Vemves, kaj pa je zdaj to? Kaj pa smo naredile, da se kar poslavljaš? Ali prekinjaš dieto zaradi kakšnega razloga (zadnjič pa si tako lepo opisala, kako je dieta pozitivno vplivala na tvoje življenje) ali pa smo ti kaj naredile, pa za to ne vemo? No, upam, da ni ne eno ne drugo, ampak greš na pot okoli sveta in ne boš imela interneta lep čas... V glavnem, drži se in se imej rada! Sem upala, da boš šla z nami en krog!
Marjanca, mislimo tudi nate, pa saj zdaj to že veš. Upam, da ti bo lažje, ko se boš v svojih težavah z očetovo boleznijo spomnila, da smo s tabo.
Sluga, kako kaj vodica? Koliko litrov si jo že spila?

Evo, punce, Helena je ZA.
Gremo na tek za ženske v Tivoli, 10.3.2006. V petek sem šla v DrogerieMarkt in našla prijavnico in kratka navodila za trening, sicer nič pretresljivo novega, a vendarle vzpodbud. V knjižici je program, kako v 12-ih tednih doseči polurni neprekinjen tek, imajo tudi prijavnice, a je prijava možna tudi preko spleta. Poglejte tole:
http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?i
Tek za ženske je predvsem promocija zdravega načina življenja, zato naj se nama s Heleno vendarle pridruži še katera. Do teka sicer ni več 12 tednov, če sem prav preštela, jih je 9. Če se katera še odloči, da bo začela zdaj, naj se javi, da se bomo spodbujale. Helena bo pa navijala za vse, a ne Helena, da te bomo vsaj malo dohitevale...
Encijan