Punce bok
Tudi jaz sem danes ful lačna in čisst brez volje.
Naj povem da sem se ravnokar pregrešila iz same jeze ker mi kg kar stojijo.
Najedla sem se domače salame in majoneze čeprav imam danes makarone,ampak mi je vrglo pokrovko dol.Ful sem razočarana.Najraje bi poskusila z dieto ki jo je
napisala Darja saj če dam dol 9 kg bo kar dovolj.
Ne vem kako bi mi šla špinača.
Točka daj probaj in nato poročaj pa bom še jaz poskusila ker tale ločevalna je za en drek.
Danes sem se najedla jutri pa mi bo žal.No ne bom nič stopila na tehnico in nadaljevala jutri z sadnim dnevom.
Grem malo ven da se ohladim od jeze pa še vse me zdaj tišči od te NENAVAJENE hrane
za moj želodec.Grozno se počutim..............
AJD SE SLIŠIMO KAJ JUTRI
LP YOY
yoy

, saj je danes pri nas pust.
Sicer pa pri nas doma še vedno na veliko prenavljamo. Kuhinja je že pripravljena za postavitev (v sredo nam jo pridejo zmontirat
). Včeraj smo postavili novi (temnejši) laminat po dnevni sobi, danes pa "delamo" spalnico za
...
Namreč, na sredini dnevne sobe postavljamo pregradno steno, saj sva sobo namenjeno spalnici prepustila hčerkama, ki jo bolj potrebujeta.
Joj, komaj čakam, da "krstiva" najino novo spalnico
"Potrebnica" jaz
.
Nagibava se na Dormeo. Kaj pa ve mislite?
Sedaj grem pripraviti kosilo, ker potem šibam k babici po hčerki. Nato bo sledilo maskiranje, saj gremo na karneval v mesto.
Torej, še bo zanimivo
.
Tudi ve lepo preživite tole soboto
blažkaa
, da toliko investiraš.
Kar se pa dormea tiče, se kar odloči, nam je super.
Tocka, Yoy, Naeema vesela sem za vašo motivacijo in odločenost - sem se že bala, da boste pobegnile.
Kristalka