Zdaj pa zares

Blog sem že poslala (sicer "jedva"), ampak je šlo. Ampak po pravici povedano, sem tudi jaz upala, da bo tole šlo bolj na izi, pa tudi komentarjev je zaenkrat bore malo. A samo berete, al kaj?
Meni je včerajšnji VITAMINSKI dan uspel v polno. Dopoldan sem jedla mendarine in spila veliko čaja, za kosilo sem si "nabasala" solato: koruza, rdeča pesa, stročji fižol in malo šobske zraven (ampak res malo).
Popoldan pa pomaranče in granatno jabolko (res je dobra). Pa še več čaja.
Pa kalorije sem vseeno "kurila". To je pa razvidno iz prejšnje slikice,..........
Danes je pa B dan. Lušta se mi skutinega bureka, a ga nimam časa delat. Danes grem spet "nogice pretegovat" po butikih itd., a to je že opisano v blogu.
Ja, pojdite prebrat

Jutri je zame Š dan, a me je dragi povabil v kitajsko restavracijo (povabil ja, da "pokuriva" tisti darilni bon, ki sva ga dobila od brata in njegove punce), saj gresta hčerkici za vikend babici in dediju.
Je pa bon vreden 25 evrov, zato bo "bogi dečko" moral pojesti resnično veliko hrane, ker bom jaz samo na rižeku.
Če verjamete

Vsekakor jutri (ali pojutrišnjem, saj veste kako pozno se ponavadi taka "cartanja" končajo).
Prekrasen dan vam želim

blažkaa