Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darkad,ni problema,ko se bomo dogovorile,kdaj,se nam kar pridruži. Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 11. feb 2006 10:19:38
Kje pa ste danes?Jaz sem si danes privoščila špagete,malo prej pa torto in posledica je slabost,groza.Vmes sem šla na en špancir in potem se mi je zaluštalo torte,sem šla prav zato ponjo v trgovino,no zdaj mi jo pa trebušček zavrača.bom kasnej še čokolado,če mi bo kaj bolje. luna1
Halo dekleta! Danes ste pa res vse na svežem zraku na špancirih - sprehodih ali pa po štacunah. V Kranju je bila kar gužva, mogoče zato ker so sedaj trgovine ob nedeljah zaprte. No važno, da se na tako lepi dan ne zadržujemo v zaprtih in temačnih prostorih. Kot sem zasledila se Štajerska spet zbira. Lepo - lepo. Gorenjke, kako smo že me dogovorjene? Aha sredi februarja se bomo popisale za zmenek za 10.marec. Ok - ko bo čas za to. Moja dieta pa tako tako. Zopet se bo treba skup vzeti! Kar nekaj bluzim - kile pa *špeh* pa še kar na miru. No saj novi se ne nabira. Ha ha ha - sedaj bi morala biti na vzdrževanju!! Punce kaj je že za mutivacijo dobro? Ja mogoče kupiti nove hlače - eno številko manjše. Pa tega danes nisem naredila. Namreč v mesecu januarju je bil tak mus kupiti novo vago na decimalke *bila je zelo draga - ker sem plačala pajka /cca 30.000 SIT/*, pa se komaj upam stopiti nanjo, ker me prav nič ne razveseljuje. No saj nisem tak pesemist samo zadevo moram naprej poriniti! Bodite pridne! Jana janadr
En lep dober večer vsem skupaj! Hvala lepa za vse lepe spodbudne besede,ki ste mi jih namenile za moje prvo javlanje. Marjetka cvetka je celo čisto kulturniško pesniško razpoložena ali pa v daljavi morda že čuti pomlad. Jaz to pomlad težko čakam,zebe me zebe,kot mladga kužka,ne vem kdaj mi bo spet toplo? Danes je sploh hudo ker sem na sadju.Kaj je sploh smiselno to počet, se ne počutim nič dobro. Sem bila ves dan lepo pridna, sem se obvladala, samo zdajle imam pa krizo, zato sem tudi tu in vas pridno prebiram,da se tolažim in prepričam, da nisem sama. Ja saj ste kar nekaj lepih gesel napisale, ampak ........ ? Moje pa naj bo:jaz zmorem 3MD, to zmorem in zmagala bom! Lep večer in še lepši jutri.
Meni danes črno piko,ker mal grešim. luna1
Luna,nč hudega,jaz sem tudi pridelala črno piko,pa to na sadni dan. Teta Fani,tudi nas zebe,zebe,zebe.To pa zato,ker hujšamo in če nas zebe je to dober znak. Bi bilo pa dobro kakšen B- kompleks nabavit,kakšne šumeče tabletke z vitaminčki ali pa kalcijem,železom. Janadr,mislim da smo trenutno kar vsi malo v krizi.Ja drugi mesec teče,ampak punce,ne se dat,gremo dalje,sej bo kmalu konc diete,pa pomlad,pa sonček. Zmagale bomo,kajne!!!!!!!!!!!!!!!! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Očitno nisem edina...tudi sama mam krizo. Mislim, da zaradi tega, ker bom jutri prvič vodena...Ah bo že. Danes imam sadni dan in sem si skuhala eno zelenjavno juhico, da ne bom dva dni brez toplega obroka. Črne pike pa lahko pripišete tudi meni... Maja Zoja
Hoj,sem ravno z smučanja,je šlo danes že bolje.Ravno sem pojedla zmiksano sadje in prišla na forum,ker moji jejo tapravo večerjo v kuhinji.Če bo kriza imam še ananas.Bo katera držala jutri luno? luna1
Hojla, tudi mi smo danes preživeli dan na snegu-odlično. Glede na to, da je tako zatišje na forumu predvidevam, da vas je sonček zvabil na plano. Smo si napolnili baterije vsaj do polovice tedna! Imela sem Š dan (polnozrnati riž s paradižnikovo omako, zelena solata), grešila pa sem s kozarčkom vina pri večerji. Jutri imam OH, ne vem še kaj bom jedla, ker sem cel dan v službi. Nekaj bom že našla. Želim vam lep začetek tedna in lahko noč! darkad
Hojla, kar ne hitro in kratko se vam oglasim. Pripravljam se na jutrišnjo polno luno. Poskušala bom zdržati na vodi. Se pa moram pohvalit, ker imam že kar par dni od 61, 4 do 62 kg. Za 0,5 do 1 kg manj kot na koncu diete pred slabimi 4 meseci. Še vedno pridno ločujem. Mi je prišlo kar v navado. DO kosila pa jem samo sadje na dve uri. Jutri pa bom na vodi. Upam, da mi bo uspelo zdžati, ker imam službene obveznosti do večera. Mogoče je pa tako bolje, da ne bom blizu hladilnika. Pozdravljena Rožica in Encijan. Sem vesela, da sta se malo oglasili. Cejlanke in vse, ki se nam pridružite na kavi v Santani, če se dogovorite za čbvek v sredo ob 17. uri tako kot vedno v Santani, se vam mogoče uspem pridružiti. Javite se. Vabljene tudi vse nove iz okolice Celja, ali pa tiste ki ste slučajno takrat v bližini. Robida, si že zdrava? Prideš? Marjanca, tebe pa že res pogrešamo? DAj pridi in nam polepšaj dan. Oglasi se kaj? Tuna, Bonaca, LUna, MArina45, Helena in Marjetka cvetka javite se in napišite, če se vidimo. Grem se pripravljat na službo. Lepo se imejte. Jutri pa držite zame pesti, ker bom vodna. Nočko. Darkad, le pridbuži se nam. Si dobrodošla. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 12. feb 2006 20:31:10

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti