Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! DELUX - poglej svoj e-mail, pa tudi zasebno pošto. Danes tudi pri meni škrob - krompirjeva solata za kosilo, večerjo še ne vem. Hitim naprej, želim vam lep, sončen popoldan in LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 18. okt 2006 12:51:34
Delux, saj si zdaj našla album in v njej Mariborčanke, s katerimi se dobite na kavici. Mimogrede naj vam samo povem, da sem v preteklem mesecu kar nekajkrat pripravljala ribe in 2 takšna poskusa tudi poslikala. Danes jih najdete v albumu (http://3mdobroki.moj-album.com), včeraj mi je dodajanje slik nekaj nagajalo, danes pa mi je končno uspelo, tako da tisti mail lahko ignorirate oz. ga bom ob priliki kar zbrisala. Lep dan in veselo hujšanje po pravilih, trenutno ne gre brez kostanjev, kaj. Mmmm, meni ful pašejo... Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 18. okt 2006 14:40:56
Hojla! Pridna Encijan nam pošilja same čudovite recepte. Delix,točno,v albumu so slikce tako od Ribice,kot od Masenke,tako da si samo dobro oglej slikce,pa se boste z lahkoto našle. Ribica hvala,saj se res trudim,kadar se! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Delux, sem blond, o kilogramih pa raje ne bi, desetletij pa je za menoj tudi kar nekaj. Masenka, še dobro, da si mi povedala, sicer bi iskala neko suhico. Torej smo že 3, se nam še katera pridruži? riba-ribica
Lep pozdrav vsem--na hitro veselim se srecanja,mogoce nam pa se res se katera priključi! Sem OH in sem ze zmazala rogljicek,ne vem ,ce bo cas za kaj drugega zadoscal,zvecer pa tortica in cajek pri Caj-eku Mariborcanke vesta zagotovo kje je to--odlicni caji in fajn ambient,prav za hladne vecere,seveda ni vedno tortica,ampak danes lahko-HVALA BOGU IN SE KOMU ZA TA NACIN PREHRANJEVANJA!!! G rem se kaj pojest predem grem v sluzbo! Adijo in lep dan vam zelim!! delux
Dobro jutro! Dobesedno pritekla sem za računalnik zdaj pa tečem naprej. Danes sadje, predvčerajšnjim sem pa spekla tole dobroto - za tiste, ki imamo radi skuto je http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=8100 svoj košček sem pojedla včeraj, res zelo dobro! Tako mirno je na forumu, a ste vse tako pridne, da nimate časa pisat? Delux, medve bova pa kmalu končali, ne? Lep dan vam želim in veliko uspeha! LP darkad
Ali pa so/smo od hujšanja, že čisto oslabele? Darka in Delux, kateri krog bosta končali? Sama sem končala dva, tretjega na koncu čisto zluftala. Zadnje dneve pa kilogrami kar letijo gor, ali pa je tehtnica pokvarjena. Očitno bom se morala kar pošteno v roke vzeti ali pa natepsti sama sebe, ker nisem pridna. Grem na eno kolesarskko turo. Lep pozdrav iz vetrovnega Maribora! riba-ribica
riba-ribica je napisal/a:
Ali pa so/smo od hujšanja, že čisto oslabele?
Ne, Riba-ribica, nismo oslabele, samo prave volje ni za pisanje. Saj veste, vse je v glavi, glava pa praznaaaaaa . Ampak za želodček pa znamo poskrbeti, a ni to No, ja, saj ni tako hudo, več ali manj ločujem, le kostanju se ne morem upreti - ta mi paše že dopoldne. Pa saj bo kmalu konec tudi s tem, potem bo pa že zelje skisano, da se malo očistim. jankica
POZDRAVLJENE! Riba to je moj prvi ta resni krog. Prvic sem poskusala lani ,vendar sem vzdrzala dva meseca in bila prehitro zadovoljna z rezultatom,kateri ni bil velik. Letos mi gre tudi zelo počasi,ampak vztrajam in bolj vzdrzujem kot hujsam. Kilca po kilca... Mislim,da bom po treh mesecih kar nadaljevala,ker mi pase za želodec,kateri je zelo obcutljiv na mesanje hrane! Danes imam sadje in sem ga že do zdaj pojedla za celi dan!Sla sem po kakije in seveda probala,en mango,pa banano in dve jabolki! Mislim,da bo dovolj do popoldan,ko me cakajo slive!! Hvala za vsa sporocila!! Imejte se fajn in--HVALA BOGU,DA JE PETEK!! delux
Lep pozdrav vsem od ene stare grešnice Kot lahko preberem vas pa nekaj še vztraja - pridne in vse čestitke. Predvsem mariborski konec je prevzel vajeti in fura tale forum naprej. BRAVO PUNCE Kaj pa ostale Slovenke - ne bomo nič hujšale? Priznam, da sem tudi sama zadnje čase veliko rajši na receptih - kar se mi tudi že lepo pozna. Ampak moj čas očitno še ni prišel in vedno je kakšen "otipljiv" razlog za prenažiranje. Kot je rekla Jankica - kostanju se ne moremo upreti - jaz studi spadam med strastne kostanjojedce. Encijan, lepo, da si še z nami in nam celo pošiljaš nove recepte v bazo. Vedno je užitek pogledati tvoje slikice, celo preveč - se mi kar sline cedijo. Tako, priznala sem svoje grehe, malo mi je lažje. Vsem skupaj želim lep vikend in veliko trdne volje, SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti