Dobro jutro!
Kot zakleto, prosti dan, jaz pa ne morem spati.Skoraj praviloma se mi ob vikendih zgodi tako.
Včerajšnji vodni dan uspel - samo 2 kavi z malo mleka, kar pa sloh ne štejem za greh. Minus uspeh tudi na vagi ---- končno.
Danes pa navali narode na meso. Ga že tako komaj čakam, da bom kar pričela s pripravljanjem kosila, pa čeprav je zunaj še tema. Samo da bo malo bolj dišalo po kuhinji.
Vse mesne - kako lep dan bo danes!
Pozdravljena Metka -- upam, da ti je vodni dan uspel tako kot meni. Če vem, imaš ti 1. v krogu, jaz pa že drugea. <Čestitke ob izgubi kg.
Vse bolnice - držite se. Vse kaže, da se bom pridružila vaši skupini - tako neizmerno me boli hrbtenica. V novembru imam ultramagnetno resonanco hrbtenice, nato pa se bo moj ortoped odločil, kako bo z operacijo. Ima katera od vas kaj izkušenj s to preiskavo? Delali mi jo bodo v Ljubljani na Vodovodni - Medialap, ali nekaj podobnega.
Hema, veliko hribovskih užitkov. Tudi kokice bi lahko imela s seboj - za malo priboljška, sicer pa tako kot je napisala Maretja Cvetka - tisti bogi ocvirk boš že pokurila!
Se beremo - LP
VERONIKA

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci