Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tudi jaz sem zraven,kot sem že pred časom obljubila. Tečem 2. krog. Priznam, da nisem bila pridna in sem pridelala 6 kg. Moja statistika: viš.: 162, šir.: 72, starost 35, cilj 60 kg. Je pa zame mesec januar poln rojstnih dnevov in praznovanj povezanih z dobro hrano tako, da se bom morala kar pošteno potruditi. Spodbuda bo več kot potrebna. varja
Lepo pozdravljene vse hujšarice, vidim, da vas je veliko novih - ali danes vsa Slovenija hujša? Tako kot večina izmed vas, sem tudi jaz pridelala nekaj kg čez praznike. Sem pa v dilemi ali se naj vam danes pridružim, ker sem decembra ravno končala s 3MD. Ampak druščina je res prava in v slogi je moč - tudi jaz sem z vami, mogoče ne 3 mesece ampak vsaj enega, da se malo zdiscipliniram kar se tiče prehranjevanja. Marcipan, jaz tudi spijem kavo z malo mleka in brez sladkorja. To je manjši greh. Pri B dnevu pa skoraj nikoli ne jem kruha, še manj pa pri Š dnevu. Velikokrat tudi spustim večerje, ker imam kosilo šele ob 16.00 in potem ni časa za večerjo. Najboljše je, če grem na telovadbo in pridem po 20. uri domov - potem pa tuš in postelja. Danes imam za kosilo pečenice in zelje, za večerjo pa telovadba in joga. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
Marjetka, napiš še mene na seznam. Od danes naprej. 36 let, V: 176; T:76,5 cilj 68 ali vsaj 6 na začetku Lanes, havla za dobre želje, enako želim tudi jaz vama s sinkom ob vajinem prazniku (29.12.). Punce, zdržimo !
Vsem novim in vsem starim novim lep pozdrav. Tejci38 si pa karakter ni kaj, čestitam !!! Janadr, še ena Gorenjka, lepo pozdravljena. Marcipan, kava se pije brez vsega, kruh ni obvezen, manj ga poješ hitreje se kg topijo . Popila sem 2 kavi brez vsega, 1,5l vode, 2dl čaja brez vsega in pojedla čežano, mislim da bo kar šlo samo WC je obremenjen. Mejte se! beba
Jankica & Co. , Sem z Gorenjske (Kranj), originalno pa iz Kopra. hvala za lepe želje - enako želim vsem za dober štart! gogy
Kako pa je z morskimi sadeži na buzaro! Ali se ta jed lahko je in kam bi jo uvrstili? Pozdrav! Marcipan Marcipan
Hojla! Daj punce,nehajte,saj vas ne folgam več vpisovat na seznam! Poleg tega pa še kuham,šla sem na randi z orbitrekom,dela toliko,da sploh ni časa mislit na hrano. Zase delam piščančje prsi z jajčevci po receptu iz rinine knjižice,za moje bo pa piščančja rižota. Punce,želim vam da bi vam uspelo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Sam tulk da vam povem da sem na dieti, zaenkrat imam takšno gužvo da sploh nimam časa jest. Lep pozdrav tuna
ŽIVJO! Vidim, da se nas je nabralo kar 38 in upam, da nam bo vsem uspelo do konca. Danes bom imela za kosilo 2 jajca in solato iz mladega sira in paradižnika. Zanima me, če je to v redu? Začela sem pa z jabolkom. Dajte mi še en zagon, da se spravim na orbi trek. Pa lep dan katti
Aloha! Skoz imam v mislih, da vas v tej ponovoletni gužvi vsaj pozdravim, vsem sotrpinkam želim prijeten sadni štart in mesno nadaljevanje. Pred pol urce sem utegnila v želodec vreči 4 male mandarine. O kosilu še razmišljam-po moje bo kar sparova kuhinja postregla s kakšno solatko in naravnim zrezkom, ker bom doma bolj pozna... kar je pa najbolj neverjetno pri vsej moji lanski shujševalni kalvariji, v kateri sem se tehtala tudi 2x na dan (malce pretiravam), da sem se pa DANES na dan D pozabila stehtati. bom jutri to uredila, drastičnih sprememb ne more bit, saj nosim v črevesju še vse novoletno govno-zdaj se bo vsaj prebava poštimala, kolikor se kaj spomnim pozitivnih stranskih učinkov diete. Tako dekleta, hir aj kom end hir aj go... Pridno dietirajte, kak špancir po zasneženih potkah, pa se marca vidimo stajnšane in izklesane. Na ogromno pozirivne energije... lp tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti