Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo! Spet jaz na dieti. Lansko leto (al je že predlani) sem veliko modrovala na tej strani , letos pa ne bom. Spet sem se odločila za dieto, v bistvu zdaj to razumem bolj kot čiščenje telesa. Počutila sem se že res zabasano - preveč OH, preveč sladkorja in to ni dobro. Vsakič, ko se lotim te diete, se mi na začetku pojavi nekakšen prehlad s kašljanjem in curljanjem iz nosu. To me nekako spominja na čiščenje, a ni tko. Torej: spet sem bolana khm-khm Letos sem se spravila tud na pilates, da si malo okrepim mišice, uskladim postavo. Še najprej tako fajn delajte! pa lep dan Sy
Hojla! Sy,pozdravljena!Želim ti veliko sreče! Nejas,kako je pa kaj s tabo.Upam,da ti gre na bolje in da smo k temu pripomogli tudi mi tukaj. Punce,da se mi ne boste utopile v delu,ker zgleda nimate niti malo časa za naš forum.Je kar eno rahlo zatišje tukaj. Ma,kakorkoli,punce pojdite svojim ciljem naproti,vmes pa se le za trenutek ustavite in globoko zadihajte! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene. Oglašam se vam po nekaj dneh. Nisem mogla prej, ker sploh nisem mogla na kulinariko. Danes sem vitaminska in gre mi zelo dobro od ust in rok. Zdaj sem se že čisto navadila na ločevanje živil(bravo jaz). Kako pa kaj ostale? Javite se no. Spijem tudi zelo veliko vode, pa potem sploh nisem lačna. Če pa me vseeno zagrabi lakota, pa pojem en sadež, pa je stvar rešena. Koliko kilogramov mi bo šlo stran, bom poročala po vodnem dnevu, ki ga bom imela konec meseca. Punce držite se in veliko uspeha vam želim. Pa javite se in poročajte. LP! fakin712
Hojla! LJUBITELJI HLADILNIKA NOSIJO VELIKE SPODNJICE Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
hoho marjetka to je pa res
ha ha ha marjetka cvetka se že trudimo da bodo manjše začetek diete 10 9 naslednji dan konec novi poskus 1 10 pa še traja .zdej pa upam da bo šlo čim dlje ali pa celo do konca z vašo pomočjo tu gor.danes imam š dan sem papcala prebranec .se beremo pa lep pozdrav pa čim manjše hlačke kepca
HA, HA, HA, Marjetka cvetka. Ti pa res znaš popestriti forum. Danes imam beljakovinski dan in gre brez problema. Zdaj pa sem res čisto pri stvari in se ne bojim več, da bi me kaj premamilo. Kako pa kaj ostale? Nič se ne javljate. Ali ste vse tako shujšane, da tudi tipkati ne morete več? Saj vem da je lepo vreme, pa vseeno napišite kako vam gre. Kako pa kaj Ava in hčerka? Sta še vztrajni? Jaz vse podpiram in vam želim veliko uspeha. LP! fakin712
Dober teden mi ni delal internet in sem sedaj prebrala vse vaše prispevke. fakin712 moram povedati, da se jaz zelo dobro držim, tehtam se po vodnem dnevu in poročam. Vesna pa je imela pred dnevi manjšo krizo; zbolela je; nič posebnega - malo teče iz nosu, grlo boli, glasu ni tapravega pa je na Š dan odpovedala. Pojedla je krožnik goveje juhe z zakuho seveda. Za kosilo in tudi za večerjo. Nobeno prigovarjanje ni pomagalo. Najprej zdravje, potem pa dieta, mi je razložila. Ni možno opisati, s kakšnim užitkom je to juho jedla. Imam občutek, da jo je ta juha kar pozdravila. Ne vem, kakšno škodo si je s tem naredila glede diete, zdravje pa se je že bistveno izboljšalo in sedaj veselo naprej. Pozdravček! AVA
Brez skrbi Ava, nobene škode si ni naredila pri dieti. Jaz sem tudi parkrat v prvem krogu malce goljufala, pa sem vseeno shujšala 25 kil. Saj ga ne biksa vsak dan in to je pomembno. Tudi če grešiš, to sprejmi brez slabe vesti, pa boš vseeno shujšala. Preverjeno v praksi. Imejte se še naprej lepo in lep vikend želim vsem. LP! fakin712
Po dolgem času - en lep dober večer vsem!! Saj ne vem, kje naj začnem?! Najboljše na začetku... Ko sem se vrnila iz službene poti smo takoj dobili v hišo eno malo brigado mojstrov (centralna, beljenje, brušenje in lakiranje parketa...) - računalnik sem izklopila in umaknila, danes je ponovno na svojem mestu in jaz tudi. Po vsem pospravljanju so se mi roke podaljšale do kolen, pa tudi hrbet imam nekam čudno ukrivljen (le zakaj?!!). Na hitro sem preletela nekaj strani, ostalo me še čaka - lahko le ČESTITAM prav vsem, ker ste tako uspešne!! DELUX - vem, da te zanima kako je bilo z mojim vodnim dnem - postal je sadni dan, vendar vse v redu, ta mesec je tehtnica pokazala še cele 3 kg manj - to pomeni, da sem prišla pod magično 8-mico!!! 77 po "vodnem dnevu" - zelo, zelo vesela! Čestitam pa tudi tebi - lepo enakomerno gre dol, po vsem tem trudu uspeh ne bo izostal. Kmalu bo spet treba po novo garderobo, kajne? Toliko strani imam za prebrati, čakam, da se hiša malo umiri, potem pa na delo. Želim vam prijeten večer in lep jutrišnji dan! LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 14. okt 2006 21:11:06

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti