Ločevanje živil 90. dni - 5. del

da še jaz malo pojamram, kakšno lepo vreme mamo... nisem vam še nič napisala kak mi gre. malo mi je žal, ker sem začela z dieto pa nisem doma. to pomeni da se nisem v tem času nič tehtala. saj vem da bi se mogla... pa bo v ponedeljek tolko več veselja (upam). do zdaj se pridno držim, sadni dan je tudi že za mano pa sploh ni blo težko. zdaj pa grem iskat kakšen dober recept za kekse. grem na obisk pa moram nekaj zraven prnest. bom mogla spet zraven gledat kak se drugi bašejo... ;) lep dan še naprej, katja
Hojla! Pravkar sem prišla s sprehoda.Mal me zebe,pa sem pokukala sem gor. Naja,pozdravljena!Ej,punca nč se bat.Poglej koliko nas je,ki se spopadamo z istimi problemi kot ti.Vedi da nisi osamljena v boju z kilogrami,zato le kar pogumno. Katja_mavrica,ti kar glej kako se drugi bašejo,pa pomisli,da si še nodolgo tega to počela sama.kar poglej jih,kako bedni so,ko si tlačijo toliko količine hrane v usta in pomisli,kaj si naredila zase,ko si basanju z hrano rekla konec.Boš videla,kakšen zmagoslaven občutek te bo navdal,ko boš spoznala,da si zdaj močnejša in boljša. Ribica,ti pa pazi,da te ne bodo dali u tisto reklamo"s pticami si delimo nebo",če boš preveč krilila tam pod Pohorjem. Se pa popolnoma strinjam,da je boljše malo sprehoda in malo teka,kot pa čepeti doma na sedežni pred televizorjem in zraven po možnosti še kaj grickati. Sijaj,sijaj sončece......... Naj vsak dan bo s soncem obsijan
za mano en grešni teden. Sem zavestno grešila - teden dni dopusta, pa sem rekla, da kakšen sladoled si pa tudi jaz lahko na morju privoščim. Seveda, sem potem grešiola tudi s tem, da sem že dopoldan pojedla kakšen kos kruha. Se tolažim s tem, dasmo imeli tudi 4 urne pohode in da sem s temi pohodi izničila škodo ) (upam, da ne bo kaj hudega viška na tehtnici) ker sem že na vzdrževanju in bi rada zgubila še 2 kg, se bo treba ponovno vzeti v roke. lep dan, klavdija
Ojla. Tudi za mano je grešni teden al pa kar 14 dni!!!! Mislim da bo najbolje, če začnem od začetka. Včeraj pa katastrofa... Imela sem že občutek, da sem malo zgubila na teži, sedaj pa ... Včeraj sem probavala lanskoletne hlače, pa jih skoraj gor nisem spravila, lansko leto pa jih nisem mogla nosit, ker so mi bile preširoke!!! Sedaj se bo pa res potrebno vzeti v roke.... KONEC BLEFIRANJA .... Knjiga Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskimi lonci! je super, le da trenutno nimam časa, da bi se poglobila vanjo. Komaj čakam, da bom imela malo miru, da jo bom lahko zbrano vzela v roke. Toplo jo priporočam vsakomur, ki mu ni mar zase in bi rad zaživel v sožitju z naravo. Zdej pa se gremo zares - trdno prepričana in s polnim žakljem volje!!!! Prosim za malo podpore. Priznam, da sem mislila, da bo teh 6 kg laže dolj spravit, pa ugotavljam, da le ni mačji kašelj. Pogrešam KOKOS - kako kaj napreduješ? Pozdravčke vsem..... nash
da se še jaz pridružim tej debati. Sem na novo prijavljena na forumu, ga pa redno spremljam še dolgoooo časa. Kar se tiče te 90 dnevne ločevalni diete, sem jo jaz sprobala 5 let nazaj, shujšala sem 12 kg, od takrat sem jih pridobila le 2, pa jem normalno (no normalno, kakor pred dieto). Tako, da punce kar pogumno!!! Je pa res, da je prvi teden najtežji (vsaj pri meni je bil in sem skoraj dobesedno povsod videla sam pršut in podobno........ nikki
Lep dan vsem Tudi jaz veselo hujšam ampak malo z mešano.....včeraj sem bila cel dan na jogurtih, danes na jagodah....kaj še bom pojedla, ne vem....To so moje predpriprave...na 90 dnevno dieto, ki jo bom začela v ponedeljek, počasi pa sigurno Vedno tako začnem..malo se očistim...da se pripravim...pol pa 90 dni vztrajam ..upam da mi uspe... Lep dan vsem NAJA74
vidim da ste danes vse preveč zaposlene... meni še gre kar dobro, samo male probleme s prebavo mam. ma kera kaki nasvet? kile se me pa še kar držijo. ne mislim še tak hitro obupat! ko bo malo več sončka bo že boljše... mam eno osnovno vprašanje: kdaj lahko jem ovsene kosmiče, koruzo, grah pa fižol. hvala pa lahko noč

Ojla, dober večer vsem!

Skoraj dva tedna nisem nič prebirala foruma (dopust med prazniki), zdaj sem pa vse nadoknadila. Veliko je novih - lepo pozdravljene in dobrodošle med nami, ostalim gre pa itak vse kot po maslu...joj, ste pridne!

Za mano je prvi vodni dan v tretjem krogu - no, skoraj... še ni polnoč... Danes zjutraj sem se stehtala, v tem mesecu sem shujšala 4 kg, izmerila se še nisem, vendar je stanje, po obleki sodeč, zadovoljivo.

Povem vam, da je vsak krog težji - s tem ne mislim, da se je težko držati pravil 3MD, da so krize ipd, temveč, da gredo kilogrami pri enaki hrani, kot npr.v prvem krogu, dosti počasneje dol. Vendar sem zadovoljna, ker vem, da se je telo navadilo na ločevanje in se odvečni kg ne morejo kar topiti. Počutim se pa zelo v redu, zjutraj še vedno redno prehodim 4 km, v teh dopustniškiih dneh sem še plavala, bila sem na masaži - težave imam s celulitom. Sem se pa zelo trudila, da nisem jedla po 7 uri zvečer, pojedla sem veliko svežega sadja in zelenjave, upam samo, da bom tako tudi nadaljevala.

Darja2, nič se nisi oglasila, kako pa gre tebi? Ali še nadaljuješ z dieto? Upam, da ti gre v redu, ko si že bila ves čas tako uspešna.

Drage moje, veliko uspešno izgubljenih kilogramov in lep jutrišnji dan vam želim!

Lahko noč,

darkad

katja_mavrica, koruza, grah, fižol, spadajo med škrobna živila

Pa še link za pomoč pri pripravi obrokov:

http://3mdobroki.moj-album.com/

Glede ovsenih kosmičev pa ti ne vem odgovoriti, sama jih med dieto ne jem - saj se bo zagotovo še katera oglasila z nasvetom.

lp 

darkad
Pozdravljene vse nove in stare. Jst se že kar dolgo nisem javla, ker sem zelo slab karakter, začela že ne vem kolikokrat, prenehala in sej veste, začaran krog. Sedaj sem že od 6.5.07 na 3DM in vem da bom tokrat zdržala. Zanima pa me še nekaj. A pozna katera izdelke Herbalife??? Mene je kolegica "nategnila" da sem en mesec jemala, pozna se čisto nič (le v denarnici). Sedaj mi pa pravi, da je potrebno jemati vsaj 3 mesece, da bo kaj haska. Če katera kaj več ve o tem, prosim povejte izkušnje. becki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti