Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Kristalka,tudi jaz sem imela danes sadni dan.Za kosilo tudi zelenjavna juha. Ne,nikar ne obupuj,le pogumno naprej.Glej to raje z druge plati in bodi vesela,da nisi pridobila kakšnega kilograma.Ne se sekirat,če kilogrami ne grejo dol,zato bo še tudi čas. Čez kakšen mesec boš pa že tudi komaj čakala,da se bo začel ta drugi krog,sploh,če se ti bo tukaj katera pridružila. Zatorej le kar pogumno!!!!!!!!! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Kako ste kaj danes ? Jaz kar v redu, danes sem že lahko oblekla eno majčko, ki sem si jo zadnjič kupila v Marks&Spencerju v Cityparku v Ljubljani. Kdor še ne ve, imajo tam zelo lepa in cenovno ugodna oblačila tudi zelo velikih številk. Jaz sem jo čisto po naključju odkrila, ker odzunaj zgleda da je to ena nobel trgovina, imajo pa še dosti večje številke kot jih jaz rabim (imajo ene svoje številke-meni je prav 18), tudi trenirke so zelo kakovostne in poceni. Splača se pogledat. Včeraj smo kolesarili, kar ene dve uri, kar precej smo "švical", se kar precej več energije porabi kot pri hoji. Peljali smo se mimo mojega doma, kako žalostno je videt vse zapuščeno, mamine gatrože pa še vedno tako lepo cvetijo, čeprav teče že tretje leto, odkar je ni več. Pustimo nostalgijo in spomine, sem mislila da bom s časom pozabila, pa izgleda da tu ne drži "čas celi vse rane". V glavnem v soboto imam tretji vodni dan, počutje pa je temu primerno: odlično! Lepo se imejte, pojdite v naravo in pozabili boste na hrano. Ko boste začutili, da sploh ne mislite več toliko na hrano, takrat boste na pravi poti. ann Sporočilo je spremenil(a) ann dne 14. maj 2007 15:45:01

Živijo,

naj se še jaz malo pohvalim:), v teh dneh se počutim odlično, zjutraj sem polna energije, tri dni sem že navsezgodaj "nahodila" hitrih! 6 km, potem sem cel dan super. Dopoldan sem malo vrtnarila, nabrala sem solato in rdečo redkvico, zraven bom pa košček včerajšnje govedine, popoldan pa kar sadje. Danes začnem delati malo kasneje zato se bo zavleklo pozno v noč in preden pridem domov, bo že prepozno za kakšno večerjo.

Ann, tudi jaz nakupujem v Marks&Spencer (poznam še iz Londona), hlače, bluze, trenerke so res super, krasen material, celo zimsko jakno, lepo krojeno sem našla lansko leto (pa še prav mi je bila:)) Sigurno imajo že veliko poletne garderobe?

Ker bo danes cel dan sonce vam želim lep popoldan in veliko dobre volje!

Pa seveda uspešno hujšanje:)

Lp

darkad
Kristalka, tudi moji kg stojijo na miru. sploh pa sem danes vsa napihnjena - pač pride teta s Krvavca na obisk ) me pa zanima pod kateri dan spada čičerika? lep dan, Klavdija
Jaz sem že zaključila in rezultat: -10 kg v treh mesecih tako da sem zelo zadovoljna. Obilo uspeha tudi vam vsem! kokos
Nash, lepo da me pogrešaš no in kot vidiš sem se malo oglasila da sporočim rezultat! kokos
KlavdijaB, mislim, da čičerika spada pod škrob. Kokos čestitam. A boš sedaj šla v 3 mesece vzdrževanja? Kristalka
Hojla! Kokos,čestitke!Lepa številka,ni kaj. Zdaj pa le pazi,kako bo naprej,da ti kile spet ne zdivjajo,saj veš,kaj potem sledi,trdovratno odpravljane odvečnih kilogramov,kar je iz kroga v krog težje. Čičerka seveda spada pod škrob. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
saj sem čičeriko jedla pod škrob, potem pa sem nekje prebrala, da vsebuje veliko beljakovin in me je malce zmedlo. Danes pa končno OH dan . Sedaj na vzdrževanju je bolj žalostno, ker je OH vsakih 6 dni in ne več na vsake 4. Pa lep dan, Klavdija
Jaz sem pa mislila, da je vzdrževanje isto kot sedaj, samo da je dvakrat sadje. Ups, pol se pravi da sploh ne vem, kako naj delam od nedelje naprej. Bom mogla mal knjigo v roke vzet, še dobr, da sem si obe kupila. Drugač se pa super počutim, zadnje čase opažam, da sta mi modrc in gate nekam ohlapna, komaj čakam da si grem kupit normalne, spodobne "hlačice". Špehec se kar lepo topi, prsti na rokah so čedalje bolj normalni (morda enkrat celo snamem prstan, ki ne gre dol že nekaj let), noge so čedalje lepše, tudi roke-zgornji del, špehec pod pasko tudi počasi izginja, da ne omenjam trebuh, ali pa obraz, vrat, vsepovsod špehec počasi izginja, prav po takšnem redu kot se je nabiral. Ni kaj, 18 kg je moglo nekje bit. Pridno nabiram kondicijo, v nedeljo bi šli radi s prijatli na Golico. Enkrat sem že bila, v mladih letih, tako da vem da je kar lep vzpon. Lepo se imejte, jaz sem zelo srečna, da sem "odkrila" to dieto, tudi drugim želim, da vam uspe. Kako lepše zdaj skrbim zase, grem pravočasno k frizerju,.............................. ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti