Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Tudi jaz bi vikende črtala. Petek odlično, zvečer še aerobika. V soboto pa me je zgrabil tak prehlad, da sem bila kot cunja. Sicer sem do 16.00 zdržala beljakovinski dan, šla hodit po snegcu, nato pa se mi je v glavi premaknilo in sem jedla vse kar mi je prišlo pod roke - pršut, kumarice, nutelo, piškotke...Včeraj je bilo podobno. Danes sem zaenkrat še na čajčku in tabletah, sem pa čisto fuč, ker sem ponoči tako kašljala in smrkala, da sem se zbujala vsake pol ure. Očitno sem imunsko total na dnu, ker mi je tudi herpes ven udaril. Bom provala zdržat do zvečer brez hrane, za aerobiko pa zagotovo ne bom zbrala dovolj energije. Pa še to - kaj boste vašim dragim podarile za Valentinovo? LP cukrck
Hojla, še enkrat! Tolk časa sem coprala prejšnje sporočilo, da so se k vodi prijavile še Janadr, Claudija12 in Nena-morje. Nena-morje, čestitam ti za uspešno izpeljano presenečenje, za sladkarije pa se ne sekiraj preveč. Kako bi se šele, če ne bi nič poskusila, samo sline bi se ti cedile in bi lahko ob kaki drugi priliki nabasala za nazaj! Cukrcek, tebi pa želim čimprejšnje okrevanje. Za Valentinovo pa ne vem.... Če ne bi hujšale, potem bi bilo to definitivno nekaj sladkega, tako pa??? jankica
Hojla! Kaj je zdaj grešnice,a ve zdaj nč več ne hujšate al kaj,al ste se odločile,da je boljš jest in se nažirat. Ha,ha,pa saj tudi jaz nisem bila ta vikend tudi nč bolj pridna,sem grešila na dolgo in široko. Ampak za ta teden sem si sveto obljubila,da ne bo nč grehov in grehcev,ker me je danes zjutraj vaga postavla na realna tla,saj je pokazala kar dve kili več,kot pa po prvem vodnem dnevu. Zdaj pa konc heca,saj smo že takorekoč na polovici,ne mi zdaj obupat. Claudija,ti pa mene kar piši na seznam! Glede Santane pa je tako,da sem ta teden res popoldan,toda tudi vse torke in srede sem zasedena,tako da lahko jaz pridem le v ponedeljek,četrtek ali petek. Sicer se pa ne ozirat name,saj se ne bo svet podru,če me enkrat ne bo zraven. Punce,držim pesti za vas,da vam vodica lepo in obilo teče! Mejte se lepo in brez grešnih misli prosim!!!! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Jankica, boš pa dobila kakšen sladek poljubček od tvojega dragega in še zredila se ne boš po njem,ker boš imela zaprta usta in ne boš mogla nič jesti. LP beba
Za Valentinovo podarite svojim najbljižnjim veliko ljubezni,za vse ostale je pa mogoče še od Novega leta kje skrit kakšen piškotek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Pozdravljene punce! Zaenkrat voda lepo teče in se želodček še nič ne pritožuje (po vsem kar sem čez vikend pojedla naj se niti ne upa!). Imam pa danes še to srečo, da kosilo kuha tašča in mi tako niti za mojega ni potrebno nič coprat. Mam da zdržim danes, saj drugače zaradi vseh pregreh ta vikend jutri niti na vago ne bom stopila. Claudia12, tudi mene piši za 10. marca. Imam na koledarju že toliko časa označeno in upam da nič ne pride vmes. Nena-morje, ti si pa faca. Kakšno presenečenje si pripravila bratrancu, pa to ni za verjet. Verjamem da so vsi skoraj dol padli ko so te zagledali. Saj mi tudi kdaj presenetimo moje in se kar prikažemo, ampak mi pridemo iz Kopra na Gorenjsko. Ti pa kar iz Amsterdama V Slovenijo. Glede pregreh čez vikend se pa nikar ne sekiraj, saj nas je ta vikend 3/4 hujšaric grešilo. Ma smo karakter! Pa seveda smo, saj nismo obupale in pridno nadaljujemo in popravljamo grehe!!! Jutri pa Valentinovo, ja. Najprej sem mislila SPET peči, pa sem se zaklela da do aprila ne bom nič več pacala, če nameravam še kaj shujšat. Bo moral biti moj kar z mano zadovoljen. No ja, saj kakšne čokolatine mu bom pa že privoščila. Pozdravček! tejčica
Lep pozdrav tudi od mene! Krriizzaa! Tuna tudi meni je klik nekam pobegnil sedaj ga pa ne najdem nikjer. Ga bo potrebno poiskat sam ne vem kje naj začnem. Prejšni teden sem grešila sto na uro. Na tehtnico raje ne grem ker vem da sem si pridelala 2-3kg. Mora mi v tem tednu uspeti sklatiti pridelane kilce. Saj še sama ne vem kaj mi je. Ta teden delam popoldne tako da bo veliko lažje. Ko bom prišla domov iz službe bo najbolje da grem takoj v mižale. Za danes sem imela v planu vodo pa sem že grešila. Obupna sem zadnje čase kar se hrane tiče! Teta Fani dobrodošla med nami. Si štartala z dieto z enako kilažo kot sem jo imela jaz, torej 117kg. No meni je že uspelo priti na 82kg. Tudi tebi bo! Samo voljo in vztrajnost je potrebna. Pa upam da se ti kje ne izgubi klik kot se to dogaja nekaterim izmed nas. Vidim da ste nekatere še vedno zelo pridne. Svaka čast za vztrajnost. Boste nagrajene z prav lepo postavico. Kar tako naprej! Clavdija ti me kar vpiši za srečanje. Bom že nekako zmutila da se bom srečanja udeležila. Če je datum fiksen sporoči in si bom organizirala da takrat ne bom imela špilanja! Lep pozdrav še od ene grešnice! any
Hojla, zaenkrat še brez grehov, čaj mi pa že čez ušesa ven teče. Danes nekako ne morem piti vode - je še malo premrzlo. Mislim, da bo lažje ob polnih lunah poleti, ko je bolj vroče in ti voda bolj paše. Najhuje bo, ko pridem iz službe in je potrebno kuhat za ostale člane družine. Jaz imam še to smolo, da so vsi drugi doma strašno suhi in jih moram kar naprej pitat. Sem že večkrat rekla možu, da jaz samo gledam kako se on baše, pa se že zredim!!!! Zvečer grem v gledališče, popoldne se bom pa najbrž spravila v fitnes, da ne bom preveč časa blizu kuhinje. To priporočam tudi vsem drugim - kuhinji se izognite na daleč. Lep vodni pozdrav, SMILE28
Sotrpinke pozdravljene, ko vas takole čitam ugotavljam, da smo vse malo grešile ene več druge manj ... Tudi pri meni kile kar stojijo- ne gre nič na dol - malo res grešim sem in tja. Pričakovanja pa so vseeno večja. V prvih 30 dneh je šlo največ dol. V drugih 30 dneh še malo zdaj ko bo kmalu konec pa teža kar stoji oz. tudi malo naraste pa spet pade. Do sedaj sem izgubila 6 kg Ozhodišče je bilo 72 kg - zdaj jih imam 66 kg. Rada bi prišla do 60 vendar ... OČITNO NE BO ŠLO... Začetek moje dijeta je bil 5.12.2005 - danes je moj 71 dan ... KAJ PRAVITE NA TO ? Lp Tejči38 tejci38
Mene pa zzzzzzzzeeeeebbbbbeeeeeee! V prostoru imam 23 stopinj, pijem tople čajčke, oblečen imam puli in čez še velur, pa še vedno zmrzujem. Prste imam tako ledene, da malo manjka in bom dala gor rokavice. Običajno pa v kratkih rokavih skačem po stanovanju. Najraje bi šla kar spat. Ker pa delo kar čaka in čaka, grem nazaj v akcijo. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti