Ločevanje živil 90. dni - 5. del

limetka, hvala za lepe besede HEMA, če si sinoči pojedla malo () čokolade še ni konec sveta. Kar spomni se kako je bilo s mojim prvim dnevom. Ponavljam: prvim dnevom...Sedaj pa lepo naprej, kot da se ni nič zgodilo. Slabo vest pa preženi stran, ker je že itak danes en zamorjen dan... Kristalka verjetno še spi, korenzu tudi (), kje si pa ti darja-. Ja, ja mislim, da vem kaj se ti je zgodilo. Prej si se preveč na glas drla, sedaj pa ti je glasu zmanjkalo blažkaa
Hema, limetka se je že javila na dolžnost ... in pije vodo Nikar se preveč ne sekiraj zaradi greha le lepo in vztrajno naprej. limetka

OJLA PUNCE

Prav lepo vas je brati in se mi zdite prav zakon.Jaz pa sem tako jezna ker sem včeraj prav pošteno grešila.Do večerje je bilo vse lepo potem pa me zagrabila ena čudna pregrešna lagota in sem se prav nagravžno nažrla .

Sej danes obžalujem to vendar sem kriva sama in upam da se ne zgodi več.

Danes imam OH pa še premišljujem ali naj imam dva dni sadni dan ali naj jem pizzo ki sem jo imela v planu.

Kaj naredite ve ko se kaj takega zgodi,če se, ker vidim, da ste vse zelo pridne in se držite diete.

Pridne bodite in želim vam lep dan      

-pika
-pika, kar lepo se drži nasveta, ki sva ga z limetko napisali HEMI: Ni konec sveta, ne sekiraj se, lepo jej naprej po planu in .............................NE GREŠI VEČ Saj razumeš hec (glede ta velikih črk in tistih groznih besed), a ne blažkaa
Pika, tudi meni se je dogajalo, da sem imela dneve ko sem morala pojest "skoraj vse kar mi je prišlo pod roke" najhuje je bilo zvečer, pred televizorjem ... pa reklame za čips, čokolado, ... takrat se vprašam sem res lačna Odgovor je vedno kot na dlani NE, NISEM LAČNA. Zato sem začela prakticirat - reklame, odidem v kuhinjo in naredim kaj koristnega npr. zložim čisto posoda in pomivalnega stroja ... sedaj bo glavna naloga - grem popit kozarec vode limetka
Pravkar sem pojedla en sočen kaki, čeprav si ponavadi drugi sadež privoščim okrog desetih. Sem si pa skuhala zeleni čaj in ga (zaenkrat) samo gledam. Čakam, da se ohadi, potem pa zaprem oči, globoko zajamem sapo in ga spijem na dušek. Kaj pa vi mislite Ta način verjetno ni čisto OK, škoditi pa verjetno ne more... No, kje ste vse danes blažkaa
Ojla! Danes smo sadni. Juhej! Js se počutim ful dobr. Nekje po 3. uri popoldne se pa ponavadi začne mala lakota, ki se stopnjuje proti večeru :) Pred leti,ko sem bila na tej dieti, je bilo na tem forumu govora, zakaj je pomembna sladica na OH dan. Rada bi vam povedala, da si s sladico naredite več koristi, kot pa če imate dva sadna dneva. V čem je fora? Smo na dieti, pri kateri relativno malo jemo oz. jemo drugače kot navadno. Zato telo začuti rahlo pomanjkanje kalorij oz. energije in praviloma čez 5 dni sproži "varčevalni zagon". Telo zazna manjši vnos energije in pravi: Pozor, zdaj smo v obdobju pomanjkanja hrane, treba je varčevati z energijo. Zato se metabolizem zmanjša, poraba energije se upočasni in posledično tudi hujšanje. Če pa damo telesu vsak četrti dan "energijsko bombo" v obliki sladice, ga vsakič sproti resetiramo. Na ta način ga pretentamo, da porablja isto energije kot prej, medtem ko je naslednji dan sadni, ki pa je najbrž zato še malce težji, a bolj učinkovit. Jaz sem za enkrat pridna. Pojedla sem eno jabolko. Potem si bom naredila zeleni čaj, ki ga navadno dvakrat prelijem. Aja, to sm hotela. Čaje iz filter vrečk je treba preliti z vodo, ki ima 50-60 stopinj. Drugače je preveč grenek. LP za enkrat
Hej, Sy, moja "sotrpinka na današnji dan. In šele sedaj napišeš, da je treba zeleni čaj preliti z vodo, ki ima 50-60 stopinj. Joj, joj....a zato pa jaz pijem tole grenko brozgo... Kako pa vem, kdaj ima voda 50-60 stopinj. Ker nimam nobenega termometra. Ali pa si moram še tega nabaviti Poročaj čez dan kako ti bo šlo. Meni je zaenkrat vse v najlepšem redu (le tale zeleni čaj pred monitorjem mi nekako ne paše zraven)... blažkaa
Ola, Blažka! Preberi navodila na zelenem čaju sigurno nekje piše, kako se ga pripravi. Prst namoči v vodo in če ti prst takoj odskoči, ima voda gotovo več kot 50 stopinj hehe Ja, res, js sm tko probavala, koliko stopinj ima. Na eni škatli od čaja sm prebrala, da lahk nardimo tud tako: vodo zavreš, pustiš 10 minut, da se ohladi na prbližn 50 stopinj in potem preliješ. Pustit moraš pa tud samo 3-4 minute. Dej, poglej si škatlo. Al pa včasih piše na vrečkah, če so posebej pakirane v srajčke. Byeeee
Hojla ! Jaz sem pravkar imela kosilo. Skuhala sem kompot iz dveh jabolk, ene hruške, dveh mandarin, desetih suhih sliv in dodala pest rozin. Pa nisem vse pojedla, da se ne bo kdo prestrašil. Je pa bilo zelo okusno. Pa prav lepo me je pogrelo, ker sem bila na sprehodu (sicer sem se na pol poti premislila in šla samo do trgovine in nazaj ) in dobesedno zmrznila. Ma, ne vem, tole vreme mi ni pisano na kožo, čeprav sem rojena pozimi...Na nogah imam dvojne nogavice + copate + pulover (ta pa ni na nogah, da ne bo pomote), pa mi je še vedno hladno Pa še trebuh me boli... Aja, da ne pozabim, kaj sem hotela napisati. Ker sem včeraj vedela, da imam danes VITAMINSKI oz. SADNI dan (kot, da bi lahko pozabila ) in sem vedela, da ne bom imela neke resnično hude domišljije oziroma volje kaj skuhati dragemu za kosilo, sem ga zvečer (po muckanju) vprašala, kaj bi pa jedel za kosilo. In kaj mi odgovori Da mu je žal, ker se tolikim stvarem odrekam (katerim stvarem) in naj nama () naredim za kosilo pečene rdeče paprike s česnom in smetano. Halooooooooooooooooooo Če pa ni bil v njem sinoči, potem ne vem, kaj je to bilo. Da je šel izbrat mojo NAJLJUBŠO (po čokoladi in palačinkah) JED. Sploh nisem mogla verjeti... Če bi ga vprašala pred muckanjem in bi mi enako odgovoril, bi zagotovo šel "nepotešen" spat... No in ker sem trmasta oseba, uganite kaj bo moj dragi danes dobil za kosilo. Da vidim, ali bo kdo uganil. Jaz pa grem sedaj za štedilnik P.S. Pa dober tek tudi vam blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti