Se mi tako dobr zdi,da sem doppldan sama doma in sem lahko na računalniku,če je sin zraven pol pa si moram izborit tistih nekaj minut mira .
Kar se tiče moje slike jo dobite.čist sveže od sobote,ko sem bila na 20letnici OŠ ,pa čakam ,da mi jih pošljejo po meilu.Sicer mislim,da je sama ne bom znala prlept v album,če ne mi bo pomagal sine,najprej pa bom poskusla sama, ker se mi drugače smeji,češ ,da mi "ta stari"itak nimamo pojma.........
Da ne boste mislile ,da nič ne delam o ja trenutno pijem zeleni čaj in pišem vmes pa delam generalno kopalnice,sem pa priznam že pošteno lačna,komaj čakam,da bo čas kosila.
V albumu sem pa zasledila nekaj znank naprimer Rmeli,ki je tudi iz Sevnice...
Korenzu,kože imamo vsi za izvoz,v kratkih puloverčkih ne bomo nikoli več hodile.Imam kolegico,ki je dve leti starejša od mene pa ima rada čokolado.Zato ona vsak dan teče,ima ful kondicije pa tud telovadi .Kože nobene.......
Če delam popoldan,pa pridem domov ob 7.30 pa res nisem sposobna še tekat po gozdu.Dopldan grem od doma ob 10.30 tako ,da do takrat skuham,pospravim...vmes pa je tud nekaj lenobe.
darja-