Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Bonaca OK, kaj tudi ti končuješ, kako hitro mine 3 mesece... Claudija bravo, Dušanka saj bo šlo.... Lp tuna
Hojla! Na kavico,pravite.Mogoče bi pa šlo.Obljubim ne nič,ampak do srede se bom že izjasnila.Imajo otroci počitnice,jih bom pa peljala mal naokrog.Ja,kaj morem,punce grejo povsod zraven mene,bog ne daj,da bi mama sama kam šla,ampak v kitajca pa pridem sama. Sadje,sadje,sadje.Jaz sem že zmazala skodelico grozdja in pest študentfutra. Za kosilo bom pa pečena jabolka. Claudia,čestitke za uspešen vodni dan.Super občutki danes,kajne? Ja,veronika,samo še danes.Prazniki so prazniki,pa kakršnikoli že,sam da človek mal spremeni ta svoj vsakodnevni ritem,pa se že bolje počuti. Dušanka,zdaj sem pa že jezna na tale tvoj šen!Če bi mogla,bi ga tako po riti,da mu ne bi nikoli več prišlo na pamet,da bi se spravil na Dušankino nogo.Ti,ti grdi šen! Lanes,jaz bi lahko prišla na srečanje tam nekje od šestnajte ure dalje. Mejte se lepo! Marjetka cvetka
Claudia, a lahko zaupaš, s kakšnimi kg si štartala (mogoče sem prezrla, oprosti), jaz sem namreč danes po doooooooooolgih letih zagledala 6! jankica
Jankica, če sem prav razumela spredaj - ne zadaj. Zadaj 6 gledam sam že zeeeeeeeeeeeeelo dolgo, spredaj pa je bolj zajtna od šestice. Se beremo - LP VERONIKA
Tudi jaz bi bila vesela, če bi spet videla šestico pri svoji teži, kar pomeni, da bi morala shujšati za kakšne 3 kg. Sem pa poklicala teto po telefonu in zvedela, da je v prvih dveh mesecih shujšala 10 kg, sedaj jih ima 67, je pa majhna in se drži že malce sključeno. Stara je 73 let in je s tem načinom prehranjevanja zelo zadovoljna, pravi da jedo marsikaj, kar prej niso. Za njeno telovadbo pa poskrbi vnuk, ki je star dobri dve leti. Včeraj nisem bila pridna, sem pojedla preveč keksov. Včasih se pač moram malo pregrešit. Delam pa že načrt za zeljne zvitke na moj način, upam, daa bodo užitni in ne preveč dobri, da jih ne bom preveč pojedla. Lp riba-ribica
Jankica, velika sem 173cm in sem štartala z 78,5 kg, danes po drugem vodnem dnevu jih imam 70,8 kg...nekako sem želela priti do 65kg....vendar dvomim, da mi bo v tem krogu uspelo. Sicer sem zadovoljna tudi s tem, saj se bolj kot po kg pozna po obsegu, koliko točno pa ne vem, ker se zjutraj nisem imela časa meriti. Bom kasneje sporočila. Jankca, če ne zameriš...koliko si pa ti izgubila? Bi bilo dino, če bi se spet katera poigrala s statistiko, ko sem pred začetkom pregledovala forum, dem videla, da je bia tusi statistika, samo ne morem se spomniti katera jo je delala..bom mal nazaj pogledala. claudia12
Encijan... Lp tuna
Jabolka se pečejo,men se pa cedijo sline. Tudi vipercat je delala statistiko. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Veronika, prav nasmejala sem se ob tisti šestici spredaj ali zadaj. Dobr! Claudia, saj ti pa že imaš normalno težo. Jaz sem štartala z 82 kg, visoka sem 164, prvi cilj mi je 67 kg. Sicer pa bi bilo fino priti na 64 kg - saj veste, kako smo se včasih primerjali: cm minus 100. Zdaj pa računamo ITM in imamo malo več razpona. Vedno sem se tolažila, da sem bolj široke konstrukcije in ne bom nikoli suha, pa da je to dedno itd., kg pa kar veselo gor... jankica
Ojla klepetulje! Sploh vas ne dohajam. Imam ful gužvo, pa sem morala vseeno poškilit sem gor . Ste me nasmejale, ampak priznam, da sem vsaj pol vicev izpustila in prebrala ostale stvari - se jim bom raje smejala v živo na našem srečanju. Če jih boste takole pokale, pa res ne bo dolgčas... Tuna, za priponko se meni zdi bolj primeren samo nick, ker v okviru kulinarike komuniciramo prek njih in bo zato tudi lep spominček, če se boš res tako potrudila in jih še plastificirala. Kako ste se pa ostale odločile? Jaz sicer na srečanje lahko pridem tam okoli 18-ih. Če bomo jedle (in kot vem, bomo) vseeno ne smemo priti prepozno, da ne bomo preveč grešile. Jaz sem namreč sedaj ful pridna in nič ne grešim. In ker se predobro poznam, vem, da iz enega greha hitro rata drugi, zato sem raje pridna, kg pa pridno dol. Danes ima OH (že 2 dni si spravljam sladice po koščkih), jutri pa sadje - me malo skrbi, ker je sobota. Si moram še kaj nabavit, da ne bom cel dan na . Tko, zdaj pa nazaj delat! Imejte se lepo! Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti