Ločevanje živil 90. dni - 5. del

SEM ZE NASLA!! ce jaz nisem ze pravi mojser racunalnika!!! Noro!!To mi je pa vsec!! Vsem novim in starim..imejte se fajn!! delux
Drage moje, lepo pozdravljene! No, poletje se zares poslavlja, ko se tako lepo zbiramo "doma", kajne? Sabrina, Masenka, Teta Fani in seveda Rožica - lepo pozdravljene! Encijan, res je, da se pridno rekreiram in sem ponosna nase! Če se spomnim - še dobro leto nazaj... ajaj... Vesela sem, da nas bo več na forumu, tako pa je najbolj pridna Delux, jaz sem ta teden malo popustila, preberem pa sproti vse. Zjutraj vstanem ob 5ih, spijem kozarec vode z limoninim sokom, naredim nekaj vaj joge potem pa 3x na teden tečem, ostala jutra pa orbi. Malo me muči, ker je zadnje dni ob 6ih še skoraj tema, vendar zaenkrat še gre. Lažje mi je telovaditi zjutraj, ker se moj delovni dan začne okrog 9ih - včasih prej, drugič kasneje, zvečer pa pridem domov vedno bolj pozno, pogospodinjim, potem pa še delam za službo in tako... Lačna nisem skoraj nikoli. Tako lepo sem se navadila, da jem najkasneje ob 18ih, če me pa pozno zvečer kaj "zvije" pojem jabolko ali kaj spijem pa je. Mislim, da kruha nisem jedla že kakšne tri tedne, če mi bo pa zadišal, ga pa bom kakšen košček, brez slabe vesti. Jaz v resnici niti ne razmišljam preveč o dieti sami, vse jemljem bolj na lahko, brez pritiskov. Vem, da ne morem shujšati čez noč, (saj se tudi zredila nisem čez noč), vidim pa uspeh in to me zelo motivira. Tako da - VZTRAJAJTE! Teta Fani - največ kg sem imela predlansko leto - 109!!, nekako sem počasi izgubila 10 kg (pred 3MD), danes jih tehtnica kaže 80 - zaenkrat noče pokazati manj, vendar vem, da bo šlo. Vse, ki vas muči pogled na tehtnico, ki kaže tam okoli 70 - potrudite se - zase!! Če meni gre... Sicer pa, kakor berem, gre vsem kar dobro, včasih pač malo "izven programa"... Marjetka cvetka zna to veliko lepše napisati!! Veselim se že jutrišnjega dne, ker grem po nakupih - nova garderoba!! Bom poročala, kako se bom oblekla! Hlač, ki bi mi pristajale prej sploh nisem dobila, potem sem odkrila model, ki mi popolnoma ustreza, številka se pa manjša!! Jankica, Korenzu - kako gre? Marja - pomembno je, da se počutiš v redu, res je, da mora "klik" priti sam, telo mora biti v pravi formi za akcijo. Potem pa nekako kar samo od sebe steče. Če se domenimo za čvek, se bom udeležila, če bom mogla - vsekakor sem za. Konec tedna bo deževen, kljub temu naj bo lep, preživite ga v prijetni družbi! LP darkad
Naj se po dolgem času malo oglasim. Nič nisem pridna.Sicer kile stojijo, ampak prave volje spet nimam po tistih raznoraznih feštah. Tale drugi krog je res zagaman. Upam, da v kratkem pridem k pameti. Ugotovila sem, da je po dieti najbolje, če se še naprej držiš, ker drugače je katastrofa. Moram pohvaliti DARKAD, ki je res zelo pridna. Tako pridna sem bila jaz v prvem krogu in sem bila zelo ponosna nase z razliko od zdaj, ko ni in ni prave volje in tazaresnega klika v glavi. Vsem, ki vam uspeva še enkrat čestitke, tistim, ki pa čakamo na klik, pa čimprejšnje klikanje v glavi. LP! fakin712
Fakin, meni se zdi, da je že to veliko, da kg ne gredo gor, da težo lepo vzdržuješ. Saj si bila zelo uspešna, telo se mora tudi malo spočiti. Ti sama (ali pa katerakoli od nas) sama veš, kaj si želiš in, kot sem že zgoraj napisala, ko začutiš, da je pravi trenutek za akcijo - steče samo od sebe. Zdaj že iz izkušenj vemo, da se da... Nič na silo - posledično cel dan razmišljaš česa NE SMEŠ, namesto, da se veseliš vse tiste dobre hrane, ki je na jedilniku. Kar z dobro voljo naprej - in veliko uspeha vsem! LP darkad
Helov! Moja dieta se približuje prvemu vodnemu dnevu. Danes sadje jutri voda. Kriza!!! Včeraj sploh ne vem kaj mi je bilo. Sem se pregrešila 200%! Res da sem v glavnem jedla dovoljene stvari a so bile količine odločno prevelike poplaknjene z jagodovo vodko. Ja bila sem rojstnem dnevu in sploh ne vem kaj mi jew bilo da sem se tako pregrešila. Danes imam slabo vest, vsa sem napihnjena. Bom po mojem kar cel dan na suhih slivah in ananasovem soku. Običajno me to prečisti. Jutri pa voda potem pa upam da 2 mesec BREZ MOJIH PREGREH. Joj pa ravno danes kuha moj sin in tako omamno diši iz kuhinje. No dekleta pa še to vam moram povedati. Končno bom prišla do novega orbitreka ker mi je starega moj mož danes polomil. Šu šrauf! Komaj sem že čakala na izgovor da si kupim novega ker sem imela še tisto prvo TOP ŠOPOVO varianto in je bil precej glasen. Darkad če se ne bi jaz med poletjem malo zapustila bi bili sedaj približno na istem v kilaži. Tudi moja želja je priti pod 80kg. Upam da mi bo to uspelo v tem mesecu. Trenutno zbijam iz sebe poletne grehe. Še malo pa mi bo uspelo. Lep dan še naprej! any
Punce, en prav prisrčen pozdrav na tole deževno nedeljsko popoldne. Kako smo?? Hvala, dobro, kar gre, kajne??? Ja, pravilno ste ugotovile, da sem že boljše volje. Vaga je v 12 dneh popustila za 1,3 kg. Malo, ampak bolje kot nič. Ja, če bom pa še malo bolj pridna, bo šlo pa še malo dol. Ah, saj nimam namena prav veliko shujšati, toda ujezilo me je, da sem avgusta prebila mejo in bi šlo ob enakem ritmu samo še gor. Sabrina2, kar pogumno, saj bo šlo, Teta Fani 58, ti pa se tudi skuliraj in pridno korakaj B Š OH S, B Š OH S, ... Darkad, vesela sem tvojih besed, lepo si napisala. Še enkrat vas lepo pozdravljam in se beremo! jankica
Pozdravljena dekleta!! Strinjam se in trdim,da je branje in pisanje na tem forumu prava terapija!! Cel dan fretam po hisi,zobab grozdje pecem jabolka,malo suhega sadja... ko pa pride kriza --pa si recem-grem pogledat,kaj so punce napisale...in kaj berem-DARKAT,UPAM ,DA SI KAKSEN TERAPEVT,KER TO JE BILO PA RES PRAV POZIVLJAJOCE!!! Sivi dan je zunaj,vikend mineva,kot za salo...Mislim,da je cas za topli cajek Punce hvala vsem,ki se oglasate-skupaj nam je lazje,ne,pa ceprav kile stojijo!!! BODIMO FAJN!!! delux
Hojla, en lep dober večer vsem ! Ves dan, najmanj 5x sem šla pogledat, če je kaj novega, pa samo eno javljanje tam nekje okrog 12 ure, pa tak slab deževen vikend, ampak zdaj na večer se je pa malo premaknilo.Sem tudi sama obljubila, da bom bolj pridna kar se pisanja tiče, mogoče mi pa to tudi kaj pomaga.Ima pa JANKICA čisto prav lepo moram korakati po jedilniku 1 2 . . ,no za zdaj sta samo dva dneva novega kroga in to 100 % uspešna nobenih prekrškov, si pa stalno dopovedujem stran od hladilnika, nobenih majčkenih grižljajčkov, če to narediš, boš takoj ven in to na začetku- ne to ne gre !!! Si dopovedujem, da je to tek na dolge proge, kar mi skuša med vrsticami dopovedati tudi DARKARD, sem ji hvaležna za to dopovedovanje, da pač rabim 2, 3 leta al pa do konca življenja in naj si končno to že dopovem. Tudi jaz pravim, punce hvala,še mi pomagajte, upam, da skupaj z vami , z vašo pomočjp bo šlo. Skupaj nam je lepo in BODIMO FAJN !!!! teta Fani 58
No, punce,jaz še vedno nimam svojega računalnika,mislim,da bo kmalu,pa vseeno.Vsem novim lep pozdrav,predvsem pa veliko volje. MOKI, prebrala sem,da bo torej kmalu eno leto,kar se takole prehranjuješ! KAKO TI JE TO USPELO OZ. KAKO TI USPEVA? Jaz bi rada se tako streznila,da bi se začela tako prehranjevati do konca....,pa mi ne rata glih najbolj.No en mesec je šlo,potem katastrofa,sedaj spet ločujem s pregrehi na žalost,brez telovadbe in z veliko smiljenja samega sebi.Imate punce kakšen recept,mogoče bolj enostaven? Kakor koli se obrnem sem lačna in hitro moram najti kaj za pod zob. Prehranjujem se pa takole: Zjutraj 2 kozarca vode,okrog osmih kava,kakšen kozarec vode spet,okrog pol desete ure dva sadeža,spet kozarec vode,okrog dvanajste ure še dva sadeža,voda,voda,voda in približno od dveh do štirih enkrat kosilo, odvisno kdaj imam službo,potem spet voda,voda,med sedmo in osmo uro pa solata ali sadje.Včasih še zvečer pol litrska šalca čaja. Takšen je urnik,če sem pridna,če pa nisem,so vmesni obroki kar pogosti. KDAJ SE BOM STREZNILA,KO BO PREPOZNO? nejas
živjo js vas pa že dooooooooolgo berem pa ste res fajn tudi jaz sem začela s takim prehranjevanjem novembra lansko leto.in mi je uspelo.sem malo bolj suhcena, ampak je tako prehranjevanje res zdravo. sedaj jem drugace - zjutraj pojem dosti kruha, zvečer pa le ribe ali kaka juha. sem se tako navadila. kmalu sem priredila dieto tako, da imam ločene le obroke, pa sem vseeno shujšala. tako da če vam gdaj slučajno zapaše kaj prepovedanega, počakajte - npr.: kosilo-OH, čez 4 ure pa mleko............. mislim le predlog. pa tudi če malo več sadja pojeste mislim da ni nič narobe. tudi jaz sem tako jedla - raje 1 kg sadja kot en košček tortice:) lepo se mejteeeee hehe _pikica_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti