Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Oljla sem in tja prebiram vaše vrstice in moram reči, da ste čudovite. Jaz pa imam tro-dnevno dijeto, takrat ko boste že te ločevalne dijete site.Jaz se po tej dijeti počutim čudovito. ob 7 uri - 7 suhih sliv ob 9 uri - 1 jabolko ob 11 uri - 2 dcl radenske ob 13 uri - 100 gr skute ob 15 uri - 1 hrenovka ob 17 uri - 2 trdo kuhani jajci ob 19 uri - jogudt EGO lahko nočko, pat
Dobro jutro Pa sem res prva,čeprav ponavadi vstanem že pred 6 uro danes pa sem ob 7 . Hitim novim zmagam naproti. Danes imam sadni dan ,dopoldan bom jedla sadje,predno grem na inv. bom pojedla skledo solate, popoldan pa upam da bo kaj zelenjave ali podobno,da ne bom grešila. Pat,koliko pa si shujšala po tvoji dieti. A tri dni ješ isto?Kaj pa 4 dan ponovno od začetka?Se mi zdi malo enolično.. Blažkaa,kje pa si ,a imaš domačo telovadbo???Moj mož je šel že ob 5,30 delat v Portorož,tak da nič ne telovadim.... darja-
Dobro jutro ! Ura je že pol devet, jaz pa se prva oglašam. Kje pa si ti darja-, pa si upala, da boš prva voščila dobro jutro Moram pa priznati, da sem tudi sama malo dlje poležala, tako da hčerkici šele sedaj zajtrkujeta (mlečni riž), jaz medtem grizljam lepo sočno jabolko, pa hitro pregledat stanje na forumu in vidim, da sem (spet) prva. pat, ko se držiš 2-3 dni te svoje (zgoraj napisane) diete, kakšna razlika se ti po njej pojavi Mislim, ker za 2-3 dni pa (po moje) ne more biti ne vam kaj sprememb na telesu. Ali pa se motim... Danes je napovedan dež za po celi Sloveniji, ampak jaz bom vseeno imela lep dan. Pa vi Kaj boste počeli, kaj boste kuhali,...pišite čeprav je vikend Predvsem pa lepo se imejte in (tiste, ki ste se odločile) zdržite lunin post blažkaa
Joj, darja. Pa si mePrehitela namreč... Telovadila sem ponoči, zato pa sem danes takoooooooo. Navsezadnje, kdaj pa jaz nisem Ja, ja, (prava)telovadba je super stvar blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 24. nov 2007 08:40:00
Blažkaa a si mogoče vsaj enkrat na leto slabe volj?????? Srečen tvoj mož,ker imam občutek,da nisi nikoli sitna darja-
Blažkaaje en tak sonček tu na tem forumu. Da tudi mene spravi v dobro voljo. Ja Darja, trgovci pa "veseli december", januarja pa tuuuga. Lepo se imej na inventuri. Mi smo jo že imeli. Ker je naša trgovina odprta vse dneve smo jo imeli med tednom ponoči. Danes se bomo pa lunce držale. Za zajtrk sem stisnila 3 pomaranče. Za kosilo bom jedla solato, potem pa vodica. Pat, ta dieta je vrjetno dobra za izgubit kilco ali dve. Predvsem pa za prebavo. Povaj, ali traja samo tri dni in ješ vedno isto ali kako. Ker pri 3md dieti prve dneve izgubljaš tako ali tako samo vodo. Imejte se lepo Hema
O, darja- , sem tudi (včasih)kar slabe volje. Naprimer zadnje čase kar nekajkrat zaradi učenja enega zelo "glupega" izpita in pa zaradi tega, ker se mi marsikaj lušta, pa tega preprosto ne smem Drugače sem pa res en velik dobrovoljček blažkaa
HEMA, thank you blažkaa
Hema a tud ti delaš v trg.?A kakšni večji da morte ponoč delat inv.?Mi smo v nedeljo odprti do 11 pa po službi,danes pa grem v "goste"... darja-
Blažkaa,kar uč se da ne boš tak b......,kot sem jaz ubogi trgovc,pa da ti napišem,da sem tud jaz skoraj vedno dobre volje.vsi bolj debeli ljudje (ti nisi debela,to velja samo zame,da ne bo zamere),smo baje dobrovoljčki.Je pa res da zlo rada govorim ,včasih preveč.......... darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti