Ločevanje živil 90. dni - 5. del

DOBER VEČER Kar ne morem verjet,da ste tako aktivne sem vam kar nevoščljiva,ker ne morem biti tolk tu gor kot bi si želela. Danes sem pridno jedla vse tako kot je treba,nisem grešila,mi je pa nekaj čudno. Čeprav sem na dieti,pa prve dni je blo tud v redu,zdaj pa sem napihnjena ko balon.Jem majhne količine hrane,sploh ne pretiravam,ampak ne razumem zakaj.Pije samo vodo in ta postni čaj,ki ga je prilepla Kristalka. Mogoče pa bo jutri bolje. Blažkaa jaz bom jutri jedla tako pico kot ti. Imam rada eksperimente,pa bom še kaj dodala,sam nima doma nič solate.Do sedaj zraven te pice nisen jedla zelenjave... Kje pa je tistim naš Simon,se nič ne javiZdajle se bom mogla spokat iz sobe,ker bo ura 21.00,pri nas pa je to zakon.Če je šola,je treba iti zgodaj spat..Jutri pa bom najbrž prva,al pa tud ne .....saj me blažka prehiteva. Kristalka,a se s tem čajem kaj fino hujša.Jaz sem spila že celo škatlo,mi je všeč ,ker po nje mi treba tolk lulat,po onem od Droge,pa si skoz na sek.... CIAO BELLE:... darja-
Ola, punce! Js sm jedla muffine! Vau! Dobri so bili! Ne vem pa, ali se po njih dobro počutim. Prejšnja dva dni mi je zelo pasalo, ker nisem jedla sladkorja in tudi danes sem večerjo bolj na silo začela jest. To je čudno zame, ker so moje kile predvsem zaradi sladkorja. V bistvu je to dober znak, ane? Blažka, žal mi je, ker berem, da ti pica ni bila všeč. Škoda, no! Jaz sem na OH dan večkrat naredila pico z gobami. Na hitro povem recept: Pripravimo testo, razvaljamo, gor polijemo paradižnikovo omako, nekaj origana ter malo oljčnega olja. Damo v pečico za 15- 20 minut. Medtem na oljčnem olju prepražimo čebulo, česen ter na lističe narezane šampinjone. Po nekaj minutah dodamo sol ter suhi timijan. Vse skupaj pražimo, da so gobe mehke. Ko so gobe gotove, zazvoni tudi pečica Prepražene gobe razporedimo po pici in .... Dober tek! Yumm!!! To je tko doooobr! Pa timijan tkoooo dišiiiii! Probi, res! JOj, ne smem o tem razmišljat, ker imam jutri sadje. Blažka, verjamem, da ti bo jutrišnji dan uspel! Boš videla, kako se boš fajn počutila, ko ti bo uspelo! Če boš imela proti večeru krizo, pa hitro spat! Čez dan lahko spiješ tudi kakšno skodelico čiste zelenjavne juhe, ki te pogreje in ti da novo energijo. Mislim, da jo jaz bom. Blažka, vem, da zmoreš! Jutri zvečer bi ti rada čestitala za uspešen dan. Zmenjeno? Lahko noč vsem! Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 14. nov 2007 22:13:19
Blažkaa dobro jutro kje si???????????? Danes sem te pa prehitela ha ha,ha. Moje kosilo se že peče.Pica s koruzo, šampinjoni...,ker moram danes ža prej v službo,se mi pač mudi.Sem že pospravla,zakurila v kaminu...,da bi šla na orbitrek pa mi že nekaj dni zmankuje časa,čeprav sem se odločla,da ne izpustim noben dan.Eno so načrti,drugo je realnost.Sy,tvoj recept za pico je super,jaz ko nesem hrano s sabo v službo,pač ne morem prepražit gobe,bom enkrat to naredila,ko bom doma,kakšen vikend. Da ga ne boste danes kaj sra...,lepo se držat načrtov,če pa boste lačne pa pridite povedat... Hema,sem gledala slike,pa mi je tvoj obraz tako znan....iz kje pa si vsaj približno,če nočeš povedat??? Lep in uspešen dan brez grehov vam želim. Jaz do danes (11 dan) še nisem nič grešila. poskusmo tako,da se na vodni dan pohvalimo,katera je zdržala mesec,da se ni pregrešila. ČAO!!!! darja-
BLAŽKAAAAAAAAAAAAA,KJE PA SI ?DANES PA SPIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ? darja-
Dobro jutro tudi z moje strani U, darja- vidim, da si že na veliko pridna. Super, da nisi 11 dni () nič grešila. Čestitke. No, jaz se ravno ne morem pohvaliti, ker sem "zasr...." že 1. dan..., a mi sedaj gre kar v redu. Upam, da mi bo danes uspel ta moj VITAMINSKI dan, se pa moram pohvaliti, da sem sama zase že velika moralna zmagovalka. Zakaj Zato, ker sem puncama za zajtrk spekla palačinke. Za 4 palačinke sem uporabila 2 jajci, 2 dcl mleka in 4 zvrhane žlice moke. Cel postopek pišem zato, da bi si lahko bolj natančno predstavljale kakšen je bil končni rezultat. No, spečem palačinke, jih namažem z Nutello (mnjam, mnjam, mnjam,...) in zajtrk se lahko začne. Jaz se medtem stuširam, uredim,...nakar mi reče ta mlajša, da ne more pojesti druge polovice druge palačinke .(Se pravi, eno je pojedla celo, druge pa manj kot pol). Se greta punci uredit do konca, jaz pa držim tisto rumeno, dišečo, z Nutello namazano, še toplo palačinko v rokah in jo (kot, da se mi je čisto "strgalo") POVOHAM...Jo še nekaj časa gledam, dam nazaj v krožnik, pa spet gledam in...jo "brzinsko" stlačim v.............smeti. Yes, yes, yes...uspelo mi je Naj samo kot opombo napišem, da sem velik "palačinkoholik + čokoholik", zato mi ta jutranji dogodek veeeeeeeeeeeeeeliko pomeni No, sedaj je na vrsti zajtrk. Dan bom začela z jabolkom (kot vsako jutro). Če jih pa imam takoooooo rada... Sy, pizza mi je (na koncu) vendarle bila všeč, samo izgledala je nekako čudno. Hvala za spodbudne besede. Tudi jaz želim tebi, da bi ti dan minil brez grešenja (kar se tiče hrane, seveda) in da se bova lahko obe zvečer pohvalili, da nama je uspelo. No, jaz se še vsekakor oglasim blažkaa
darja-, ne deri se no tako glasno !!!!!!!!! Sem ravno pisala, pa so me ušesa bolela, jaz pa nisem vedela zakaj. Pa še kolcalo se mi je blažkaa
Dobro jutro! Čeprav je danes tako, tako zelo zaspanoooo. Se javljam na dolžnost... kot druga. No in od danes dalje sem pravnomočna in moralno obvezujoča članica tudi jaz. Danes je moj 1. dan. Na vrsti je beljakovinski. Nisem se še čisto odločila kaj bom jedla za kosilo. Vse je odvisno od tega ali bom dobila sveže ribice v naspotnem primeru se bom odločila za piščančja prsa. Zraven pa ogromno slolate, ki jo obožujem v vseh oblikah in kombinacijah. Za zajtrk sem že pojedla nekaj suhih (preko noči namočenih) sliv. Sedaj sem pa nuuujno potrebna velike skodelice kave ... Z deito mislim da ne bom imela preveliko problemov, saj sem jo pred dvema letoma že dala skozi. Učinki in rezultati so bili neverjetni. Največji problem ki se mi pojavlja je, da premalo uživam tekočine - kar enostavno pozabim ... zato si sedaj grem napolnit plastenko z vodo in si jo postavit na delovno mizo. Pripravila si bom tudi listke (VODA!!) in jih nalepila na hladilnik, nad računalnik, na koledar, .... se bom že spomnila kje še. Lep pozdrav prav vsem, ki ste skupaj na tem forumu in ki znate biti tako zabavne in vzpodbudne limetka
Dobro jutro, limetka! Za las sem te prehitela, tako, da si tretja , ki se danes oglaša... Dobrodošla med nami tudi z moje strani. Boš videla, da bo šlo vse "kot po maslu", saj smo na tem forumu same "fejst babe" in ti bomo stale ob strani kadarkoli boš to potrebovala. Si napisala, da si enkrat to dieto že dala skoz, zato verjamem, da ti bo tudi tokrat uspelo Imam pa tudi sama probleme s pitjem vode. Spijem jo veliko premalo. Mogoče 4x2 dcl.Joooooooooooooooj, kje je še do dveh litrov Nič, srečno zaenkrat pa se še kaj oglasi blažkaa
Hej Blažka to si pa tako doživeto napisala, da bi po tem lahko posneli zelo dobro in učinkovito reklamo .... sem si vse dobesedno predstavljala ... vem pa koliko truda in verjetno skušnjav te je stala tista slastna, dišeča in še topla palačinka ... Ja, lahko si ponosna. limetka
Dobro jutro. Jaz sem pa včeraj zvečer jedla čokolado, danes sem pa jezna nase.. Ne vem kaj mi je bilo.Blažkaa, toliko o tem komu naj bi bila jaz za zgled.Blažkaa ti si carica, jaz nisem sigurna ,da bi se uprla skušnjavi. Danes je moj dan za sladice. Res sem ena Zdaj grem pa za kazen kurt kalorije v telovadnico. Tudi sladico še ne vem če jo bomdanes sploh jedla. Samo do takrat je še daleč. Kje pa so vsi novi? Limetka danes začenja z dieto, če se ne motim. Srečno, veliko izgudljenih kg. Darja, ne ni nobena skrivnost iz kje sem. Iz Škofje Loke (tu sem poročena) Drugače pa iz Poljanske doline.(Gorenjske) Lep pozdrav. Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti