Nisem še izrekla dobrodošlice vsem novim članom. Vsem čestitam za ta korak, vedite (tiste mlajše), da smo me "tastare" že vsesorte probale, pa (vsaj meni) se ta način prehranjevanja še najbolje obnese. Jaz zase vem, ko se bom enkrat nehala tehtati, bodo šle kile spet nazaj, zato bo tehtanje vsak dan zame vedno prvo zlato pravilo.
Ne boste verjeli, pred petimi minutami je tudi pri nas začelo deževati (upam da bo celo noč ali pa več dni), uboga moja njivca je bla že čisto podobna puščavi.
Riba ribica, hvala. Rada pišem, da bi še druge pritegnila, da se bodo čimprej odločili, ker je vsakega dne škoda. Vem zase, kako sem bila skoz s slabo vestjo, da moram čimprej začeti (in ker sem vedela, da enkrat bo treba začeti, sem podzavestno pojedla še več, ker "pol itak ne bom smela" in si v začaranem krogu, iz katerega te lahko reši samo takojšnji začetek diete).
Drugače sem pa število kil zapisala samo informativno, ker jaz ne čakam samo, da bi čimprej dosegla neko število kil -ker to je najslabše, ker potem ko to dosežeš ni več zanimivo in se hitro lahko vrneš na stara pota, -ampak se zavedam, da je to način prehranjevanja za celo življenje.
Še to moram poudariti, da sem v nedeljo na birmi, mešala vse sorte, posledica pa je bila izredna utrujenost popoldne in - šla sem spat in vmes sem se zbudila- dobila sem tisti znani napad požrešnosti po sladkem, in "požrla" cel zavoj čokoladic -6 kosov, mislim da Bueno. Ker sem se naslednji dan stehtala, so mi številke povedale, me streznile in sem brez kakršnegakoli problema bila cel dan na tekočini (voda, 1 x pesin sok 100% od Fructala, čaj). Druge dni, ko se pa držim diete in njenega zaporedja pa sploh nimam občutka, da mi kaj manjka, lahko so vse sladkarije tega sveta na mizi in mi ne zadišijo. Zato je bolje, da ne grešimo prevečkrat (mogoče enkrat na mesec, če je kakšno družinsko praznovanje, pa to takoj drugi dan popravimo). Seveda je to samo moja ugotovitev, vsak pa mora najti zase najbolj primerno.
Zdaj pa LP, pa pišite kaj še drugi, drugače tud jaz ne bom več.
ann