Ločevanje živil 90. dni - 5. del

A veste,da se jaz še nikoli nisem šla posta po luni.Vodne dneve sem že zdržala,tako da mislim da bi tud ta post.Naslednjič se vam pridružim. darja- Tajka vsi ste dobrodošli. Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 25. nov 2007 17:04:40
Povzetek: Darja: Sevnica Sy: Krško Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Blažkaa: Velenje Darja- te pokličemo naslednjič pa Tabino tudi. Samo povejta kdaj želita: ob polni ali ob prazni luni. Bom kar postavila nekaj datumov, dokler ste še zagrete Prazna luna: 9/12 ob 18.41 Polna luna: 24/12 ob 03.17 (tale je pa kruta-ravno na moj RD) Kristalka
Kristalka velja se ti bomo pridružle,a ne Tabina? darja-
Pozdravljene, tudi moja postna luna je končana. Brez grehov, samo s pijačo. Me je pa v tem tem času kar malo zeblo. Iskušnje so kot pri ostalih ... ni bilo lahkote, čeprav se je žodček vztajno oglašal ... vendar je za nagrado vedno dobil le vodo Tudi moja tehnica je pokazala kilo manj. Juhh ... Danes sem že jedla testenine, za večerjo pa si bom privoščila dve žitni ploščici. Zelo me veseli, da nam je uspela "grupna postna luna". Sem si že zapisala datume in se vam pridužim pri naslednji. Jutri pa sem spet na vitaminih - komaj že čakam. Ja ... v tejle naši druščini pa manjka še samo kakšna s primorske limetka
Malo sem "surfala" po kulinariki in sladkih receptih in bi za večejo in moje drage pripravila ameriške ponvičnike in jih potem spekla v vaflomatu. Mislite da bi "ratalo" http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4550&offset=0 limetka
hm... post na božični večer? neeee;) raje pridno vozit te ostale dneve, pa bo tabina
Tudi meni je lunca uspela, tehtala se nisem ker imam v torek itak vodni dan po dieti tako da bom šla na vago v sredo zjutraj. Prav zanima me kakšen bo rezultat. Glede na to da imam pa danes OH dan sem si na obisku pri mami privoščila velik kos kvašenega domašega jabolčnega "štrudla". Res je bil dober! sedaj pa še tablico jedilne čoklolade in kakšen čajček in v posteljo. Lahko noč! any
No, sem naredila vaflje in na vrhu polila malo "sladkega greha" - malino. Bilo je božansko ... mnjam limetka Sporočilo je spremenil(a) limetka dne 25. nov 2007 19:52:01
Dober večer tudi od mene ! Post mi je popolnoma uspel. In ja, telovadila sem tudi. Da me ni zeblo. Sem pa jedla šele ob 19.00, ker smo dobili obisk ravno ob 15.40. Pojedla sem krožnik pire krompirja prelitega s paradižnikovo omako + zeleno solato z radičem. Sedaj se prav fajn počutim, tehtala se bom pa zjutraj. Jutri pa s ŠKROBNIM dnevom naprej Lep in miren večer vam želim blažkaa
Dober večer. Tudi meni je uspelo, čeprav sem zadnje ure že komaj čakala. Mi je pa tehtnica pokazala 1,6 kg manj. Blažkaa, jurti boš nadaljevala z škrobnim dnevom? Pa že danes si jedla škrobno večerjo. Jaz sem danes za večerjo jedla solato sir in prepečenec - se pravi, beljakovinska večerja, jutri pa nadaljujem z škrobnim dnevom - krompir pečen v pečici in solata. Limetka, ti pa malo zanalašč dražiš, a ne. Pri naslednjih luncah se vam spet pridružim, vmes imam pa še 3.12. (naslednji ponedeljek) drugi vodni dan, ki ga moram naredit. do danes nisem še nobenega 100% tako da sem zelo vesela današnjega. LP hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti