Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hema, lepo si napisala glede OH večerje. Poudarila bi morda le to, da za OH večerjo lahko ješ kos torte ALI tri kose peciva ALI tri kepice sladoleda...... + rebro temne čokolade. Le toliko, da ne bo pomote. Vsem želim mirno noč in čudovito jutro Sy
Ha, ha, ha, ja saj ko sem brala za sabo sem pomislila: " Šment, koliko sladkarije naenkrat" Hvala Sy, da si me popravila. Bo tako bolj prav ja. Lahko noč Hema
Dober dan Vse samo zanima kako jesti sladkarije.tudi jaz jih imam rada ampak še bolj mi pašejo kakšni šnicli pa tatarska,pa pomfri,pa........jaz rada dobro jem. Danes sem že končala službo pa nahitro skuhala kosilo,zdaj pa pospravljanje,likanje,pa kosilo za jutri,ker grem spet v službo.. Vidim da je vikend,pa vas spet ni nikjer.Kaj le počnete,če vam je dolgčas pa pridite k meni na kavico,pa še kaj boste polikale ali pospravile......ne,ne saj se hecam sam na kavico sem mislila. darja-
Pa kje za hudiča pa ste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! darja-
Zmago Batina reče:" Pa saj ne morem verjet..." darja-
Darja, danes se pa pridno javljaš druge pa spet vse grešimo hehe
Dobro jutrooooo! Javljam se na hitro, nimam prav veliko časa. Včeraj zvečer sem bila na neki zabavi, se najedla ocvrtih lignjev, nazadnje pa še belvi rezina z veliko smetane - uf... seveda mi je danes žal, zato bo danes samo juha z malo rezanci, po 18. uri zvečer pa na lunco - voda, čajčki Ostanite pridne, ne preveč grešit, če ste pa že, me pa posnemajte Kristalka
Haj! Samo na hitro da se javim. Danes sem na sadju, čeprav ne vem kako bo izvedljivo ker gremo popoldne k moji sestri na otvoritev nove kuhinje. Upam da mi bo uspelo. Sem pa totalno neprespana in me že cel dan zebe. Komaj čakam da bo novo leto da se potem končno naspim!! Lepo nedeljo! any
Hallo, punce! Tudi jaz bom hitra. Ravno toliko, da vas pozdravim Sinoči smo imele sošolke s faksa kao zaključek in je bilo the best, tako da sem prišla domov malo po peti uri zjutraj Priznam, da sem jedla vse kaj drugega, kot bi morala in spila par koitejlov (brezalkoholnih, a vseeno), a sem tooooooooooooooliko plesala, da sem po moje pokurila še tiste kalorije od prejšnjega tedna . Doma sem se pa še malo stiskala, tako da ni vrag, da se mi ne bi "oprostilo" tisto grešenje... Skratka, fuuuuuuuuuul sem uživala (in posledično pustila dieto na stranski tir). Danes imam VITAMINSKI dan in sem se ga do sedaj pridno držala, popoldan pa gremo na obisk k staršem, tako da..............nič ne obljubim Jutri pa je na vrsti moj prvi VODNI dan. Nameravam kar oboje združiti: vodni dan in lunco, tako da bom danes po 18.00 uri samo pila. Upam, da bo šlo ... Sedaj se gremo uredit in vas zato zapuščam. Napišem pa kaj več jutri. Preživite lepo nedeljsko popoldne tudi vi blažkaa
Hojla! Oh te presnete fešte in fešte,ki se sploh zdaj ob koncu leta kar vrstijo in njihov glavni cilj je predvsem ta,da se dobro naješ in napiješ ob tem pa se seveda še izvrstno zabavaš! Hja,seveda ,če te ne mučijo odvečni kilogrami!!! Žal pa je tako,da se tukaj zbrani spopadamo z špehom in špehecom in čeprav gremo na razne pojedine stoodstotno prepričani,da se bomo uprli vsem dobrotam,ki so okoli nas,se ponavadi konča tako,da se slej ko prej pregrešimo. Potem pa je tukaj slaba vest in posledično seveda slaba volja. No,pa saj nič zato,bomo pa jutri udarli en sadni ali pa rajši kar en vodni dan,da speremo naše gurmanske pregrehe! Ampak,ali mislite,da je dobro za naše telo,da se enkrat ful najemo,naslednji dan pa se kaznujemo z vodo in sadjem,pa četudi po pravilih ločevalne ta dan ni sadni ali vodni. Ali se vam mogoče ne zdi,da je naše telo zmedeno,ker ne ve,ali bi vi radi jedli ali hujšali ali kaj pravzaprav hočete od njega! Povem vam,da se je na takšnih zabavah bolje zadržati.Če je možno pojemo kaj,kar pač spada pod tisti dan,ki ga imamo na urniku,če pa to ni možno,pač pojemo nekaj malega in se izogibamo sladicam in popijemo zraven še veliko vode. Saj vem,tudi iz lastnih izkušenj,da je to hudičevo težko,ampak če ste se za nekaj odločili,potem se tistega držte,ali pa z dieto raje kar prenehajte,ker sicer samo sam sebe zafrkavate! Želim vam veliko sreče predvsem pa,da bi vam dieta uspela in da bi našli svoj novi jaz! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti