Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Takole punce, ribice že doma, lepo ščiščene in pripravljene za na električni žar. Tokrat sem kupila postrvi. Z: suhe (namočene) slive M: majhna solatka K: pečena postrv z veliko skledo solate + kalčki M: zeleni čaj z limono V: tuna iz konzerve s solato S pitjem sem bila pridna do sedaj 1 1/2 l (sem pa kot kužek, ki neprestano lula) Sama obožujem zeleni čaj vendar ponavadi vedno dodam limono brez sladorja. Toliko za danes, lep pozdrav limetka
O, limetka! Ravno pravi čas si se oglasila. Namreč, jaz imam jutri v planu kosilo v restavraciji in bom jedla popolnoma enako kot ti danes. Samo sem pozabila vprašati, a je nujno, da za večerjo tudi jem ribo (vidim, da si se ti super spomnila) ali pa lahko jem npr. kuhana jajca. No, verjetno bom imela "tvojo večerjo". Vseeno pa- hvala za navdih......in dober tek tudi tebi blažkaa
Hojla blažka, se mi kar zdi da bo to meni ki si ga želi za kosilo, ti pa se boš temu pogumno odpovedala Zdaj pa res - gremo delat kosilo ... limetka
Blažka, najbolj idealno je da ostaneš pri ribicah. Kadar pa ješ za beljakovinski dan jajčka so jajčka tudi za večerjo. Enako je kadar se odločiš za skuto na B dan. Saj ni tako hudo, čaw limetka
Haj, punce! Sem nova med vami na 3MD. Danes je moj prvi sadni dan.Počutim se super. Za kosilo sem jedla zeljno juho za hujšanje iz baze, pa tudi za večerjo bo juhica. Moj cilj je 7kg. Mislim, da ne bi smel biti problem. Ko sem pred nekaj leti bila na tej dieti je bilo OK. LP valči
Pozdravljena valči ! Tudi jaz sem danes na SADNEM dnevu in zato jem cel dan SADJE. Ti pa zeljno juho No, ja. Dobrodošla med nami blažkaa

HAJ

Limenka hvala za vspodbudne besede in sem ravnala kot si rekla.Privoščila sem si pico,veliko tekočene.Zvečer pa sladoled in nič grehov več.

Povejte koliko se kaj razgibavate,ker meni se ravno neda samo vsak dan gledam orbitrek in rečem danes pa bom pa nič.Tko da upam da tudi to premagam in skočim na orbitrek da se malo razgibam .

-pika
Dober dan/večer. Najprej vse prav lepo pozdravljene, spet ste bile pridne, jaz pa, kot že rečeno, se vam lahko pridružim šele popoldan. Malokrat se zgodi, da imam čas zjutraj. Pa ne spim do 9-h kot misli Blažka, me ob polsedmih že čaka vnučka in mi ves dan ne da dihat . Darja- napenjanje je pravzaprav stranski učinek vsake diete, ki prej ali slej mine, vzrok pa je verjetno v sadju (koščičasto) in v nekateri zelenjavi. Ko imamo sadni dan, si pomagajmo z neslanimi oreščki, ki fino potešijo lakoto. Vsekakor pa je potrebno upoštevati kar je napisala Hema - če telo ne dobi zahtevane energije, si jo nakopiči kot rezervo in adijo hujšanje - je prebrisano a ne? Valči dobrodošla. Jutri je moj sadni dan; sadje, zelenjavna juha, oreščki in veliko čaja. V soboto mesek in solata - joj, obožujem meso Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 15. nov 2007 17:51:53
Do zdaj sm pridna, tud vnaprej se bom tako držala in šla prej spat, če bo treba. Z: jabolko K: velika solata: zelena, pol zelene paprike, rukola, česen V: grozdje Ah, počutim se švoh. Čudi me, da se prejšnje tri dni nisem, ker sem se do sedaj vedno prvih nekaj dni diete počutila tako. Tud možgani mi ne delujejo preveč dobr. Mislim, da je danes mala krizica, ki bo vkratkem minila in bo bolje. Držite se še naprej! Uspelo nam bo! Sy
Ne skrbi Sy, jutri imaš dan B in ko boš pojedla mesek (če ga imaš rada) se boš počutila veliko bolje. Vsaj tako je bilo pri meni. Pa tudi telo se mora navaditi na "nov režim". No, nam boš povedala jutri. Ti samo vztrajaj in "hitro spat" (če bo potrebno). Vse lepo, limetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti