Čer, hujšarice. Kako ste pridne, vas je veselje brati. Jaz se sicer trudim kolikor se da, z malimi prekrški. Ampak res malimi. V soboto, ko smo imele meseka, sem jedla pizzo. Pa še to bi se zdržala, če me ne bi možek povabil , kar pa se tako redko zgodi, da sem morala prijeti ponujeno. Ampak sem bila včeraj pridna, danes pa sem imela bolj težek dan, ker je hčerkica spet celo noč bruhala in sva z mojim kar naprej dežurala. Zaspali smo vsi skupaj šele po 4. uri , da bi kmalu zamudila službo. Menda razsaja virus, ker danes je bila že boljša. Tako, da sem kar naprej dopoldan zobala arašide in spila tri kave in veliko vode, ker so bili slani, za kosilo sem jedla pa samo zelje in en paradižnik.Bom se pa po sadnem dnevu tehtala, ker se mi zdi, da samo na vagi stojim čeprav ni ne vem kakšnega uspeha. Tako, da bom videla kakšen bo rezultat po enem tednu.
Prav vesela sem te Marjanca, ker sem te res pogrešala. Vidim, da je tudi Irena19 z nami, se te spomnim iz mojega čisto prvega kroga. Helena, meni je pa žal, da nisi kje blizu mene, bi se mogoče nalezla tvoje energije in moči za tek. Sama pa ne grem tečt tako zgodaj, ker me je strah kot zajca. Z Lisičko se pa dogovarjava za sprehod, kot bi bili sto kilometrov narazen, pa bi se verjetno takrat prej dobili.
Tako, zdaj se grem malo še z čajem nacejat potem pa v mežovo deželo.
Želim vam lepo in mirno noč. Nočko.
Rmeli