Dober večer vsem,
ej, tole, kar sem prebrala o vseh vaših grehih čez vikend pa ni najboljše. A ne veste, da si vas me, ki smo še "na frišno" na dieti, jemljemo za svetel vzgled, potem pa takole?! Lepa predstavitev tega, kakšna dieta naj NE BI bila, ha! Zgleda, da nas večina danes ni v najboljši koži, to je bilo mišljeno kot šala, da mi ne boste zamerile!
Danes sem imela tudi jaz težave, pa sem šele 11. dan na dieti! Zjutraj sem pojedla dve mandarini, potem pa nisem prišla do kosila prej kot ob treh, sem bila že tako lačna, da sem skoraj pojedla še krožnik zraven. Prav prisiliti sem se morala, da sem mlince in solato vsaj malo prežvečila, ne kar požrla. Ob veselju, da sem končno prišla do hrane, sem pojedla pol preveč, tako da me še sedaj tišči v želodcu. Slaščici se bom danes kar odpovedala, pojedla bom samo tisti obvezni košček čokolade.
Jutri sem na sadju, me je kar malo strah, zvečer gramo pa na ribjo večerjo, tako da vidite, da zgled o pregrehah vleče!
Tikva, vidim, da sva začeli na isti dan, po moje bo najbolje, da jutri nadaljuješ s sadnim dnem.
Teta Fani, danes se pa nisi nič oglasila. Upam, da si se pogrela in da je vse v redu. Tudi tebi, tejčica, želim topel večer!
Drage sotrpinke želim vam sladko Valentinovo, lepo praznujte z vašimi malimi in velikimi srčki!
Lep pozdrav in lahko noč!
darkad