Hojla, Jankica, tole pa je bilo sporočilo! Sedaj, ko si predala štafeto dežurstva DarkiD, pa je takoj več časa za takšnole sporočilo, kaj? Superca! Le tako naprej... Ja, na moje ponudbe (tek in testiranje v Mercatorju) ni bilo odziva, ampak, ni problema, morda se še katera najde in mi javi na ZS, čeprav ne vem, zakaj je tako. Sicer pa se Helenine kondicije kar bojim, tako da ji najbrž ne bi bila kos. Je pa tek po mojih spominih (lani sem gledala kratek prispevek o njem po TV) bolj ležeren, saj se ga udeležijo tudi mamice z vozički in njegov namen ni predvsem tekmovalni, ampak je poudarek na druženju in pozitivnih vrednotah.
Bom šla še ta teden pogledat v DM, kjer menda dobiš lahko tudi načrt treninga, po katerem se lahko pripraviš na tek iz nule. To pomeni, da je vabilo veljalo tudi za tiste, ki še ne tečejo (tečemo) redno in želijo narediti nekaj zase. Tudi zate, Jankica, in zate Bonaca, in zate Lanes, in zate Marina, Bobby, Lisa, Marjanca45, Sluga, Neli5, Moki, Janadr, Rožica, Claudia12, Smile28, Tejča, Marjetka cvetka, Riba ribica, Lisička, Tejčica ... (da ne naštevam vseh, ki se srečujemo tukaj). Če bi imela čas, bi to naredila. Enkrat nas je že nekdo zbral v enem postu (se mi zdi, da Matjaž, ki nas je letos spet predčasno zapustil) in bilo je prav fascinantno prebrati vsa ta imena skupaj.
Za srečanje v Celju sem tudi jaz, še posebej druga polovica tedna mi ustreza, se pravi od srede naprej.
Čao, Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 06. apr 2006 13:43:22

Bananin puding z vanilijevimi rogljički