Marjetka cvetka,Fakin12,Delux,hvala vam za odgovore,ki jih še tako potrebujem,čeprav vem,da sem jaz tista,ki bo morala začeti in vztrajati.Očitno spet rabim nekaj časa,da se spravim k sebi in začnem.
Verjetno si bom morala narediti bolj natančen urnik glede prehranjevanja in določiti točne ure,ko naj bi lahko jedla.Ali lahko jem kompote iz pločevink,sprane pod vodo,saj zdaj pozimi sploh ne vem kakšno sadje bom jedla,razen jabolk.
Ja,res je hudič s temi službami in s tem natrpanim življenjem in jaz,ki nisem nobeden karakter,me vsaka pikica vrže iz tira in hop na hrano,ampak to se mi dogaja kakšno leto.
Brala sem vas že kakšno leto in vas spremljala po internetu in ko sem ratala nekako obsedena s tem ločevanjem"bolj teoretično kot praktično" sem se odločila,da se vam tudi jaz pridružim.Vedno sem občudovala tiste,ki ste pridno sklatile kg,sama pa sem raje v ta namen pojedla kaj konkretnega,kot pa ,da bi šla na sprehod,recimo.
Tudi zunaj rada pogledam za lepo urejeno žensko in si mislim,lej takole se bi pa tudi jaz lahko oblekla,ko ne bi bila tako vampasta in zalita okrog pasu in spet ugriznem v čokolado ali pa kos kruha.
Moj mož pravi,da se brez kruha čisto lahko živi,jaz pa ne znam.
Res me zanima,če se s časoma lahko navadiš te prehrane ,oz. tega načina prehranjevanja,da te potem nič več ne vrže s tira,isto s telovadbo.?.Ste brale v Rini Valentinino zgodbo " februar marec",kako je pridno sklatila kg sam z eno urco telovadbe na dan?
Toliko za danes,če pa mi želi še katera kaj svetovati,jo lepo prosim saj je vse dobrodošlo.
HVALA IN PRIJETNO NOČ.Zdržite tiste,ki se držite!
nejas