Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Glede komentarjev na blogu, evo nekaj navodil: Glede bloga: Kot pravite, prispevek znate dodati. Ko ga oddaš, klikni na vrhu "Nazaj na prvo stran bloga", nato klikni na naslov: http://www....., odprejo se ti vsi prispevki po naslovih in po datumih, komentiraš pa jih tako, da na koncu prispevka, kjer piše "Št. komentarjev" klikneš na rumeno oznako/številko in odpre se ti polje kamor pišeš komentar in ga odpošlješ. Sicer pa sledi meniju na desnem robu te strani. Kar pa zadeva dodajanje slik, napišem popoldan. Kristalka
Blažkaa in Hema poglejta ZS. Kristalka
Pozdravljene Sem šla na blog, sam se moram najprej poglobit kako stvar sploh deluje,, pol pa se mal več razpišem tam, Kristalka, ali lahko mal napišeš kako stvar deluje na blogu kako dodaš prispevek in kako prilepti kako slikco. Se vidimo na blogu s.marinka4
Men je pa že uspelo oddat prispevek, pa komentar in tudi slikco že znam prilepit... Kok sem jaz pametna.... Hema
Hema kje pa je slikca da je ne najdem.....10 minut sem na računalniku pa že moram it me bo sine s stolom peljal iz sobe,ampak prvo grem pogledat slikce....... darja-
sem že našla..glede diete pa ....a nič ne jete,ste sam na blogu pa tuki neč ne čečkate,jaz bi seveda jedla če bi sirota smela... Zdaj sem pa res že skor pri vratih,se javim kasneje oziroma kar jutri,ker danes ne bom smela več v sobo..... darja-
Ne me zaftrkavat, a je res ni? Pa tok sem se namučla...
Hema sej je............ darja-
Ja jaz se že pol ure odpravljam v telovadnico na orbitrek, pa sploh nimam časa... Pa forum in blog.... nimam časa, ne ne zdej pa grem. Čao se vidmi čez eno uro... Hema
Seveda danes je vikend pa nikjer nobene..... Ne vem kaj ob vikendih počnete,vsaj jaz imam takrat največ časa za pisanje(če pridem do računalnika) Imam sadni dan,pa ne vem kako bo ker sem že pojedla dve jabolki,pa sem še kar lačna...mož je cel dan v službi jaz pa bom šla njabrž mal h tašči,da ji ne bo dolgčas.... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti