Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dobro jutro punce. uspelo mi je, prvi vodni dan ja za mano. Pa niti ni bil talo težak, kot sem misla, da bo bil. Poleg tega sem šla zvečer še na aromoterapijo, kjer sem se sprostila in spotila in tehtica spet kaže manj. juh uh uh, zdaj pa še nadalnjih 5 - 6 kg pa bom tem, kjer sem bila nazdanje v 2 letniku. punce lep se mejte, jaz grem sedaj kuhati. lep dan MetkaV
Ojla tuna, hvala za vabilo, bom premislila, če pridem, pa varstvo za moje čebelice moram najti. Ne vem pa kako bi mi to uspelo, veliko hrane in veliko skušnjav, pihi pa itek ne smemo drugega kot vodo in čaj brez sladkorja, jaz imam pa takoooo rada pivo. vsaj en požirek :( čav MetkaV
Metka hrane bo za vsakega nekaj, pile boste pa zeleni čaj in vodo, me ki smo pa že nekaj časa konec diete, pa si bomo seveda privoščile kozarček vina ali piva...Le pridi..da se spoznamo.. Zdaj grem pa domov, oziroma imamo jesenski piknik... Lp tuna
Dober dan pikice! Pikeci so nam pa izgleda ušli. Tuna, a si bila v Kitajski na Teharski ulici (pod pokopališčem)? Mi si ponavadi naročimo različno hrano, vsak svojo, jo damo na sredo mize in potem degustiramo. Vzameš vsake hrane po malo. Si mi naredila lušte, packa! Komaj že čakam, da gremo. Kitajci full dobro kuhajo. bonaca
Zdravo punce, Verovnika, jaz sem imela mag. resonanco prejšnji mesec v Celju.Preiskava je malo neprijetna le zaradi dejstva, da pol ure ležiš povsem negibno v tunelu, vsake toliko časa pa prične nekaj ropotati in razbijati okoli tebe.Jaz sem si pomagala tako, da sem imela ves čaš zaprte oči in sem se poskusila "odklopiti", da me ni napadla klavstrofobija. Se bom pa v bližnji bodočnosti verjetno pridružila "BOLNICAM". Tuna, obilo zabave pri komunikaciji z gospo šefico, vsekakor pa moramo naročiti tudi njeno "peceno laco". Naj te potolažim, da ta gospa od vseh celjskih kitajcev govori najboljše slovensko, le "R" jo še muči. Pozdrav
ja ja vino ali pivo, nas boste pa mučile z vodo ali čajom :( to ni fer he he. če pridem vas še obvestim. Lahko pripeljem s sabo še kolegico? MetkaV
Ja,bomo pa vodo pile,mal zamižale in si predstavljale,da pijemo pivo al pa vino,ha,ha! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Lep pozdrav vsem hujšajočim! Dolgo se nisem javil, menjal sem računalnik, s tem je povezano precej stvari. Pa še nekaj: z dieto sem prekinil! Nisem sicer dosegel cilja, vendar sem po premisleku in tudi nasvetih moje drage in prijateljev ter znancev ugotovil, da imam glede na svojo strukturo idealno postavo. Sicer po vseh pravilih še vedno nekaj kg preveč, vendar sem sam zelo zadovoljen, sploh če mi bo uspelo to težo zadržati! Veliko uspeha vsem skupaj, še vedno vas bom bral in podpiral, mogoče se kdaj tudi javim!!! LP Robi
Bravo Robi! Veliko uspeha z vzdrževanjem teže vam želim. Migla
Zdravo, moje pogrešane rožice !!!!!!!!!!!!!!!! Saj ni res pa je - komaj sem zadnjič napisala eno sporočilo, že je naslednji dan crknil modem, tako, da do pred po l ure spet nisem imela interneta. Pa berem , pa berem, pa nikamor ne pridem, ko ste pa toliko napisale ! Najbolj sem vesela seznama na 18. str., ki je že tako srčkano dolg. Zdaj vem, zakaj sem se tako hitro spravila k sebi - ker ste tako mislile name. Hvala vam za vsako dobro misel, res. Vidim, da ste ene že preživele vodni dan, Lanes, ti si že konec z dieto, Marjetka cvetka in Encijan sta pridni v 3. krogu, Bonaca, tvoji vici so super, samo moje rane ne dovolijo krohotanja. Ko bi me samo videla, kako se smejem - kot da bi imela zelo hudo drisko - ha,ha,ha. Sicer pa sem jo imela, ko so nas pred operacijo "čistili". Za pol ure sem imela "privat" stranišče, kamor sem se zatekla s knjigo, da je čas hitreje minil - za crknit. Prebrala sem do 18. strani, torej mi še kar veliko manjka. Ampak ne morem vam povedati, kako sem vesela, da se 18. končno srečamo. Pa tole s priponko ste se super domislile. Marjetka cvetka, dobre ideje ti daje tale tvoj 3. krog ! Zdaj grem pa malo brati, da bom na tekočem. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti