Ločevanje živil 90. dni - 5. del

-pika je napisal/a:

DOBRO JUTRO ZASPANKE

Imam samo eno vprašanje za začetek dneva.Danes imam OH dan pa me zanima če lahko jem MLINCE ker jih imam zelo rada.Skuhala bi jih samo v slani vodi in zraven solato.Hvala za odgovore in želim vam prijetno nedeljo,tudi sama jo bom maksimalno izkoristila.

LP [soncnica]   

-pika
Vsekakor - pa dober tek Kristalka

OJLA

Hvala Kristalka si pa res pridna in se mi zdi kot bi te iz tople postelje pregnala da si mi tok hitro odgovorila.MMMMMMMMMMM prav privoščila si bom te Mlince in tudi tebi želim nedeljski dober tek

čao

-pika
LP! Blažkaa saj še ni tvoj prvi dan,pa ni nič hudega,če si se mal preveč najedla.Jaz msem danes spettttttttt pojedla dve jabolki,za kosilo pa špagete z olivino omako(kupljeno),popoldan pa zebrino pecivo(se že peče) Mož in sine pa bosta danes jedla račko in mlince mmmmmmmmmmmmm.Mož se že od zjutraj smeji,če bom za mizo zdržala,ker obožujem raco,pa bom zdržala že zaradi tega,ker on misli,da ne bom.Imam pa rada tud olive pa bo. Te dni,ko sem bla na orbitreku,so kile kar kopnele,zdaj pa me je neki zdaravje po...,pa kar stojijo.... Želim vam lepo Martinovo nedeljo,pa saj se še oglasim,ja spet grem k tašči(tam se pa je....,da to vidiš),ponavadi se ne izmuznem,ampak danes me pa lahko lomi pa ne bom jedla in pika... darja-
O Darja, jaz bi pa danes prišla k tedo na sladico, njami, to pecivo mi je res dobro. Jaz sem predvčerajšnjim spekla muffine, da bi jih imela včeraj za sladico(36 kom)pa jih je medtem, ko sem bila v službi, zmanjkalo. Je bil pa potem med. Zdajle sem pa ravno pri "kosilu": 2naribani jabolki zmešani z nekaj mletimi orehi. Lep popoldan! Hema PS: Darja, sicer ni lepo samo včasih se je treba malo znajti in jaz včasih pravim da imam kakšne prebavne težave in me potem ne silijo z vso mogočo hrano Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 11. nov 2007 12:31:07
Pozdravljene Evo, jaz sem svojo državljansko dolžnost opravila Pa ve Zdaj pa samo stiskat pesti, da zmaga obkroženi Kaj ste danes vse (razen darje-, HEME, -pike in Kristalke) "mačkaste", da ne spravite niti besedice iz sebe? No, pa lep preostanek dneva blažkaa
Dober dan. Kot rečeno, sem si za danes napovedala grešni dan. Jedla sem mlince z dušenim rdečim zeljem, mesa nisem jedla, privoščila sem si pa kos potratne potice, zvečer pa me čaka še kostanjeva sladica. Moj jutrišnji B- vzdrževalni dan: Z: 2 kivija K: 2 sadna jogurta, košček kruha V: tuna rio mare na paradižnikovi solati (brez kruha) Vmes pa 2 x kava z mlekom in seveda čaj čez ves dan po malem. Kristalka
lp! Dan je minil brez grehov,ha,ha,ha.Sem bila pri tašči,pa sem dobila hrano za domov.Zdaj pa bo jedel mož.Pri kosilu sem jedla svojo hrano nisem jedla račke.Zdaj popoldan pa sem pojedla 3 piškote in dva kosa (mala,pri tašči)domačega štrudla,tak da sem za danes zaklučla s hrano. Jutri pa se po dopustu začne služba,tak da se ritem menja.Se oglasim jutri. ČAO!! darja-
haj! Preživela Martinovo soboto na sadju in to brez pregreh. Cel večer sem pila vodo in skrbela da nisem preveč padla v skušnjavo. Z vodo sem vrjetno kar malo pretiravala saj sem bila ob dveh zjutraj ko sem prišla domov ko balon, ki pa danes že cel dan pušča Danes sem bila na mesku tako da je šlo lažje. Z:preskočila, ni bilo časa (kavica) K: zrezek v omaki z dodano žličko kisle smetane, prilogo iz bučk in cvetače, solata V: Zelenjave ribe iz konzerve, žemlja (saj vem da ne paše k večerji, če je pa tako dobra. Tolažim se s tem da sem večerjala ob 17h, ker sem imela kosilo že ob pol 12h. Ob nedeljah vedno prej pojemo zato da smo vsi skupaj, ker ima sin običajno ob pol 14h že službo! Jutri je nov delovnik! Blažkaa zate pa dan D! Veliko uspehov ti želim! any
Hvala, korenzu. Sem se ravno najedla sveže pečenega rožičevega peciva s pudingom ..., da bom imela lažji začetek No, pa še čestitke vsem skupaj, kajti dobili smo novega predsednika države. To je postal dr. Danilo Turk blažkaa
Dobro jutro! Any, Darja, bravo. Blažka, želim ti čimveč izgubljenih KG, veliko volje, trme, čimmanj grehov. Dober začetek in čim boljši konec 3md. Jaz sem pa danes žalostna, ko sem se šla tehtat (po včerajšnjem sadnem dnevu) ni pokazalo kar sem si želela.Ampak celo 0.4kg več kot pred 4 dnevi. Samo, ga res nisem tako lomila. Zato je čas da si naredim vodni dan. Tako ali tako sem danes na vodi tja do 14h, ker imam pregled. Popoldne pa bom šla na kakšen dolg sprehod pa bo. Zdej se grem pa pripravit za "dohtarja". Me že po želodcu zvija. Grem na Onkološki. Upam da bo vse uredu. Lep dan. Hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 12. nov 2007 07:56:06

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti