Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ann, za drugi krog=OK. Zdrži vodo! Jaz sem danes, kot rečeno, na sadno-zelenjavni hrani, jutri pa: Vzdrževanje: (B-kosilo, OH-večerja) Z: 2 kivija, kava z mlekom K: pečena škarpena, radič, košček kruha M: jabolko V: 2 palačinki s kislo smetano Vmes pijem tudi postni čaj in še kakšno kavo. Darja- bravo. Imej v mislih tisto "B. ...........,greh se delati ne sme!" Blažkaa, čimprej se pridruži. Kristalka
tajka je napisal/a:
jaz pa jem piro, ajdo in seveda riž na Š dan. proso in kuskus pa na OH dan. mogoče se pa motim, tako vsaj delam jaz. lp tajka
Mislim, da pravzaprav ne delaš nič narobe, po RINI je namreč zelo tanka črta za nekatera živila med Š in OH, ali pa se celo najdejo na obeh straneh, tako da... Jaz se v to posebej ne poglabljam, ne jem prosa niti kuskusa. in pire, ajdove žgance pa na OH. Kristalka
pozdravljene:) moj jedilnik danes: z: 2mandarine k: 2mala zrezka+solata+polnozrnat kruh(mali kos) v: isto vsaj mislim:) drgače sem pa imela včer malo krizo z sadnim dnevom ampak se malo zaposliš in hitro pozabiš na hrano:) lepo se imejte žabica21
zdravo:) Ali spada soja pod beljakovinska živila kajne? Zanima me še če zvečer res ni dobro jesti sadja? In zakaj? Jaz ga pa lih zvečer največ pojem, da se ne bašem s sladkarijami lp Sporočilo je spremenil(a) _pikica_ dne 07. nov 2007 14:12:23
pozdravljene. Moj je končno spet spravil skupaj to čudo od čarovnalnika- se je predvčerajšnjim vse sesulo in nisem mogla priti do kulinarične. No pa sem spet tu. Any, hvala za naslov. Ja, moje slike so pa še vse (4) tam, samo so v prvem albumu z naslovom Forumašice in forumaši. Tajka, Pikica, Kristalka, jaz sem te,zadeve ločevala tako: kar je celo zrnje je Š, Kar je predelano je OH. Zelo rada imam riževe rezance pa sem jih vedno jedla na OH dan. Cel riž pa na Š dan. Sojo pa sem jedla na B dan. Tudi jaz imam ponavadi pet obrokov. Pazim samo da je med obroki dovolj časa, se pravi na B dan spustim vmesne malice, ker mora biti med obroki 4h presledka. Na Š in OH dan imam 3h presledka na sadni dan pa 2h. Je pa treba vedeti, da je vsako jabolko ali kozarec pijače, ki ni voda ali nesladkan čaj ali kava že obrok Vidim, da vas je kar nekaj novih in novih-starih. Vsem želim veliko uspeha in izgubljenih kg. Danes je moj sadni dan: Z: dve mandarini M:hruška K: zelena solata z naribanim korenjčkom in žlico vložene mlade koruze(ki sem jo na sadni dan vedno dajala v solate),Začinjena z mešanico za mediteransko solato. M:Še ne vem V: Še ne vem Lepo se imejte.
rada bi vas vprašala h katerem dnevu bi lahko kombinirala jogurt(oz. pinjenec-tekoči jogurt)? a lahko kam?? lp žabica21
žabica21 jogurt je na B dan. z njim lahko preliješ različne solate ali pa ga ješ za OH večerjo s kakšnimi drugimi dodatki. lp tajka
Haj! Žabica21 ne da lahko jogurt samo preliješ solate na B dan, jaz si ga dostikrat privoščim za večerjo na B dan saj spada jogurt med mlečne izdelke , ki se vsi po vrsti jejo na B dan samo ne smeš jih kombinirati z mesom ali jajci. Tudi tisti lahki sadni jogurti z malo maščobe prav dobro sedejo za večerjo. Ko sem bila v časovni stiski za kuhanje sem jogurt jedla kar za kosilo in še večerjo. Hema! Sory ker sem pozabila v katerem almumu so tvoje slikce. Sem šla prav še enkrat pogledat in ugotovila da sem te res sfalila. Danes sem imela mesek. Ker sem popldne v službi nisem imela enakega kosila in večerje (malica od 17.40h) Torej že zjutraj sem zastavila čudovito Z: kava z mlekom (grenka) M:kava s smetano (grenka) K: piščančja krača na žaru , kuhana cvetača in pol bučke , kitajsko zelje za solato, čista goveja juha V: mali zrezek, kruhov cmok, solata(radič) Kot vidite sem danes preskočila sadje. Sem pa spila ogromno vode. Ja za jutri se mi trenutno še ne sanja kaj bom jedla. Bom že dopoldan dobila kakšno idejo! Lepe sanje in lahko noč! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 07. nov 2007 22:36:36
LP! Pa je minil še en dan.Včeraj zvečer sem imela manjšo krizo,ampak nisem šla v hladilnik,ni pa veliko manjkalo. Danes sem na sadju pa sem si že včeraj skuhala jabolčno čežano,not sem dala dve limoni,natren,cimet in klinčke. Tako bom danes na jabolkih,upam da bo šlo. Še eno vprašanje: ali ima katera izkušnje z "nemirnimi nogami"? darja-
Dobro jutro. Darja- meni se največkrat zgodi, da imam nemirne noge zvečer. Ne glede na dieto si pomagam tako, da v vodi stopim 2 žlički sladkorja in spijem - meni pomaga. Korenzu jaz si vsaj za en dan naprej pripravim jedilnik, je manj skušnjav potem, ko razmišljaš kaj bi... Moj jutrišnji vzdrževalni dan: Z: kot običajno 2 kivija in malo kasneje kava z mlekom K: tople kumare (Š) http://kulinarika.net/recept.asp?ID=10232 V: jogurt s koščkom kruha (B) Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti