Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa kolk pa si shujšala do sedaj? Prve dni gre iz telesa vsaj za1,5 kg vode ostalo pa bi že lahko blo...,meni že 4 dni vaga kaže isto,jutri po sadnem dnevu bo pa sigurno za 0.5 do 1 kg dol,napišem jutri. darja-
Blažkaa, potem ti lahko čestitam za včerajšnji dan! BRAVO! Iz dneva v dan bo lažje! Joj, hvala ker ste me spomnile. Izmerit se moram okrop pasu in boke in še kaj. Od prejšnjič se spomnim, da so šli centrimetri dol predvsem takrat, ko je teža na tehtnici stala na isti številki. Najbolje bo, da se zdaj izmerim, ko sem še na začetku diete. Blažkaa, js sm tud švoh. Prvi teden je težek, potem bo šlo bolje. V začetku strupi in nečistoče, ki so počivale nekje v kotu, pridejo v obtok in povzročijo rahlo "zastrupitev". Zato je predvsem v začetku fino veliko piti. Jaz sem si pa sinoči nardila toplo kopel, da sem se pogrela od sadnega dne. Tko je pasalo, da sm kr zaspala v vodi Še dobro, da sem imela nastavljeno uro, ki me je zbudila. Po prvem sadnem dnevu imam - 1,5 kg. Zelo zadovoljna! Vendar komaj čakam današnje kosilo.
Bila sem na službeni poti, zato se ti, Kristalka, šele danes zahvaljujem za link. Dobro moram prebrati navodila in se seveda odločiti. Glede na to, da prihaja veseli december, pa še ne vem kadaj bom zbrala dovolj poguma. Lp Talija
Točno tako je Sy. Resnično je za začetno razstrupljanje pomembna velika količina vode in odvajanje. Spomnim se, da so moje kile v začetku kar stale in stale, videla pa sem spremembe, ko sem obleka oblačila, ki so mi bila "malo" tesna. Blažka, probaj si vzeti malo časa in se spravi malo na sprehod, na soček ... meni da sonce veliko energije. Slabo počutje je le reakcija na spremembe v telesu. Vstrajaj naprej ... vsak dan bo bolje, boš videla čez čas boš v tekšnem načinu prehrane celo uživala. limetka
Življo Talija, nič strahu. Potrebna je le volja ... za vzpodbudbo pa smo tukaj me. Ko se boš odločila, pa se nam pridruži. Odločitev je tvoja. limetka
Limetka, hvala za link. Mi zgleda zanimivo in bom sigurno preizkusila. Hema
Hojla, čveke Juuuuuuuuuuuuuuuupi... Sem že "stara", dobra jaz. Spila sem 3 dcl komarčkovega čaja, se toplo oblekla in...pot pod noge (oziroma hop v avto). Šla sem v knjižnico po dodatno gradivo za študij (bravo zame), potem pa dolg sprehod do trgovine po sestavine za današnje kosilo, spet nazaj do avta in brm, brm do doma. Resnično sem kot prerojena. Morda sem pa predolgo "buljila" v monitor in se NIČ rekreirala pa se je telo uprlo oziroma začelo demonstrirati... Vidim, da ste se tudi ve kar razpisale tačas, ko mene ni bilo. Lepo, lepo... Ker berem, da bo večina mesek papcala, sem se še jaz odločila zanj. Bo mogla na naslednjič počakati No, danes bo na jedilniku golaž. Zdaj pa takole: ostali bodo zraven golaža jedli domače jajčne testenine (ja, ja domače - pravkar kupljene v Hoferju, hi, hi, hi,...) in rdečo peso v solati. Kaj pa jaz Sem mislila, da si dam stran nekaj golaža preden naredim podmet, noter pa zamešam kuhano različno zelenjavo + rdečo peso (pa ne zamešano zraven, ampak kot solato). Kaj pa vi mislite A bi to bilo OK Uf, kakšen otrok sem pa jaz. Kooooooooooliko slikic sem vstavila.... blažkaa
Nikogar ni . No, jaz sem golaž skuhala, sedaj pa šibam po punci, potem pa....mnjam, mnjam. Sem že pošteno lačna. Punce, kje pa sploh ste vse. Saj je vendar petek... Nič, lepo se imejte jaz pa se vam pridružim spet zvečer blažkaa
Limetka se javlja s polnim "trebuščkom". Moja kvinotka je bila odlična. Na hitro sem pospravila po hladilniku in uporabila čebulo, česen, korenje,zeleno papriko, zelje, gobice, seveda še dobro oprano kvinojo, malo čilija in veliko petršilja. Mi je ostalo še za večerjo. Jutri imam pa OH - komaj že čakam na krožnik šagetov z ogromno paradižnikove omakice. ... pa komaj sem se najedla ... Vprašala bi vas ali ve vedno kadar imate B ali Š dan pijete po obroku še juho limetka
Limetka, jaz nikoli ne pijem juhe. Se ji pač v času 3md odpovem. Juho jem samo na sadni dan-zelenjavno. lp valči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti