Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zaklina, živjo! Prav zgovorna pa nisi, a se motim? Hema
živjo!!! tudi jaz se vam bom jutri pridružila v dieti,s sabo bom pa potegnila se nekoga.sicer sem že 16 dni na dieti in sem shujsala tocno 3 kg. zanima me ce lahko zraven ob dieti jem tudi zelenjavno juho, ko sem lacna. lep pozdrav do jutri :)) ZAKLINA zaklina
ŽIVJO HEMA!! SEM ZGOVORNA AMPAK SEM POSLALA KRATKO SPOROCOILO DA VIDIM CE ME BO PRIJELO KER SEM PRED TEM IMELA NEKAJ TEZAV Z VPISOVANJEM.... zaklina
Joj,hvala bogu,da se jutri začne zares.Danes sem daleč od posta,imam kar vse dneve.Jutri pa me bo pogled na vagi vrgel v steno.Uspelo mi je shujšati 14kg v prvem krogu,tele praznike ga ful biksam,tako da grem z vami vse tri mesece. luna1
Hojla punce! A že vam kaj živčki delajo? Poglejte seznam na prejšnji strani.Dušanka,kar mimogrede nas je na seznamu že osemindvajset.Ho,ho,kaj takega si nisem predstavljala.Mislila sem,da se nas bo nabralo kakšnih deset,pa poglejte zdaj to čudo.Neverjetno,tako pa človek pol lahko ima motivacijo. Nena-morje,sem si že pogledala slikce.Čudovito mesto! Zaklina,vidim da ti je uspelo priti na forum,dobrodošla med nami tudi ti! Aja,če si hudo lačna lahko poiješ kakšen sadež,mislim da pa nekaj žlic zelenjavne juhe tudi ne bi škodovalo. Punce,torej jutri veselo na dieto in delo in telovadbo in šein še dela nas čaka,zato nocoj sladko spančkajte! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 02. jan 2006 19:56:51
Dober večer vsem skupaj! Sem tako zamorjena s svojimi kg, da komaj čakam jutrišnjega dne, ko bo nov delovni dan in nov začetek. Tile prazniki so mi pridelali toliko kot Marjetki cvetki. Kot neka brezglava kokoš sem jedla nemogoče kombinacije. Toliko sladkega nisem pojedla v celem letu kot sem v teh dneh. Hvala bogu, da bo hitro nov dan. Lepo bo čitati, da nisi sam na popravnem izpitu (glede hrane mislim). Sedaj se bom redno javljala in bom tu gori vsak prosti trenutek. Upam, da ne bom preveč tečna. Sedaj grem v posteljo, da ne bi kasneje zavila v hladilnik. Lepo se imejte in jutri je nov dan. Lp, Irena picika
Punce a smo pripravljene na jutrišnji štart? Jaz si pečem zrezke na žaru, da jih bom imela za kosilo, ter zeleno solato zraven. Kruhu se bom poiskusila odpovedati..bomo videli, če bo šlo. Sem danes stopila na tehtnico, kar na jok mi je šlo koliko je pokazala...točno težo pa vam napišem jutri za statistiko..mislim, da sem rekorder po pridobljenih kg v enem mesecu!!!! Ko bi mi šlo dol tudi tako hitro kot gre gor!!!!!!! Lp claudia12
Evo mene po dolgem casu nazaj! pogled na vago me je streznil, nisem vedla da lahk tulk dobis v enem mescu, ko bi res slo pol tak hit tud dol! lp ursula Ursula
Ursula,kaj boš jutri začela z dieto,ali kaj? To me zanima zaradi tega,da te dam na seznam! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Ja kar dodaj me prosim, ker po danasnjem vaganju mi ne preostane nic drugega. Ursula Sporočilo je spremenil(a) Ursula dne 02. jan 2006 21:32:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti