Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Kostanj= Škrob
Pozdravljene sotrpinke. Včeraj se nisem mogla javit, ker je bil računalnik non-stop zaseden. Zvečer pa sem bila tako zaspana, da sem kar padla v posteljo.Danes imam sicer škrobni dan, a ker je polna luna, sem preživela kar ob vodi. Jutri bom imela normalno OH dan in bomo jedli testenine(nekateri bodo imeli tudi meso) in solato. Počutim se super in vidim, da sem čisto podlegla dieti, tako mi je končno uspelo,v tem drugem krogu, da sem se skulirala. Bravo jaz. Res sem vesela, ker sem že mislila, da mi ne bo več uspelo držati se pravil 3MD. Čestitke tudi ostalim in kar korajžno naprej, ker se res splača. Spijem ogromno vode in ne čutim nobene lakote. Imejte se še naprej lepo in veliko uspeha pri hujšanju vam želim. LP! fakin712
Hoj,luna se je šele začela ob 20.43. luna1
Kolikor sem seznanjena s teletekstom, se je luna danes pričela ob petih in nekaj minut(zjutraj). LP! fakin712
Pozdravljena punce!! Sonce je pridno ,popoldanski sprehod je ze v nacrtu Moja kazaen se je koncala vceraj na OH dan s štrucko... Danes pa sadje in solata,tako ,da pridem spet v ravnotezje Berem,da nisem sama tam okrog 70 in malo vec--samo,da jaz upam na konec meseca,da bom 71!! Kle je Darkad??? Bolanim zelim hitro okrevanje,sama sem letos to ze dala skozi in ni bilo nic fajn!! Eno vprasanje--HERBALIFE?? dOBILA SEM PONUDBO DA BI PROBALA V PAVZI,ko koncam 3md Če katera pozna in seveda tudi učinke bom vesela!! IMEJTE SE FAJN!! delux
Hojla punce, kje ste vse? Ste tekle za sončkom, pa se vam ne da nazaj? Drugače pa sem imela danes OH dan in brez problemov zdržala. Vidim, da mi zdaj pa res uspeva in kar ponosna sem nase. Dajte javite se kaj no, pa malce podpore nam dajte, da bomo lažje zdržale. Lep večer še naprej, jutri pa novim zmagam naproti. LP! fakin712
Hojla! Samo toliko se javim, da vam povem, da imam krizo. Dieto sem prekinila malo pred vodnim dnem, zdaj se pobiram in "furam" ločevanje (vzdrževanje). Vam bom drugič malo več napisala. Delux, moje mnenje je, da boš s Her..... shujšala le v denarnico! jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 09. okt 2006 11:37:51
Oj! Po dolgem času se tudi jaz vračam ponovno v boj. Drugič. Kg iz prvega kroga sem obdržala. Sem pa pred kratkim bila na zdravniškem in ugotovila, da moja tehtnica kaže 3 kg manj kot uradne. To sem si zdaj popravila in ugotovila, da sem nad svojo višino kar 12 kg. Če bi morala biti 10 kg pod svojo težo (kar ni moj namen) imam kar 22 kg preveč. Zato danes štartam. Upam, da mi bo uspelo. Bi bilo pa fino, če bi imela koga, ki bi štartal z mano. Pozdravčke. varja
Varja če ti je kaj spodbudno, imam danes 4. dan. Dokaj na frišno a ne? Drugače pa imam danes vitaminski dan in sem zakosilo jedla kuhano zelje (kot segedin samo brez mesa). No ja sej je bilo kar ukusno ampak jaz bi zraven kruh VELIKOOOO kruha...... Kairos Sporočilo je spremenil(a) Kairos dne 09. okt 2006 12:43:35
Potem si sadna. Ni problema, štiri dni razlike res ni veliko. A si se odločila prvič? Mene je tega drugega kroga kar malo strah, ker sem že večkrat poskusila začet pa ni šlo. Problem so OH dnevi oz. sladka večerja in razmišljam, da bi jo ukinila in jedla takšne stvari kot za kosilo, ker ko enkrat začnem tolči po sladkem se težko ustavim in je hitro preveč. Sem pa sladkosneda, pa še pečem rada. Pozdravčke, varja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti