Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, kosilo je za mano. Bilo je zeloo dobro. Možu sem pa hrenovko skuhala zraven pa je bil tud zadovoljen. Res ni zbirčen. Dopoldne sem pa po trgovinah iskala modelčke za orehe pečt. Pa imajo povsod samo tiste ki so posamezni, jaz pa bi rada tiste , ki so skupaj na plehku. Sem pa kupla že Nutello za mazat jih(orehe mislim). Samo moram jo dobro skrit, da me ne premami. Zdaj grem pa delat. LP Hema
Pri nas bodo pa za večerjo Muffini za čokoholike, številka 2483.
Tako simpatične in vesele ste ob tej dieti, da bi se vam kar pridružila, pa ne vem kako točno poteka ta dieta. Ali jo imate mogoče že kje napisano? Bi lepo prosila. Lp Talija
Talija je napisal/a:
Tako simpatične in vesele ste ob tej dieti, da bi se vam kar pridružila, pa ne vem kako točno poteka ta dieta. Ali jo imate mogoče že kje napisano? Bi lepo prosila. Lp Talija
Tu si lahko vse brebereš, imaš tudi jedilnike http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_d Kristalka
Dober večer vsem. Joj kako pridne ste bile danes, ste veliko pisale. Še posebej Blažka - pravo poživilo za forum in tudi motivacija za vse novinke. Ja pa seveda za novinca tudi - pozdravljen Simon. Jaz dopoldan, kljub temu, da sem v penziji, sploh nimam časa za računalnik, zato se vedno oglašam zvečer. Berem, da vse pijete zeleni čaj - saj k dieti je v redu, ampak jaz ponoči ne spim,če ga pijem - me brihta kot kava. Zato pijem Ašičev postni čaj z malo limone. Bodite pridne še naprej. Kristalka
Dober večer tudi z moje strani! Ravno sem povečerjala. Božansko. Super. Noro. Še enkrat božansko. Verjetno ste uganile, da sem "zmazala" Sacherco. Paše, paše tale dieta Danes sem mislila napisati, da sem kosilala najslabšo pizzo na svetu, pa me je želja po "hvaljenju" minila tisti trenutek, ko sem začela jesti. Namreč, prvič sem jedla pizzo s polnozrnato moko, pa še sira ni bilo nikjer. Saj vem, da ga niti ne sme biti, ampak... Sem se zatipkala pri seminarski nalogi, da sem na pečico čisto pozabila in se je tisto moje "revše" peklo skoraj pol ure. Bučke, še posebej pa šampinjoni so izgledali katastrofalno. Ampak (kot že napisano) je bil okus super, pa še skleda zelene solate je pripomogla, da sem na koncu koncev bila zelo zadovoljna. Sem pa prejle šla v NC in si nakupila sadja za jutrišnji VITAMINSKI dan. Kupila sem rdečo grenivko, melono, ananas, jabolka, banane in 4 kakije. Uh, to bo šele pravi dan D zame. Moj prvi dan brez "ta prave" hrane. A lahko še katera kaj predlaga za ta dan glede tega, kako preživljate tiste "krizne" trenutke in kakšni so vaši "triki" za ohranitev "treznega razmišljanja". No, jaz bom šla na daljši sprehod (čeprav to ni v moji naravi), pila bom čaj, ...kaj več se mi pa trenutno ne da razmišljati, ker tortica še ni prišla niti do želodčka Kristalka, Kakšen pa je ta postni čaj, za kaj je dober in kje ga nabavljaš Sedaj grem pa pravljico prebrat, ker sta punci že stuširani in čakata na večerni obred blažkaa
Haj! Bravo Blažkaa! Res si popestritev za forum. Sem ugotovila da ste bile zelo pridne v teh dveh dneh. Pa pozdrave Simonu! Upam da se boš še kaj oglasil Simon. Saj naš forum ni kakšen zaprt klub da bi bil prepovedan za možke. Če nas spreemljaš lahko opaziš da smo že skoraj kot družina. Hema me veseli da je s tabo vse v redu! No jaz sem pa danes na sadju in ko sedajle premišljujem kaj sem pojedla ugotavljam da sem bila zeloooo pridna. Z:1 hruška , majcena klementina M: 1 hruška K: 1 banana kozarec ananasovega soka M: sadni čaj pina colada (sem ga kupila in je res super) V: še nič, a bo gotovo kakšen jabolko padlo na plodna tla Ja dopoldne sem popila tudi ogromno vode. Upam samo da me ne bo pred televizorjem premamila kakšna dobrota. Ja zeleni čaj pa tudi jaz pijem z mlekom in cimetom brez dodanih sladil, različne okuse. Res jih imajo že kar veliko. Sedaj pa grem pogledat če je kaj novega po državi in svetu. Nočko! any
Sem že v elementu Kolikor znam računati, je HEMA dan za menoj, korenzu dan pred, s Sy pa sva na isti dan začeli . Super, da bom lahko "prepisovala" jedilnike oziroma ideje. No, da si bomo lahko izmenjavale te iste Darja- je v službi, Kristalka (), Korenzu raziskuje svet , Sy je napisala, da se verjetno še kaj oglasi (če ni pojedla preveč muffinov in zaspala), limetka ima šele jutri ta pravi dan D (se pravi, da se bo posledično več oglašala), tajka in pika se že cel dan nista oglasili (?), simonn in talija pa verjetno nabirata infomacije o dieti, da se nam bosta lahko čimprej pridružila, jaz pa sama "čepim" tule in sama sebe spodbujam. blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 14. nov 2007 20:38:14
Blažka tole je ta čaj, kupim ga v Sparu, za drugje ne vem, vsebuje pa preslico, koprivo, liste breze, kamilico, kumino. Če koristi tistim, ki se postijo, tudi nam ne more škoditi. Ni pa nikakor to odvajalni čaj, odvaja kvečjemu vodo, kumina pa je v redu proti napenjanju kar se pri tej dieti tudi rado pojavi. Kristalka
Uf, kako sem jaz pridna. Vmes sem možu naredila večerjo ( kako diši, joooooooooj) sedaj sem pa spet "na razpolago". Kristalka, pozdravljena. Mislim (nič ne mislim, vem), da si bom tudi sama kupila ta čaj.Predvsem me je pritegnal tisti del, ki govori o napenjanju... Sedaj pijem zeleni, kamilični, metin in komarčkov. blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti