Hojla,
kar ne hitro in kratko se vam oglasim. Pripravljam se na jutrišnjo polno luno. Poskušala bom zdržati na vodi. Se pa moram pohvalit, ker imam že kar par dni od 61, 4 do 62 kg. Za 0,5 do 1 kg manj kot na koncu diete pred slabimi 4 meseci. Še vedno pridno ločujem. Mi je prišlo kar v navado. DO kosila pa jem samo sadje na dve uri. Jutri pa bom na vodi. Upam, da mi bo uspelo zdžati, ker imam službene obveznosti do večera. Mogoče je pa tako bolje, da ne bom blizu hladilnika.
Pozdravljena Rožica in Encijan. Sem vesela, da sta se malo oglasili.
Cejlanke in vse, ki se nam pridružite na kavi v Santani, če se dogovorite za čbvek v sredo ob 17. uri tako kot vedno v Santani, se vam mogoče uspem pridružiti. Javite se. Vabljene tudi vse nove iz okolice Celja, ali pa tiste ki ste slučajno takrat v bližini. Robida, si že zdrava? Prideš? Marjanca, tebe pa že res pogrešamo? DAj pridi in nam polepšaj dan. Oglasi se kaj? Tuna, Bonaca, LUna, MArina45, Helena in Marjetka cvetka javite se in napišite, če se vidimo.
Grem se pripravljat na službo. Lepo se imejte. Jutri pa držite zame pesti, ker bom vodna. Nočko.
Darkad, le pridbuži se nam. Si dobrodošla.
LANES
Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 12. feb 2006 20:31:10