoviti, da sem ostala na isti teži. Moram poiskati nekaj drugega, kar bi bilo bolj učinkovito. Prebrala sem tudi knjigo Vitkost in zdravje s krožnika (avtor Ian Marber), pa dieto kliničnega centra. Ker se mi vsaka od teh zdi v nečem neprimerna zame (Judy Mazel zaradi preveč sadnih dnevov, klinična zaradi velike količine mesa-jaz jem samo ribe, Marberjeva pa zaradi mešanja hrane) sem vzela nekaj od vsakega, in na tehtnici se takoj pozna. Moj načrt je zdaj tako: zjutraj sadež na tešče, po dveh urah malica (kava+pirina žemlja ali pa doma narejen muesli), za kosilo OH z zelenjavo ali B z zelenjavo, za večerjo vedno samo B (skuta/cottage cheese/manj mastni sir/tuna/navadni jogurt). Sadnih dni ne nameravam imeti, razen če mi bo to zapasalo. Na sladkarije bom pa tudi pozabila za nekaj časa, vsaj do velikonočne potice Pa vmes si bom mogoče privoščila kos torte, ko bo praznovala moja najboljša prijateljica. Drugače še vedno veliko hodim, gonim sobno kolo in delam vaje na leg magicu. Tudi tehtnica bo romala v en kot, ker me čisto preveč jezi. Za kazen bo lahko delala samo enkrat na teden Počasi se bom pa morala tudi že sprijazniti, da suha ne bom nikoli. 15 let se že ukvarjam s tem, kako znižati težo, pa tako malo uspeha. Sem že zelo naveličana tega. Življenje teče mimo, jaz se pa samo s hrano ukvarjam Bi moral kakšen mimo priti, ki bi mi zmešal glavo, da bi potem bila hrana čisto zadnja briga. Upam, da bo tudi to kmalu prišlo uživajte v krofih! jaz se jim zlahka odpovem, ker mi niso nič kaj dobri pa lep vikend še naprej! itak
ITAK prav je tak, da si se odločila poiskati sebi pravšnjo dieto. Jaz sem se tudi odločila, da bom do1. vodnega dne še počakala, če pa do takrat ne bo sprememb na tehtnici pa bom tudi jaz ubrala drugo pot. Nisem si mislila, da drugič ločevalna dieta ne bo delovala, organizma nikakor ne moremo pretentat. Tako bo vsaka preizkusila svojo taktiko in poročala o rezultatih. Naj ti samo namignem, oziroma en nasvet. Ena dobra kolegica je imela tudi kar precej več kg. Kolikor se spomnim jih je imela 78kg, sedaj ima okrog 55 kg. In to samo na račun ANANASA. Vsak dan je pojedla en kos ananasa, npr. po kosilu. Ananas namreč zelo učinkovito kuri maščobe. Prav tako kuri maščobe tudi ingverjev čaj, ki si ga lahko pripraviš kar sama doma. Zdaj pa moram it, lepo se imejte in lep preostanek večera vam želim tocka
DOBER VEČER Evo mene,zdajle sem komaj dobro šrišla domov.Po službi sva šla z možen v eno malo večjo nabavo "kmetijskega"stroja za obdelaovanje sadovnjaka,ki ga bova naredila spomladi.......,pa je vse to trajalo do večera.......zdajle pa sem za sina in moža naredila hamburgerje(velikeee),sama pa sem se umaknila pred računalnik. Pa še sem mi je mož prinesel cel hambi da sem morala samo enkrat ugriznit,ker je tako dober. Sicer pa imam danes B dan in sem jedla solato ledenko in tune .Ni boljše hrane,kot te moje solatke. Sem si pa danes spet kupila feto in paradižnik ki bo marala počakat še par dni. Res imama rada solate,zato je fino poleti ko non stop jemo nekaj takega,pa oba moja tudi rada jesta hladne stvari....... Za jutri pa imam namen za kosilo naredit kumare v omaki in pire krompir,za sin in moža pa še male pleskavice,ker imam še nekaj mletega mesa. Kadar ob nedeljah nimamo klasičnega kosila(juha.....),zaklenemo vrata in se najemo ha,ha,ha. darja-
Itak ne obupaj ampak o rezultatih pa poročaj in vsak dan napiši kaj si jedla da vidimo kako to gre darja-
Kristalka še tole.Da voda redi se tudi meni včasih zdi darja-
http://www.geocities.com/hdieta/ - lahko zbirate katera dieta vam najbolj odgovarja, ampak mislim, da je najbolša naša ločevalna, kljub temu da nočejo kg dol. tocka
Pozdravljene! V tej temi sicer še nisem sodelovala, sam zdaj ko pa je že govora o raznih dietah na ta in on način. In iskanju alternativ, vam predlagam da si preberete knjigo Skrivnosti mojega hujšanja (avtorice Margarita Drozd). Naj povem, da ko sem prvič videla to knjig sem bla tak malo skeptična, v bistvu je sploh nisem imela namena prebrati. Pa mi jo je mama "vsilila" z izgovorom, da če mi jo je že prekopirala, da jo naj vsaj preberem. In res sem jo. Pa več kot le enkrat. V njej sem izvedela stvari, ki jih že poznam, pa seveda veliko novega. In moram reči, pa čeprav se sliši tako klišejsko; knjiga mi je spremenila življenje. Zato jo priporočam tistim, ki so ugotovili, da diete delujejo, le če se jih držimo celo življenje (disciplina, disciplina in še enkrat disciplina), sicer dosežemo t.i. jojo efekt. In pa tistim, ki se preprosto ne morejo odpovedati določeni hrani. Saj veste, kaj mislim, ko maš dieto pa razmišljaš sam o tem, kaj se ti lušta, pa kak komi čakaš, da bo konec diete, da boš lahko to in ono. No saj pri meni je bilo tako, pa verjetno še pri marsikomu, drugače se ne bi borili proti odvečni teži. Po upoštevanju nekih pravil (saj kar tako ne gre) moram reči, da me ne gane več noben praznik, noben rojstni dan v smislu, da bi se morala odpovedovati oz. da bi imela občutek da sem se pregrešila. Sam treba je vedeti, da se kilogrami ne bodo "stopili" v enem mesecu, dve ali treh (v mislih mam številke 30kg in to), proces je dalji zato pa tud deluje. Pa še to tista t.i. dieta iz kliničnega centra ima res zavidljive rezultate, sam ne na račun maščob, ampak vsega drugega in se ob normalnem hranjenju tako hitro vse vrne kot je šlo. ally
Bok. Sem že vstala.Moj sadni dan je za mano.Ena jabolka dva kivija -rezultat 0.5KG ++++++++++++++++++ ŽALOSTNO KAJNE....................... LP YOY yoy
Dobro jutro YOY tudi pol kg je dobro,saj sem tudi jaz šla po 1 mesecu toliko dol,ampak vztrajnost je lepa čednost. Meni pa se je prebava čist ustavila.Sem že zvečer pila donat pa danes zjutraj......eni po njem srejejo ko vidre,meni pa ne deluje.En kozarec sem imela celo noč na pultu pa sem ga popila zjutraj,menda bo kaj. Danes pa bom jedla kumarice v omaki in pire krompir. čao darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti