Ločevanje živil 90. dni - 5. del

A mene si pa spregledala Kristalka
Kristalka tudi jaz imam že skoraj kuhano kosilo.Domov pa sem prišla okrog polnoči(inventura). Zjutraj so me zbudili že pred 7 uro,ker mož noče sam piti kave,pa sem morala vstat! Danes sem taka "izmučena",nič se mi ne da....,po kosilu pa bomo mal krenil v "hribe",kot jaz rečem brunarci,ki jo mamo,pa čeprav ni v hribih... Blažkaa,je včeraj imela kosilo(pozno,je rekla) ,pa najbrž še spi.... darja-
Pozdravljene punce Berem, da me že hudo pogrešate in da ste se kar razčvekale, čeprav je nedelja in zunaj nič kaj ne kaže na lepo vreme pa še postite se. Lepo, lepo. Sem pa tudi jaz že od osmih budna. Zajtrkovala sem sveže stisnjen sok rdeče grenivke, malicala zeleni čaj, vmes pa spila 5-6 kozarcev vode Joj, kako sem vesela, ker že sedaj vem, da mi bo uspelo, saj nisem niti pikico lačna. Čeprav sem že skuhala kosilo (čufte v paradižnikovi omaki + pire krompir + zeleno solato z radičem), zamenjala posteljnino, dala perilo kar 2x v stroj in se vmes še šla karaoke s puncama ter jima pomagala ustvarjati iz plastelina, sem še vedno polna energije in nič lačna Grem sedaj še na sprehod po mestu z družino, potem bodo pa oni kosilali, meni pa bo spet "zašmekal" čajček Uživajte tudi ve, pa se beremo zvečer blažkaa
Ola, js sm spet neki slabe volje. Jebelacesta! Trebuh me boli (že cel teden, danes pa zelo), a mislim, da je za to kriv mehur. Ful temno vodo imam. Če veliko pijem, je bolje in ne boli toliko, tudi voda je svetlejša. Je možno, da od mehurja boli cel spodnji del trebuha? Pijem rahle kamilčke. Jedla bom krompir in solato, potem gremo pa "v hribe". Upam, da ne bo padal dež, ker potem moram biti samo v hiši, čeprav sem ful rada zunaj. Držte se! Sy
Sy,zdaj pa hitro 3 litre vode in fulllllllllllllllll lulat.Iz lastnih izkušenj ti lahko povem,da je to vnetje mehurja.To pa zelo boli.Največji pokazatelj,da dovolj piješ je,da ko greš lulat se v školjki ne sme poznat,da si lulala.Voda mora biti tako čista!!!!!!! Če je voda temna pa res nisi dovolj pila,al maš pa že vnetje,sam potem boš morala pa po antibiotik,napad vnetja pa res boli zato danes damo voda,lulat,voda..... Upam da boš bolje. darja-
Darja, hvala in zelo koristno informacijo. Potrudila se bom, da bom čim več pila.
Joj punce, jaz že lulam čisto prozorno vodo brez vonja, saj sem do sedaj spila veliko čaja in ogromno vode. Mi je pa zanimivo, da zaenkrat ne čutim nobene lakote, čeprav je samo ena urica do konca posta Imam občutek, da bo VODNI dan (ki pride na vrsto šele čez 16 dni) zame dobesedno mala malica Kako se pa ve počutite blažkaa
Ve vodni dan, jaz ga pa sviram... včeraj sem na B dan zmazala jabolčno pito. seveda je kriva tašča- kaj pa peče! Tudi danes se borim proti tiramisuju v hladilniku. Si bom pa kak kuhan krompir s solato privoščila. Komaj čakam, da bo konec vikenda. Med tednom v službi je tole bistveno lažje. Danes bom pisala Miklavžu- naj mi nič ne nosi- le teh 5 kil naj odnese.... In Blažka - koliko telovadb pa zmoreš na vodni dan ? Jaz sem bila zmeraj čisto izmozgana po takšem dnevu. Lp iz okolice turobnega Maribora..... dežuje :( tabina Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 25. nov 2007 16:37:20
Sy je napisal/a:
Ola, js sm spet neki slabe volje. Jebelacesta! Trebuh me boli (že cel teden, danes pa zelo), a mislim, da je za to kriv mehur. Ful temno vodo imam. Če veliko pijem, je bolje in ne boli toliko, tudi voda je svetlejša. Je možno, da od mehurja boli cel spodnji del trebuha? Pijem rahle kamilčke. Jedla bom krompir in solato, potem gremo pa "v hribe". Upam, da ne bo padal dež, ker potem moram biti samo v hiši, čeprav sem ful rada zunaj. Držte se! Sy
Nabavi si tele tablete v lekarni - dobijo se brez recepta - odlično za mehur, če še res ni hudega vnetja, sigurno pomaga. Jaz jih imam vedno v domači lekarni. Tako, vodni dan je za mano, tehtnica je pokazala - 1,70 kg. Sem pa sedajle pojedla 1 sadni jogurt in 2 crispija iz polnozrnate ržene moke, za večerjo bom pa kos mesa in zeleno solato. Upam, da je tudi vam uspelo, vsaj po napisanem sodim tako. Jutri pa Š-dan: za K: pasulj brez mesa, 2 crispija; za večerjo zeljna solata s fižolom. Čakam vaša poročila Kristalka
pozdravljene! meni je tudi luna uspela, tokrat sem spila veliko postnega čaja, po kristalkinem predlogu. sem si pa že pripravila solato, tako da moj trebušček ni več prazen... se že veselim jutrišnje OH večerje. meni pa je tehtnica pokazala 1 kg manj. srečanje v celju bi meni ustrezalo(seveda, če me vzamete zraven), ker sem iz okolice celja. lp tajka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti