Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Bravo LUna1 tudi ti si danes naša. NO pa zdržimo to luno na vodi, da bomo bolj očiščene in se bomo bolje počutile. LANES
Hojla! Še ena vodna se javlja, upam, da bom zdržala. Zjutraj sem pred luno pojedla tri jabolka namesto dveh, potem pa čajčki in kava. Z možem sva nakupovala in se ustavila tudi v kavarni, kjer sem si privoščila zeleni čaj. Nisem ga navajena, zato me je najprej zelo ogrel, potem pa mi je bilo tako slabo, da sem mislila že nekam letet. Na srečo se je umirilo, da ni bilo komedij in nepotrebnih vprašanj. Lanes, dobra ideja, si bom še jaz privoščila malo medu, da ne bom okol padla, ha, ha. Držte se vse skupaj! jankica
Živjo! Marjetka cvetka hvala ti za pojasnilo! Nekaj mi še ni jasno,tisto glede vodnega dne,a samo zjutraj poješ sadje , nato pa nadaljuješ samo z vodo in čajčki?Jaz sem sicer danes na sadju in zelenjavni juhici,bi pa poskusila drugič.Pod nujno si moram nabaviti Rinino knjižico,da ne bom toliko spraševala. Lep večerni pozdrav!
Halo punce živjo! Kot sem napisala bom danes vodna - pa mi je do sedaj kar uspelo. No sedaj imam pa malo krizo in sem prišla vas malo prebrati. Čestitke vsem, ki ste na vodi in tudi tistim katere ste na sadju in boste zdržale. Saj bo to samo zdravo za naše telo - ker se bo očistilo. Prepričana sem, da mi je prebiranje in vaše spodbudne misli odvrnilo od tega, da bi podlegla skušnjavi in uničila za danes zastavljeni cilj. Pa še ena resnična od danes. Zjutraj družino povprašam kaj naj kuham, da bi čim bolje ustregla njihovim željam. Začnejo se izmišljevati in me kritizirati, da tako ali tako ne znam kuhati in oh in sploh. Ampak sem ubrala drugačno taktiko. Bila sem brez besed - nič jim nisem ugovarjala. Le prevzela sem pobudo za pospravljenje nakar sta tudi fanta postorila kar je potrebno pri sobotnem pospravljanju. Ko je bil čas kosila sem jim predlagala, da naj si sami skuhajo - kar znajo in želijo. Sama pa sem šla na sprehod s štirinožnim prijateljem. Ne vem kako so se organizirali, le ko sem prišla domov so imeli kosilo na mizi. Ha Ha Ha šola za naslednjo soboto!! Bodite pridne! Jana janadr
Pozdravljene! Do tega trenutka vodni dan uspeva - moram pa res priznati, da mi je lažje kot sadni dan, zato bom vodo še ponovila. Si bom natanko ogledala vse lunine mene, res ni tako grozno. Kljub temu pa komaj čakam, da bo ura primerna za spanje. Jutri pa - napad na meso v zmernih količinah - se ve Se berermo! VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 14. jan 2006 20:15:29
Tudi meni moj vodni dan mineva brez kakrsnih koli tezav!Do 10. ure zjutraj sem pojedla pol melone in popila dva zelena caja, potem pa samo se vodo...mislim, da sem je popila do sedaj ze vec kot tri litre...pa se kaksen liter je bom do jutri, do 10.49! Sarajka, ti imas pa res crno piko...ob dveh zjutraj jesti tortilje??????Te so se ti "obesile" direktno na tazadnjo!!! Zaklina, nekaj se nas je odlocilo piti vodo 24 ur (na polno luno!) namesto uzivanja sadja, ker nam je to lazje! Ker je polna luna "padla" na sadni dan, ne delamo nobenega velikega prekrska!!!Bomo pa vse imele vodni dan 31.1.! Lepo sanje vsem skupaj! Nena Nena-morje
Dobro jutro punce!! Prav občudujem vse vas, ki ste zdržale na vodnem dnevu. Meni se to ne obnese, saj imam strašne glavobole če nič ne jem. No vsaj imela sem jih ,kadar sem to poskušala. Res pa je, da je od tega minilo že kar nekaj časa. Ali ima še kakšna težave s tem, če ne je cel dan? Imam namreč dokaj nizek pritisk. Morda tudi to vpliva. Pika
Dobro jutro! Sicer je do konca lune še dobre 4 ure, toda zjutraj krize pri meni ni. Luna uspela, bila dosledno 100 %, na vagi pa zjutraj 1,8 kg manj (najbrž vode, ker sem mislila včeraj da se bom cela izlila). Se beremo - poročajte! VERONIKA
Bravo punčke - vidim da ste uspešno polno luno prestale, oz. jo boste kmalu. Meni ni zneslo, ker sem bila povabljena na kosilo včeraj - in bi bil dolg nos, če se ne bi odzvala. Sem pridno samo zelenjavno juho, meso, zelenjavo in solato jedla, pa kavica je tudi padla. Drugič bom tako planirala, da bom tudi jaz na vodi - mi ne bo prav nič škodilo. Pravijo, da bo danes v hribih in na morju sonček - pojdite kam in uživajte ta lep zimski dan! Dušanka
Pozdravljene vse pridne, sadne, nekatere vodne in vse ostale, ki ste z nami tako ali drugača. bravo moje sotrpinke, smo zdržale na vodi kajne. Saj ni bilo tako zelo hudo, čeprav sem bila tokraj jaz bolj omahljiva, kot sicer in sem bila v dvomih ali bom uspela. Pa je šlo, tako kot vsem vam. Čestitke. Sem še na vodi oz. na čajčki. Odpravljamo se smučat, pa se si v nahrbtnik spravila banane, da bom ob 11. uri potešila lakoto, potem pa upam, da bodo imeli na smučišču kaj dobrega. V takih primerih je pa fino, da nisem več na strogi dieti in si lahko sama določim, kaj bom jedla za kosilo. Seveda še vedno pazim in ločujem. Lepo se imejte. Lepo nedeljo vam želim. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti